שרשור בדיחות

Freaky Angel

New member
שרשור בדיחות

לכאן משרשרים רק בדיחות ואם אין בדיחה אז משרשרים במקום אחר! שיכור אחד חוזר הביתה ואומר לאישתו: "ניסיתי להוריד את הפיג'מה, הכפתורים נתלשו ממנה, ניסיתי להרים את התיק- הידית נתלשה... אני מפחד ללכת לשירותים..."

Urik Hai

New member
נו טוב...

איש אחד הלך ביער, פתאום הוא רואה ילדה בוכה. "מה קרה לך ילדה? למה את בוכה?" שאל בסקרנות. הילדה קינחה את אפה בקול ואמרה בקול עצוב, "היום יצאתי עם אימא ואבא ואח שלי ואחותי לטיול ביער, ופתאום, המכונית החליקה על הכביש, ונכנסנו בעץ! ההורים שלי נהרגו, ואח שלי ואחותי ואני שרדנו. ואז באו אריות ואכלו את אחותי! ואז באו נמרים ואכלו את אח שלי! נשארתי לגמרי לבד במקום המפחיד הזה". האיש מקשיב לסיפור, מהנהנן, מוריד את המכנסיים ואומר, "מותק, זה לא היום שלך..."

PiNk FrOg

New member
../images/Emo5.gif

בואנה זה היה מעוות!! לגמריי!!

La Gamba

New member
אורי, יש פורום הומור שחור, אתה יודע

ואני לא אתחיל לדבר, כי רוב האנשים לא מוצאים את ההומור שלי, אמממ... מתאים.

La Gamba

New member
תינוקות מתים- רצף/טיפת סרטן

(אם אתם פתחתם הודעה זו, סימן שאתם מודעים לכך שאתם יכולים להיפגע מתוכן ההודעה, נא לא לבוא בתלונות בנוגע לתוכנה הומריסטי, אם אינכם מעוניינים לראות תכנים מסוג הומור שחור, נא דלגו על הודעה זו) -מה יותר גרוע 12 תינוקות מתים בתוך פח זבל? -תינוק אחד בתוך 12 פחים ---------------------------------- -מה יותר גרוע מערימה של 100 תינוקות מתים? -99 תינוקות מתים, ואחד חי, למטה, אוכל את דרכו החוצה. ----------------------------------------------- -מה יותר מצחיק מתינוק מת? -תינוק מת בחליפת ליצן. ----------------------------------------------- -איך מכניסים 20 תינוקות לכוס? -בלנדר. -איך מוציאים אותם? -קשית. -------------------------------------------------- -לכמה תינוקות מתים אתה זקוק על מנת לצבוע קיר? -תלוי באיזו עוצמה אתה זורק אותם ----------------------------------------------- - מה ההבדל בין ערימה של 100 תינוקת מתים לבין קאדילאק? -אין לי קאדילאק בחצר. ------------------------------------------- -מה הולך בסיבובים ודופק על זכוכית? -תינוק במקרוגל. ---------------------------------------- סרטן: -אמא, מתי הולכים לסרט? -לא סרט, ה-ק-ר-נ-ו-ת. ----------------------------------------- -אמא, איך קוראים לדג שיש לי בראש? -לא דג מאמי, סרטן. ------------------------------------------ לסיום: דני ויוסי הלכו עם אמא שלהם לסופר, דני כל הזמן ביקש מאמא שלו שתקנה לו דברים, וכל דבר שהוא ביקש, הוא קיבל. אבל כשיוסי ביקש משהו, אמא שלהם התעצבנה ולא נתנה לו כלום
... כשהם חזרו הבייתה, צחק דני על יוסי- -"הא! אמא קנתה לי את כל מה שרציתי, ולך היא לא קנתה כלום!" -"לפחות לי אין סרטן!"

../images/Emo13.gif

נחמד, גחגחתי פה ושם.. למרות שזה הומור אכזרי.. אבל מצד שני אני צוחקת מחתולים מתים
אויש פלאשבקק
חחחחחחחח לא ראיתי, סיפרו לי
(שלא תחשבו שאני עד כדי כך אכזרית)

Freaky Angel

New member
הבדיחה הבאה-

שלושה משוגעים מתכננים בריחה מבית המשוגעים: משוגע א: אם החומה גבוהה נעבור מעליה. משוגע ב: אם החומה נמוכה נחפור מתחתיה. ביום הבריחה הם שולחים את מושגע ג לבדוק את השטח. משוגע ג' חוזר ומבשר "חברה, נדפקנו... אין חומה"

Freaky Angel

New member
או, אחת מצחיקה ממש-

ילד נכנס לחדר של ההורים שלו בזמן שהם עושים אהבה, אומר הילד לאם: "יופי אמא... ואותי אתם שולחים לפסיכיאטר כי אני מוצץ אצבע..."

Freaky Angel

New member
ובכן, זו אחת שבני ממש אהב ../images/Emo13.gif

מה כתוב על קבר של היפוכנדר? תשובה: אמרתי לכם!

../images/Emo6.gif

יש לי חברה כזאת
היא חושבת שכל עיטוש זה שפעת ודלקת אירות, וכל מכה קטנה זה פתיחה של משהו וצריך לתפור
יש לה תיסבוך עם מחלותת

PiNk FrOg

New member
חח... גם לי יש חברה כזאת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

חברה שלי, היא לא ממש חולה, אבל אצלה, כל אפצ'י זה צינון, 100 מעלות זה חורף, 37.00 זה חום בשבילה (מד חום וכאלה) וכאב ראש זו סיבה למה לא לבוא לביצפר...
אני לעומת זאת ממש ההפך...
לא נורא, לפעמים זה נחמד... הרבה הבדלים יש בינינו וזה עוזר לי להעריך את מה שאני..
גאה

למעלה