שרשור בוסקו
T T h e G i r l New member 12/11/02 #5 חחחח..... אני עכשיו הולכת לביה"ס אבל כשאני אחזור אני אתקיף אותכם!!!!!! בנתיים:
B Bavmorda New member 13/11/02 #15 בקיצור - קשוח...... ושווה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T T h e G i r l New member 13/11/02 #14 אוף אני לא אוהבת אותו עם שיער קצר!! שיגדל! שיגדל!!!! שיגדל!!!!! (לא ייגדל- יענו יהיה מבוגר יותר אלא יגדל יענו יעשה ארוך יותר)
אוף אני לא אוהבת אותו עם שיער קצר!! שיגדל! שיגדל!!!! שיגדל!!!!! (לא ייגדל- יענו יהיה מבוגר יותר אלא יגדל יענו יעשה ארוך יותר)
B Bavmorda New member 14/11/02 #16 תודה ../images/Emo9.gif איזו מחמאה - - - - ועוד מה -BIG BOSS - חה חה חה אבל זה נכון - הוא פשוט שווה! מוריס ! אני לא רוצה לפגוע בו או באף אחת (/ד - ) אחרת כאן אבל אין יותר שווה מברוסנן. פירס ברוסנן (!)
תודה ../images/Emo9.gif איזו מחמאה - - - - ועוד מה -BIG BOSS - חה חה חה אבל זה נכון - הוא פשוט שווה! מוריס ! אני לא רוצה לפגוע בו או באף אחת (/ד - ) אחרת כאן אבל אין יותר שווה מברוסנן. פירס ברוסנן (!)
@ @יעל@ New member 15/11/02 #17 ................................... אין אין אין כמו מוריס בוסקורלי.... (איזה שם... מיסכן)