היא זאת שהעלתה אותו עם כל השיחות שלה בלילות איתו. שהורידה לאיסקוב בשביל להתחבב עליו. שמצאה חבר נפש חדש. על מה יש לה להתבאס?למה שתפרגן?
הוא יושב לה על אותה משבצת
הוא לוחם
שהמיליון בסכנה?היא זאת שהעלתה אותו עם כל השיחות שלה בלילות איתו. שהורידה לאיסקוב בשביל להתחבב עליו. שמצאה חבר נפש חדש. על מה יש לה להתבאס?
11:56באיזה שעה בערך היה המסוק?
דודי מליץ היה האקס של מאיה בוסקילה. הוא באמת זכה אבל לא זוכרת מה היה שם בסוףנראה שיש סיכוי ששון שנכנס על משבצת מחזר לתרצה ייקח לה את הזכייה.
היה משהו דומה בעונת וי איי פי עם דודי משהו ומאיה בוסקילה, לא?
הוא משמיע לצופים כמה הוא פגוע וכמה שני לא בסדר. שירז אמרה לו אני לא רוצה להתערב ביניכם והוא מתעקש להמשיך לדבר ולספר את הצד שלו.מייאשים....יובל ושני....
גם לקראת הסוף...הם משונררי אנרגיות...
מה רוצה יובל משירז?... שתשאל אותו לשלומו...בעקבות הפרידה משני?...
לחפור לה על שני....?...
זוג מאוס מצוץ ולעוס...
הלוואי ומי מבניהם יודח...
ליובל ושירז היו המון שיחות יחד הוא שמע ממנה על חן היא שמעה על עצמה ועל שני...הוא משמיע לצופים כמה הוא פגוע וכמה שני לא בסדר. שירז אמרה לו אני לא רוצה להתערב ביניכם והוא מתעקש להמשיך לדבר ולספר את הצד שלו.
בחדר ארונות שלשלום שהוא צעק על יוכי ושני שדיברו עליו בפינת עישון אז הוא התחיל להתלונן בפני שירז על שני, היא קמה לו בפנים ואמרה לו אל תערב אותי ביניכם.ליובל ושירז היו המון שיחות יחד הוא שמע ממנה על חן היא שמעה על עצמה ועל שני...
זה לא בא משום מקום...הוא גם "הרים" אותה בשיחות שלהם...
אני לא כל כך אהבתי את....האשמה שלו אותה שהיא לא מתעניינת...
אם אתה רוצה ת'ספר...
והוא מספר ...למרות שהיא לא שאלה אותו...
גם שני מדבררת עצמה דרך יוכי....השיטות הנלוזות של יובל. לתפוס מישהו אקראי ולנסות את עצמו הצודק והמסכן מול שני.
עשה את זה עם תרצה, יוכי ושון.
עכשיו תפס את שירז, אמר לה את מתרחקת ממני, היא ענתה שהיא לא רוצה להכנס ביניהם בסיטואציה. והוא כמובן נותן את הגרסא שלו ומכניס לשני על הדרך.
יודע לעבוד אצל הצופים.
נכון, אבל היא מסבירה את הצד שלה. הוא ממש מנסה להוציא את שני רע.גם שני מדבררת עצמה דרך יוכי....
היא באמת הייתה...מגעילה כלפיו....נכון, אבל היא מסבירה את הצד שלה. הוא ממש מנסה להוציא את שני רע.
שניהם נוראייםהיא באמת הייתה...מגעילה כלפיו....
ובסוף גם זרקה אותו...
אחרי...שנהנתה מקרבתו...וזחלה לעבר מיטתו...
הכל היה בתנאים שלה...
עכשיו היא לא...צריכה אותו...מעדיפה לבד...
זה אשכרה דפוס מדויק, עשה למאי בדיוק את אותן שיחות, איכס הוא כבר בלתי נסבל, ממש לא בא לי שיזכה. האמת שלא בא לי שאף אחד שנשאר יזכה, מכולם יוצאים דברים לא מלבבים בלשון המעטה, אז בלית ברירה שהכסף יילך למישהו שמגיע לו על השירות למדינה כמו שון או תרצה.השיטות הנלוזות של יובל. לתפוס מישהו אקראי ולנסות את עצמו הצודק והמסכן מול שני.
עשה את זה עם תרצה, יוכי ושון.
עכשיו תפס את שירז, אמר לה את מתרחקת ממני, היא ענתה שהיא לא רוצה להכנס ביניהם בסיטואציה. והוא כמובן נותן את הגרסא שלו ומכניס לשני על הדרך.
יודע לעבוד אצל הצופים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.