שרשור בדיחות!!!!

bobby6killer

New member
שרשור בדיחות!!!!

לקראת הבגרויות הבאות עלינו לרעה,השעות הלימודים הבלתי נפסקות ,החרישה הבלתי נסבלת על החומר,המחסור בשעות שינה והדכאונות הרבים אני פותח פה: שרשור בדיחות!!!

bobby6killer

New member
ואפתח באחת טיפה שחורה

מה ההבדל בין חומוס לשואה??? שואה זה לא אחלה! חח אדיר לא<?

bobby6killer

New member
ואמשיך בעוד אחת:

הילטר הולך בגטו,רואה ילד ושואל אותו:כמה גבוה אתה יכול לקפוץ? הילד עונה:מטר. הילד מראה להיטלר והילטר מביא לו כיכר לחם. יום אחרי זה הוא בא לילד אחר:כמה גבוה את יכול לקפוץ? הילד עונה:2 מטר, הילד מראה להיטלר והיטלר מביא לו 2 לחמים. יום אחרי זה הוא בא לילד אחר:כמה גבוה את יכול לקפוץ? הילד עונה:5 מטר, הילד מראה להיטלר והיטלר מביא לו 5 לחמים. השמועה מתפשטת בגטו על היטלר שמחלק לחמים יום אחרי זה הוא בא לילד אחר:כמה גבוה את יכול לקפוץ? הילד עונה:10 מטרים. היטלר:הוא יכול לעבור את החומה,תהרגו אותו!

omni96

New member
חחח אני לא טוב בבדיחות

אז אני רק רוצה להגיד שבן הוא מצחיק וזהו פחחח

bobby6killer

New member
הרצף ממשיך

4 ערבים נוסעים בג'יפ,הג'יפ מתהפך וכולם נהרגים. מה חבל? היה מקום לעוד אחד!

bobby6killer

New member
יאללה ספרו גם אתם

בואו נחייה את הפורום קצת! שמעתם מה קרה בפולין? שואה!

מ מ מיתר

New member
אחי זה מצחיק וזה זה אבל..

לא יפה.. למה הרבה אנשים סבלו שמה וזה רק כדי שתוכל להגיע לפה ולצחוק עליהם אז מה עם זה בדיחות שחורות ספר על ערבים ועל זה.. אבל לא על השואה אחי.... אולי זה מצחיק אבל עדיין...

מ מ מיתר

New member
אנ ייודע שאני נישמע כמו היפי מוסרי

אבל עדיין אני מקווה שהאנשים שהמציאו את הדיחות האלו יקבלו בתחת מפיל..

bobby6killer

New member
מצד אחד אתה צודק

מצד שני,עדיף לצחוק על זה מאשר להתאבל על זה חצי מהחיים... והאנשים שם לא מתו בכדי שאני יוכלן להיות פה... תגיד את זה על חללים,הם נהרגו בגלל אידיוט שהחליט שהם לא ראוים לחיות ולא בגלל שהם רצו לעלות ארצה או להקים את א"י... זה ישמע כיאילו אני מדבר בגנותם אז בכלל לא פשוט ההגדרה של טמיר לא נכונה...

bobby6killer

New member
מה? אנשים סבלו בשואה?

זה כל הקטע,אם זה היה נושא רגיל ויומיומי זה היה הרבה פחות מצחיק... איזה מסוק חיסל את השיח יאסין? המסוק של יד שרה הוא שכח להחזיר את הכסא גלגלים!!!

מ מ מיתר

New member
אבל אתה יודע בכלל מה השייח יאסין

עשה??? הוא נתן אישור למלא פיגועים הוא היה אחראי להרבה פיגועים ועוד הרבה..

sweet 666

New member
קיי, לא קשור לא לשואה ולא לערבים,

בדיחה הכי מטומטמת, אבל אני נשפכת ממנה כל פעם מחדש: "כלב עם שלוש רגליים הלך להשתין.... ונפל"

bobby6killer

New member
חחחח

לאמיר (metallicamir) יש כלב בלי רגל... ואיך קוראים לו? חצי...יעני השם חץ אבל חצי חמודי שלי..חחח ונצח הגיע למסקנה קוראים לו חצי בגלל שיש לו חצי רגל! חחחח

sweet 666

New member
חחחחחחחח!

אבל חץ? לכלב..? טוב נו..לך תבין..אמיר...

למעלה