שרשור בדיחות

bariska

New member
חח זה כמו

איזה תוכנית הנרקומנים הכי אוהבים? של מי השורה הזאת
 

Dynamo1929

New member
בדיחות גזעניות (אלו רק בדיחות..../images/Emo6.gif)

כמה ערבי יכול לאכול? תשובה: עד שהוא מתפוצץ. -------------------------------------------------------------------- שני ערבים נפגשים באוניברסיטה, האחד שואל את השני:"סיימת את האוניברסיטה?" השני:"לא, נשאר לי עוד מסדרון וחדר השירותים". -------------------------------------------------------------------- מה צועק כושי כשהוא מחרבן? "אני נמס.." -------------------------------------------------------------------- מה זה כושי במשחק כדורגל? -אוהד שרוף. ------------------------------------------------------------------- איך פרסי שותה קולה? -הוא שותה סודה בחושך. ------------------------------------------------------------------- מה זה כושי עם חצ'קונים? -פררו רושה. -------------------------------------------------------------------- אילו חושים יש למרוקאי? -החושילינג והחושרמוטה. ------------------------------------------------------------------- למה פרסי אוהב לראות סרט כחול מהסוף להתחלה? -כי הוא אוהב לראות זונה שמחזירה כסף. ------------------------------------------------------------------- מה אומר כושי כשהוא עובר במעבר חצייה? -"רואים אותי, לא רואים.."
 

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif

ברוח הכושים.... *מה זה סבתא כושית?? תשובה: מקופלת. =) *איזה קרם הגנה יש לכושים? תשובה: גוש חרא. *מיילדת יוצאת מחדר לידה ושואלת: "של מי הילד הכושי?" אחרי שאף אחד לא ענה, קם בחור אחד ואמר: "הוא כנראה שלי, אישתי תמיד שורפת הכל..." בדיחות שחורות: שאלה: "איפה נמצא הריכוז הגבוה ביותר של יהודים אחרי השואה?" תשובה: "באטמוספירה..." שאלה: "מה היתה תכנית הטלוויזיה האהובה ביותר במחנות ההשמדה?" תשובה: "עניין של זמן..."
 

bariska

New member
בקשר לבדיחות שחורות

לא יפה לצחוק על זה..אבל זה כבר עיניין שלך.. אבל את שאר הבדיחות ממש אהבתי
 

eMiFrEaK

New member
אני מסכימה איתך...

לפעמים לצחוק על זה... זה גם דרך התמודדות... שאלה: "למה לנשים חרדיות יש 2 צמות?" תשובה: "כדי להפריד בין הכינים לכינות..."
 

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... קרעת אותי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
 

eMiFrEaK

New member
איזה חמודיםםםם ../images/Emo9.gif

סתם משהו מטומטם חחח אז מי יכול להיות הבוס? לפניכם משל ונמשל... במהלך החיפוש המתמיד אחר מקורותינו ההיסטוריים, מצאנו במשדרו של מוסד מכובד גם את הקטע הבא: כאשר סיים הבורא ליצור את האדם, התווכחו ביניהם כל איברי הגוף מי מהם יהיה הבוס. המוח הסביר בלהט, שמאחר שהוא שולט ומפעיל את כל איברי הגוף, הוא צריך להיות הבוס. הרגליים טענו, שמאחר שהן לוקחות את האדם לכל מקום שהוא מתאווה לסור אליו, מן הדין שהן יהיו הבוס. הקיבה הרגישה, שהיא זו אשר מעכלת את המזון ולכן רצוי מאוד שהיא תהיה הבוס. העיניים, בלהט רב, הסבירו שהן, ורק הן, מועמדות לתפקיד הבוס, מאחר שבלעדיהן יהיה האדם חסר יכולת. ואז העמיד חור התחת את מועמדותו לתפקיד, כל האיברים פרצו בצחוק אדיר. חור התחת נעלב , ומרוב עלבון התכווץ לשבוע ימים. המוח נהיה מעורפל, הרגליים רעדו, הקיבה כאבה וסבלה מהלחץ, הידיים נחלשו, העיניים פזלו ולא ראו את שלפניהן, ולקראת היום השישי, בחרו כולם פה אחד בחור התחת למנהל כללי. ללמדך - אינך חייב להיות יזם, יוצר, טוב ומוצלח כדי להיות הבוס!
 

Dynamo1929

New member
בדיחות שחורות.

שני ילדים בשואה, עומדים במקלחת. פתאום אחד התחיל לקלל את השני,השני לקח סבון וזרק על הראשון, אז הראשון אמר:"היי, בלי לערב הורים...". ------------------------------------------------------------------ מה אכלו היהודים בשואה? -אייכמניות. ------------------------------------------------------------------- בדיחה לא שחורה: מה זה רוסיה ליד מחשב? -קופאית בסופר.
 
למעלה