** שרשור בוקר - היום ה112 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
כפרה,
איך היה אתמול?

וכן, עוזי מתעלם משון בהפגנתיות.
לא מבינה למה.

עלו כאן כמה סברות,
אמן ששון יעלה לגמר, ואם ינצח,
אז בכלל, זו אצבע משולשת בעין העורך הכושל.

ויוכי,
הפגינה אתמול בפרק את אחת הדמויות
הכי חלקלקות, וצלופחיות העונה.
לא העלתי על דעתי שהיא כזו.

KAPSULA1

Well-known member
כיף

קצת השתכרתי.

מפחיד איך שהשנים עוברות מהר

והבנות עצמאיות פרחו מהקן
עסוקות מאוד כול אחת עם בן זוג

ואנחנו מסתכלים מהצד ונשאר לנו רק להמשיך לתמוך ולאהוב.
איזה יופי. שתהנו ותצחקו ותבלו כל החיים. זה דרך העולם, פורשים כנפיים. העיקר שיש לכם אותכם ❤️

אופה קטנטנה

Well-known member
ריגשת, כפרה.
כוסאחתכ.
❤️

אמן לעוד אין ספור שנים
יחד, של נחת, אהבה,
שמחה, שלווה,
וגאווה בבנות.

KAPSULA1

Well-known member
בוקר טוב

לא ראיתי את הפרק לפי התגובות פה לא הפסדתי

שוב עוז מתעלם משון ( צרור קללות )

לא נראה לי שהוא ייתן לשון לנצח.

קראתי פה תגובות קשות על יוכי
לא הבנתי למה, מה היה בפרק?
זה היה נגד שון?

יוכי תהיי בגמר
מפחדת שעוז יוציא את שון
כי הוא אוהב את שירז ויוכי.
מה זה מתעלם משון. הראה אותו בפריים אחד בלבד. כנראה היה משהו בתקציב שהוא התעצבן ממנו (אולי שהורידו נקניקיות על חשבון משהו אחר, בתקציב שיכל לשמש אותם כל העונה ).
אחרי זה הראו אותו על הספסל עצבני ששואלים מה יש לו ונוצר רושם של בחור עם גישה שלילית ועצבני סתם. מבלי להביא מה קדם ומה גרם לזה.
לא נראה לי שעוז יתן לשון לנצח. מקווה שהוא יגיע לגמר ויוכי לא תכנס על חשבונו, עוז לא צפוי ויכול גם להוציא את איסקוב רגע לפני. הכל לפי נרטיב המנצח שמתאים לו.
היה פרק שכולו שירז כמעט, כל ניאנס שלה, כל מחשבה, סצנה והרמות בלי סוף. מסוק שמתוזמן כנראה עם ההפקה שהפיק רבע פרק עם כל התגובות שלה ושל הבית לזה. פעם ראשונה הראו את המסוק ממש, כמעט שידרו את התוכנית ממנו. זה ברור שלאור הסקרים הוא חייב להבליט אותה יותר.
פרק של שני יויבל שמתמצת בחצי פרק את מערכת היחסים של 3 חודשים ביניהם. לפחות שני הודחה על ידי ההפקה ונחסך מאיתנו היחסים ביניהם בימים האחרונים

QueenB55

Well-known member
מה זה מתעלם משון. הראה אותו בפריים אחד בלבד. כנראה היה משהו בתקציב שהוא התעצבן ממנו (אולי שהורידו נקניקיות על חשבון משהו אחר, בתקציב שיכל לשמש אותם כל העונה ).
אחרי זה הראו אותו על הספסל עצבני ששואלים מה יש לו ונוצר רושם של בחור עם גישה שלילית ועצבני סתם. מבלי להביא מה קדם ומה גרם לזה.
לא נראה לי שעוז יתן לשון לנצח. מקווה שהוא יגיע לגמר ויוכי לא תכנס על חשבונו, עוז לא צפוי ויכול גם להוציא את איסקוב רגע לפני. הכל לפי נרטיב המנצח שמתאים לו.
היה פרק שכולו שירז כמעט, כל ניאנס שלה, כל מחשבה, סצנה והרמות בלי סוף. מסוק שמתוזמן כנראה עם ההפקה שהפיק רבע פרק עם כל התגובות שלה ושל הבית לזה. פעם ראשונה הראו את המסוק ממש, כמעט שידרו את התוכנית ממנו. זה ברור שלאור הסקרים הוא חייב להבליט אותה יותר.
פרק של שני יויבל שמתמצת בחצי פרק את מערכת היחסים של 3 חודשים ביניהם. לפחות שני הודחה על ידי ההפקה ונחסך מאיתנו היחסים ביניהם בימים האחרונים
תמיד הוא מראה את שון עצבני תוקפני
ולא מראה למה.
ככה היה שהראה את שון עם יובל.
אני מקווה שאולי בגלל ששון חזק בהצבעות
גם לי לא נראה שינצח.
הוא רוצה את איסקוב ותרצה בסוף
מתחילת העונה זה מה שרצה
יוני צדק.
הוא ייתן את הניצחון לתרצה.

