שרשור בדיחות

elik101

New member
איך מצילים אורק מטביעה?

מורידים את הרגל מהראש שלו.....

elik101

New member
10 דרכים לגלות שאתה הפכת לליץ LICH

10. כשאתה מגרד את הראש יותר קשקשים נופלים מהראש. 9. בכניסה למגדל שלך הייתה ערימת אבק וכשניקית אותה לא התעטשת 8. אתה לא משתזף יותר ועדיין מתקלף לך העור 7. נפלו לך העיניים ולמרות זאת אתה עדיין רואה... 6. הפסקת לקבל דואר זבל 5. ילדים קטנים מציירים ארונות קבורה בחול מחוץ למגדל שלך 4. העיירה השכנה כל הזמן שולחת כהנים כדי "לדבר" איתך 3. הנין של הנכד של החבר האלף שלך מגיע ומבקש ממך עזרה בתחלואי הזיקנה שלו 2. החית מחמד שלך מתחילה להתחמק ממך (FAMILIAR) 1. אתה נזכר שלא אכלת שתית או ישנת במאה האחרונה....

elik101

New member
עשרת הדברים ששומעים הכי הרבה במשחק.

10. זה נקרא לרמות רק אם השה"מ תופס אותך 9. הלוחם שלי נראה בדיוק כמו לאונרדו דה קפריו... 8. מה הכוונה שהדמות שלי ברמה 1 מתחילה רק עם חרב אחת +5 7. באיזה שלב אני יכול להכריז על הדמות שלי כאל? 6. אני משתמש במטה כדי לאדות אותו, וואו כמעט פגע בי האורק. 5. אני יושב עם הגב לקיר.... 4. אתם רואים את כל הספרים החדשים שקניתי, תוך חמש עשרה שנה אני מחזיר את המשכנתא שלקחתי כדי לקנות אותם... 3.הא כן בטח שלדמות שלי יש.... 2.בטח שזה אפשרי זה מתוך הספר ההוא שראיתי.... 1. עם גט לי/שוורצנגר/סטאלונה יכולים לעשות את זה בלי להפגע גם הדמות שלי יכולה....

DDN

New member
שרשור בדיחות

אליק, בתחתית ההודעה ישנו לחצן "הוספת הודעה" - אם יש לך עוד דברים משעשעים לפרסם, השתמש בו, ופרסם אותם בתגובה להודעה זו.

elik101

New member
../images/Emo7.gifהבנתי הבנתי בפעם הראשונה

ואני אשרשר מעתה הכל עם חרוזים צבעוניים באמצע תנו קצת להתבטא אני פשוט מתגעגע למשחק....

DDN

New member
בהמשך למה שבאל"ר אמר,

יש מקומות ל15 הודעות ראשיות בעמוד (הודעה ראשית - עיגול כתום מצד ימין) כל הודעה חדשה שאתה פותח תופסת מקום מה15 והודעה אחרת עוברת לעמוד הבא (ובינינו, רק אנשים חרוצים מאוד ומתמידים נוטים להסתכל מעבר לעמוד הראשון). לכן, כאשר אתה פותח מספר רב של הודעות "קטנות" כמו בדיחות, שאלות וכו' אתה דוחף הודעות אחרות אל השיכחה והכלון. אי לכך - בכל מצב אפשרי, אפשר לשרשר הודעות (כמו את הבדיחות אחת לשניה) או אם יש נושא ש"מת", שנשאלה בו שאלה, יש תשובה והוא עדיין על העמוד הראשי עם מעט הודעות, אפשר להשתמש בניצול שרשור כדי לרכז שם את השאלות הקטנות ולא לדחוף הודעות אחרות למטה. הקפצה - נושא יקפוץ אם תשרשר אליו הודעה עם תוכן, והוא לא זקן יותר מ72 שעות. בכל מקרה, לא בטוח אם מישהו בירך אותך לפורום, אז ברוך הבא
ואתה מוזמן להתבטא. ולמה רק מתגעגע? חזור לשחק!

עמית ו

New member
יש רע,

שים לב מה קורה בפורום העמותה בזמן האחרון - כל מיני עצים עולים מהנשייה כי איזה אדיוט מצא אותם דרך גוגל ולא שם לב לתאריך (ובמקרה ספציפי או עשרה, היה טרול שפשוט הקפיץ עצים) מה שעדיף לעשות הוא למנוע הקפצה של עץ שלא כתבו בו במשך שבוע. זה יהיה יעיל.

בורן

New member
וואלה.

ברוך הבא! נחגוג על
או על
לבריחתרך (למרות שddn מאוד יכעס עליי)

"אני מחפש ממחטה"

"פעם אחת אחד משהשחקנים פגש את מורו הסייר שלא ראהו וחשב שהוא מת בערך 7 שנים טוב בזמן שהם התחבקו והתנשקו הטרובדור מחה את אפו והכהן רץ אל השלל של הקרב אז הטרובדור אמר לו מחוץ למשחק שזה אמור להיות מרגש ואז הכהן אמר לו שהוא רק רץ לשלל לחפש ממחטה"

בורן

New member
כן הוא כזה חצוף!

בזמן שאני עומד שם מול המחזה המרגש, בוכה, ואני רק טורבדור, כוהן בטח שחייב לבכות כמו ילד!!!!

למעלה