שרשור בדיחות

שרשור בדיחות ../images/Emo34.gif

להרמת המוראל הלאומי, המוראל העולמי והבלונדיני של ספיינבאר. חברים וחברות - קבלו צו 8 לשרשור בדיחות!

אני מתחיל ../images/Emo129.gif

איך הומו מזייף אורגזמה? יורק על הגב של החבר שלו למה הומואים יותר חכמים מלסביות? כי יש להם מספיק שכל לשכב עם גברים ספיינ´ ושאר בעלי נפש עדינה - להספיק לקרוא עכשיו! איך מענגים הומו שיש לו טחורים? מבצעים בו טחורימינג איך צביקה פיק קורא למשגל נסוג? comeback פדופיל וילד הולכים ביער בלילה. הילד: "אני מפחד". הפדופיל: "אתה מפחד??? אני עוד צריך לחזור את כל הדרך לבד" פדופיל לחברו: "השתגעת? שכבת עם ילד בן 9?". החבר: "בן 9, אבל מזדיין כמו בן 5".

לירונר

New member
מי עזר לך בדיוק../images/Emo35.gif

הפדופיל, צביקה פיק, או סתם הזה שיושב לידך בעבודה

"אני לא מובן"

ביקשתי שא/נשים אחרים (כמוך) יעזרו לשרשור וישימו בדיחות מוצלחות יותר

ביג דיל

New member
../images/Emo129.gif בדיחה שחורה מאוד!!!

ילדה הולכת באמצע היער בלילה ובוכה. מה זה בכי, דמעות תנין. לפתע היא רואה אדם הולך לעברה ואומרת לו:"אדוני, תעזור לי. היתה תאונת דרכים. אמא ואבא במכונית אחת, וסבא וסבתא במכונית שניה. אני ניצלתי והולכת להזעיק עזרה". האיש בתגובה פותח את הרוכסן של המכנסיים שלו ואומר לה:,ילדה, זה לא היום שלך, הא?"

בדיוק, לכן לא הבנתי למה זה לא יום

המזל שלה - האם היא לסבית ולא נהנית מדברים כאלה, הוא שהבחור לא היה מצויד היטב והסב לה אכזבה.

ביג דיל

New member
אולי בגלל שהיא היתה ילדה?!?

לא כל הבדיחות כוללות פדופילים בתוכן. חוץ מזה הילדה עברה תאונה, בטח יורד לה קצת דם, היא איבדה את ההורים ואת הסבא וסבתא שלה, ואז בא הגבר הזה ועשה לה מעשה. זה לא היום שלה, הא?

לא נכון ! היא בדיוק הייתה בדרך

למסיבה בשאדו, וזה שפתח את הרוכסן היה שר האוצר שהראה לה את הקיצוצים(בתקציב) שלו.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי

ההבהרות היו הרבה יותר מצחיקות מהבדיחה

הראה לה את התקציב, הא?

כמה גדול התקציב של שר האוצר? כמה קיצצו לו בתקציב? לדעתי אפשר להתעלם מהקרחת במקרה של סילבן שלום... הרי - הוא שר האוצר! בטח יש לו כזה |--------------------------------------------------------------------------------------------------------| תקציב! תקציב ענק!

fayd הפשוש

New member
ובאותו נושא ../images/Emo13.gif

אייך מושיבים 4 הומואים על כסה ברים ביחד? הפוך. אייך הומו מוריד קונדום? מפליץ. (טוב טוב איין לי בדיחות הומואים מצחיקות אני חושב שזה ביגלל שאני מרגיש כאילו הבדיחות הן עלייי ביגלל ששגם אני הומו.....)

למעלה