KAPSULA1

Well-known member
איך שארז דחף את הרגל לתרצה אתמול בפרק, רק לי גרם לזוז באי נוחות? סוג של הטרדה.
בהחלט. אלה היחסים ביניהם, קומי ולכי. תצעקי. אל תמשיכי לשבת לידו. במקום זה היא צוחקת, ממשיכה לשבת וצועקת במשהו שהראה כאילו היא מתבדחת

אופה קטנטנה

Well-known member
לא כל אחת יש בה את התושיה
שאת מצפה שתהיה.

זה לא הופך את מעשיו של איסקוב
ללגיטימיים, ואותה לנהנית.

קורבנות למעשי בריונות והתעללות,
מגיבים באופן ש ו נ ה, זה מזה.

ממליצה מעומק הלב
לקרוא על כך,
ולראות כיצד יש קשת
של תגובות למעשים מעין אלה,
ואף אחת מהתגובות,
אינה ראויה מהאחרת.

ולבטח, לא המתעלל הוא שיש להלל,
וללעוג לקורבן.

שמחתי לעזור, בפעם האלף.

ואגב, קפסולה.

היות שיש בניינו שיח פתוח, מאז היכולת שלך
להראות חמלה לחן, ושיח אישי, הדדי,
אני מרשה לעצמי לומר לך, שזה עקבי אצלך,
להגן על מתעללים, ואפס חמלה לקורבנות.
כמו במקרה יוכי, וילדיה.
כך גם במקרה תרצה ואיסקוב,
שעליו את מגנה תדיר, ולה לועגת.

וגם במקרה שירז,
שלחרדה החברתית שלה, לעגת, הכחשת,
קעקעת את האמון, כמו גם על ההתעללות
שעברה בבית הספר, אמרת שהכל בדוי ורק בראשה.

והכל כי חן לא עוד במשחק.

נערך לאחרונה ב:

KAPSULA1

Well-known member
לא כל אחת יש בה את התושיה
שאת מצפה שתהיה.

זה לא הופך את מעשיו של איסקוב
ללגיטימיים, ואותה לנהנית.

קורבנות למעשי בריונות והתעללות,
מגיבים באופן ש ו נ ה, זה מזה.

ממליצה מעומק הלב
לקרוא על כך,
ולראות כיצד יש קשת
של תגובות למעשים מעין אלה,
ואף אחת מהתגובות,
אינה ראויה מהאחרת.

ולבטח, לא המתעלל הוא שיש להלל,
וללעוג לקורבן.

שמחתי לעזור, בפעם האלף.

ואגב, קפסולה.

היות שיש בניינו שיח פתוח, מאז היכולת שלך
להראות חמלה לחן, ושיח אישי, הדדי,
אני מרשה לעצמי לומר לך, שזה עקבי אצלך,
להגן על מתעללים, ואפס חמלה לקורבנות.
כמו במקרה יוכי, וילדיה.
כך גם במקרה תרצה ואיסקוב,
שעליו את מגנה תדיר, ולה לועגת.

וגם במקרה שירז,
שלחרדה החברתית שלה, לעגת, הכחשת,
קעקעת את האמון, כמו גם על ההתעללות
שעברה בבית הספר, אמרת שהכל בדוי ורק בראשה.

