QueenB55
Well-known member
נכוןאיסקוב אמר נכון, הם היו צריכים להמשיך שרשרת של שמות. כל אחד היה נותן לזה שלידו ואז היו מאטים את כולם.
לכן כתבתי שרק הוא הבין .
נכוןאיסקוב אמר נכון, הם היו צריכים להמשיך שרשרת של שמות. כל אחד היה נותן לזה שלידו ואז היו מאטים את כולם.
זה נכון לאיסקוב...איסקוב אמר נכון, הם היו צריכים להמשיך שרשרת של שמות. כל אחד היה נותן לזה שלידו ואז היו מאטים את כולם.
כי זה הכי הוגן. כמובן שמי שחושב אסטרטגית לא יבחר ככה אבל מבחינות ההוגנות עבור כולם זה דבר חכם.זה נכון לאיסקוב...
למה האחרים צריכים לשתף עם זה פעולה?
אין דבר כזה הוגנותכי זה הכי הוגן. כמובן שמי שחושב אסטרטגית לא יבחר ככה אבל מבחינות ההוגנות עבור כולם זה דבר חכם.
אפרופו...המשימה האחרונה תהיה מי עושה חיקוי הכי מוצלח של מבטא צרפתי, 1000 נקודות
המיליון לשוןלי יש בעייה עם ההצבעות כי אין לי מישהו ממש פייבורית
חוץ משני ותרצה שממש לא אוהבת אותן
האמת שהחסינות פחות קריטית לו, הוא לא יודח גם אם יועמד. אבל העונה עוז כבר מחליט מנעשיריה.המיליון לשון![]()
אם רק תיתן לו פטיש 5 קילו.. בום טראח שתי מכות והוא מיישר את הרצפהאיסקוב כל העונה אם הוא מפסיד במשהו או פחות טוב במשהו, מיד "אם הייתי עושה x, הייתם רואים ש y" והסברים למה בעצם הרצפה עקומה אבל בתנאים אחרים הוא תמיד מנצח בהכל
כמו שהוא אמר שאם רק הוא היה יודע ארגוף תאילנדי הוא היה לוקח את שון בקרבאם רק תיתן לו פטיש 5 קילו.. בום טראח שתי מכות והוא מיישר את הרצפה
הוא אשכרה אמר את זה? בשיחות סלון או באיזו משימה?כמו שהוא אמר שאם רק הוא היה יודע ארגוף תאילנדי הוא היה לוקח את שון בקרב![]()
הוא ומוגרבי אמרו..הוא אשכרה אמר את זה? בשיחות סלון או באיזו משימה?
חחח כמה שטויות הם מדברים שם..הוא ומוגרבי אמרו..
זה המהות של איסקוב- חירטוט בביטחוןחחח כמה שטויות הם מדברים שם..
גם מוגרבי, למרות חיבתי אליו, מבלבל את השכל - במשימת חבלים הפער הפיזי בינו לבין שון היה ניכר. גם אם האומנות לחימה שלו עדיפה על קרב מגע, יש לו סיכוי קלוש מול שוןזה המהות של איסקוב- חירטוט בביטחון
גם חן בסוף הרג אותי "מה הוא חושב שהוא מסתערב?"גם מוגרבי, למרות חיבתי אליו, מבלבל את השכל - במשימת חבלים הפער הפיזי בינו לבין שון היה ניכר. גם אם האומנות לחימה שלו עדיפה על קרב מגע, יש לו סיכוי קלוש מול שון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.