כן, גם העלה סטורי שהכי מבאס זה לחזור לפקקים ושהוא לא התגעגע לפקק בכביש. בדיוק שהעלו את הסטורי שלה עם הטלפון. נראה לי לא אהב את כל העקיצות ושמערבים אחרות בסיפור הישן הזה.היה נדמה לי שהם עקבו אחד אחרי השנייה ועכשיו חן הוריד לאחר הסטורי
גם הסטורי הזה ירד מישראל בידור. הסטורי על חן ורז ההזאת וכל הכותרות שהיו שם.אז לא טעיתי
מעניין..
בדקתי אם הוא עוקב כשהסטורי עלה, לאחר זמן מה שוב בדקתי והוא כבר לא עקב.
אז חשבתי כבר אני הוזה
היא נראה לי פשוט עובדת בישראל בידורבישראל בידור העלו איזה סטורי של מישהי בשם רז כרמלי שהעלתה משהו שהיא חיכתה עונה שלמה להתחיל עם חן ומסתבר שהוא התחיל איתה בעבר.
שלח לה באינסטגרם ״שלום לך״ עם לב אדום. זה היה בדצמבר 21, זה היה לפני תקופתֶ מאי לדעתי. מאי היתה איתו באמצע 2023.
בעמוד שפירסם את זה כתבו לשניהם, לחן ולרז הזאת, שהם מחכים להתפתחויות.
אם לא קרה כלום מאז ועד היום לא הבנתי את הציפיה
היא עובדת שם אולי אבל למה להעלות משהו מלפני 4 שנים. והיא עוד מגיבה שם בתגובות של הפוסט המקורי לאנשים. ילדותי משהו. עבר המון זמן מאז.היא נראה לי פשוט עובדת בישראל בידור
הם מאוד מקדמים לאחרונה את הצוות שלהם בחשבון Israel office
ראיתי את הקטע עם הסבון בפה......מזעזעמילא זה,
שמעת על האופן שבו היא נוהגת בהם,
באלימות?
והם כאמור, ילדים רכים, מתחת לגיל שש.
אסנגר עליה....אני מזועזעת שיוכי רוצה חופש בלי הילדים אחרי שלא ראתה אותם כל כך הרבה זמן.
בשביל מה אנשים מביאים לעולם ילד אם הוא נטל?
אסנגר עליה....
לדעתי היא התכוונה לחופשה...
לנקות את הראש אחרי השהייה בבית...
שתתן לה החופשה... שקט נפשי...להיות עם הילדים בראש נקי...
מעשית כשהיא תצא....בפועל ותראה את ילדיה היא ת'בין כמה היא התגעגעה...
בטח ת'עשה את החופשה איתם...
אין למצוא ברשת. אני ראיתי בלייב לפני שבוע ומשהו וישר כתבתי על זה פה אם זה ברצינות ואם עוד מישהו צפה בזה. נראה לי הרוב פספסו. זה כבר השלב שלא מתמקדים בעל מה שקורה שם ובמה שהם אומריםאגב יוכי, מישהו יודע איפה אפשר לראות את מה שאמרה על הילדים, הסבון וכו'?
כן, כשכתבת ישר הרצתי אחורה וראיתי.אין למצוא ברשת. אני ראיתי בלייב לפני שבוע ומשהו וישר כתבתי על זה פה אם זה ברצינות ואם עוד מישהו צפה בזה. נראה לי הרוב פספסו. זה כבר השלב שלא מתמקדים בעל מה שקורה שם ובמה שהם אומרים
הכל חולף, מאמי.באמת היה אדיר...
גם האישיות...עוצמתית...
איך שהזמן עובר...יאללה...
הוטב לי...הכל חולף, מאמי.
ואתה, הוטב לך מעט?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.