והכל כי חן לא עוד במשחק.
יכולה לענות על הכל מראיית מבטי. לא סתם אנחנו אנשים שונים שרואים דברים אחרת, אולי חלק מהדברים ובחלקם מסכימים ועדיין אני בוחרת לראות כל דבר מהיכן מגיע.
למעט השורה האחרונה, אין בזה שום קשר לחן. אני הכי שמחה שהוא כבר לא שם.
ולא בוחנת לא את יוכי, לא את איסקוב ותרצה וגם לא את שירז בהקשר אליו. נטו אליהם.

מתעללים... תלוי איך רואים את זה. תרצה לא רואה את עצמה קורבן להתעללות מצידו. כמו כן לא ראתה התעללות משון לגבי הבדיחות, לא מחן ולא ממוגרבי עוד כשהיו. ממי היא הרגישה התעללות על פי תפיסתה , משלקה וקצת מאי. מעניין מה זה אומר לגביה..

ויוכי, איני מצדיקה, אני פוסלת מכל וכל , ועדיין מי שחווה סוג של התעללות או אלימות יהפוך כזה ללא טיפול. זאת שרשרת שלא ניתן לעצור ללא טיפול של שנים , מה גם שהיא לא מודעת לבעיה וחושבת שזה לגיטימי.
אלה פילוסופיות שלמות שאפשר לפתח ביחסים כאלה. בטלווייזיה אני שופטת ומגנה במציאות האמיתית אני מודעת לזה שלא ניתן לסלק תפיסות ותבניתיות של דברים כאלה

אופה קטנטנה

Well-known member
אני אתיחחס לויכוחיי עימך, ונמצה את הנושא.

א. במקרה יוכי, את ה ג נ ת על המתעללת בחירוף נפש,
וחמלת על הרקע שלה.
ב. במקרה איסקוב, הגנת בחירוף נפש, וחמלת
על הקרע שלו. מצטטת אותך: אין ילד שרע, יש ילד
שרע לו.
ג. במקרה שירז, א פ ס חמלה, האשמת הקורבן.
כך גם במקרה תרצה.

ואגב, לא פעם כ ש א י נ ך מכירה את החוק,
ו א י נ ך בקיאה כלל במה הן התעללויות,
ומ ה ן התגובות האפשריות,

ונטתייתך להשיב בביטחון ופסקנות לכל הודעותיי,
כשאת ט ו ע ה פעם אחר פעם, ולא לומדת מכך דבר.
ומתווכחת ומתווכחת לשם הוויכוח,
גם כשההודעה מיועדת לאדם אחר,
ובכל השרשור כתוב מה הנושא,
ואת כותבת את ההיפך הגמור.

כך שאין קשר גם הפעם בין דברייך לדבריי,
וזו לא נקודת מבט כזו אל מול נקודת מבט אחרת.

נערך לאחרונה ב:

shesai

Well-known member
יכולה לענות על הכל מראיית מבטי. לא סתם אנחנו אנשים שונים שרואים דברים אחרת, אולי חלק מהדברים ובחלקם מסכימים ועדיין אני בוחרת לראות כל דבר מהיכן מגיע.
למעט השורה האחרונה, אין בזה שום קשר לחן. אני הכי שמחה שהוא כבר לא שם.
ולא בוחנת לא את יוכי, לא את איסקוב ותרצה וגם לא את שירז בהקשר אליו. נטו אליהם.

מתעללים... תלוי איך רואים את זה. תרצה לא רואה את עצמה קורבן להתעללות מצידו. כמו כן לא ראתה התעללות משון לגבי הבדיחות, לא מחן ולא ממוגרבי עוד כשהיו. ממי היא הרגישה התעללות על פי תפיסתה , משלקה וקצת מאי. מעניין מה זה אומר לגביה..

ויוכי, איני מצדיקה, אני פוסלת מכל וכל , ועדיין מי שחווה סוג של התעללות או אלימות יהפוך כזה ללא טיפול. זאת שרשרת שלא ניתן לעצור ללא טיפול של שנים , מה גם שהיא לא מודעת לבעיה וחושבת שזה לגיטימי.
אלה פילוסופיות שלמות שאפשר לפתח ביחסים כאלה. בטלווייזיה אני שופטת ומגנה במציאות האמיתית אני מודעת לזה שלא ניתן לסלק תפיסות ותבניתיות של דברים כאלה
חייבת להגיב על שורה מדברייך. לא כל מי שחווה התעללות או אלימות יהפוך כזה ללא טיפול ולא כל מקרה הופך לשרשרת שלא ניתן לעצור עם או בלי טיפול- זה לא עניין של דעה, עובדתית זה לא נכון.

KAPSULA1

Well-known member
חייבת להגיב על שורה מדברייך. לא כל מי שחווה התעללות או אלימות יהפוך כזה ללא טיפול ולא כל מקרה הופך לשרשרת שלא ניתן לעצור עם או בלי טיפול- זה לא עניין של דעה, עובדתית זה לא נכון.
ברור שלא כל אחד, יש כאלה שיהפכו למטפלים, למגשרים, ליועצים בעקבות טראומה או התעללות. אבל רובם ימשיכו את הקיים והמוכר.
ואני לא מגנה עליהם כפי הנטען. רק יכולה להבין (להבין, לא לקבל) את המקום ממנו הם פועלים. לא שאני מצדיקה את זה.

shesai

Well-known member
ברור שלא כל אחד, יש כאלה שיהפכו למטפלים, למגשרים, ליועצים בעקבות טראומה או התעללות. אבל רובם ימשיכו את הקיים והמוכר.
ואני לא מגנה עליהם כפי הנטען. רק יכולה להבין (להבין, לא לקבל) את המקום ממנו הם פועלים. לא שאני מצדיקה את זה.
גם רובם זו קביעה שאינה נסמכת על עובדות ובאופן כללי לטעמי הכללות אינן דבר ראוי/רצוי ובמיוחד בדברים מסוג זה כי הן מובילות לתיוג והטמעת תוויות שגויות.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
גם רובם זו קביעה שאינה נסמכת על עובדות ובאופן כללי לטעמי הכללות אינן דבר ראוי/רצוי ובמיוחד בדברים מסוג זה כי הן מובילות לתיוג והטמעת תוויות שגויות.
כל מילה! בשתי התגובות!

tarimulu

Well-known member
כ-20 פצועים בהם 5 אנוש ו-3 קשה בפיגוע ירי במהלכו 2 מרצחים פתחו באש לעבר אוטובוס קו 62 וטרמפיאדה מלאה באנשים בצומת רמות/רחוב יגאל ידין בירושלים. שני המחבלים חוסלו בזירה

רפואה שלמה לפצועים

KAPSULA1

Well-known member
כ-20 פצועים בהם 5 אנוש ו-3 קשה בפיגוע ירי במהלכו 2 מרצחים פתחו באש לעבר אוטובוס קו 62 וטרמפיאדה מלאה באנשים בצומת רמות/רחוב יגאל ידין בירושלים. שני המחבלים חוסלו בזירה

רפואה שלמה לפצועים
איזה בוקר קשה. איזו מציאות איומה. רק עכשיו התעדכנתי. אני נמנעת מחדשות אבל אירוע קשה כזה אי אפשר שלא לכאוב.
ליבי עם המשפחות ההרוגים, החלמה מהירה לפצועים. תודה על החייל שניטרל את המחבלים, שהאל ישמור על כולם.
עד מתי? עד מתי ככה?

haya sol

Well-known member
השלמתי הבוקר את הפרק
משעמםםםם
מזל שמשלימה למחרת
יותר פירסומות מאשר פרק
רק חסר לאח למלא את הפרקים עם הצמחים בגינה וזהו.

יוכי יצאה לא חברה לשני
"תפשיטו לי אותה" בגלל הטופ שלה
היא לא התחברה לשני
התאפקה לא לריב איתה עוד קצת והיה פיצוץ בניהן.

הקטע של שירז עם הקפה והשיר
ראיתי את הלייב זה היה ללא שיר
פשוט האח הלביש את שיר הבוקר על הסצנות המצחיקות של שירז עם הקפה
זה היה בעוד כמה פרקים העונה.

מעצבן שהוא לא מראה את שון כמעט ויש מה להראות ממנו. אבל אצל עוז אם אין זוגיות או קשר מדומיין כלשהו עוז עושה בלוק. 🤬

יש יותר צפוי מעוז? הוא רוצה את יוכי בגמר

חובה ברביעי שכל ההצבעות ילכו לשון - מגיע לו גמר על אפו וחמתו של עוז!

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה