שרשור בדיחות

j u l i a 1 3

New member
שרשור בדיחות ../images/Emo13.gif

אני ידועת שזה לא הכי קשור לשמיניה אבל סתם להעלות קצת את המצב-רוח. אז קדימה, כולם, לכתוב את הבדיחות הכח מצחיקות שלכם...

לי יש אחתתתתת

איזה אחד נכנס לבר שם על הברמן תפוח ...התרחק קצת וירה חץ שפגע בול בתפוח ואז הוא צעק "I'M JONNI!! טוב אחריו נכנס עוד איש שם לברמן משמש על הראש... התרחק קצת ירה חץ שפגע בול במשמש ואז הוא צעק"I'M RONNI!! ואז נכנס לבר איזה אחד ושם לברמן זית על הראש וירה חץ שפגע בול בראש ואז הוא צעק "I'M SORRI!!!

Rioter

New member
יש לי כמה.

הן כל כך מטומטמות, אבל כשחברה שלי מספרת אותן.. זה הכי מצחיק בעולם
הראשונה: איש אחד הלך ברחוב, התעייף והתחיל לרוץ
. השנייה: בלונדינית וחברה שלה הולכות ברחוב. החברה אומרת: "היי, תראי ציפור מתה!!11111אחד" אז הבלונדינית מרימה את הראש וצורחת: "איפה?!!? איפה?!?#". חהחה. >< אני כל כך גרועה בדבר הזה.

בדיחה קורעת ../images/Emo185.gif

מה ההבדל בין גן חיות סיני ותאילנדי לבין גן חיות אמריקאי? באמריקאי כתוב ליד הכלוב את שם החיה,בסיני ובתאילנדי כתוב את שם החיה והמתכון.
,יש לי עוד אבל אני כל הזמן שוכח..

KiShKooSh

New member
שמתם לב שהם אוכלים

את כל מה שיש בגלגל המזלות שלהם? נחשים כלבים עכברושים אל תגידו שהם אוכלים גם דרקונים

קבלו עוד כמה בסגנון הבדיחות הקודמות

1. שתי ציפורים עפות .. פיתאום אחת אומרת לשניה "תיזהרי יש מולך קיר בטוווווווווונג" (ולמי שלא הבין-טווונג-רעש של משהו שנכנס בקיר) 2. שתי נמלים מטיילת על אסלה פתאום אחת אומרת לשניה "תיזהריי שלא ליפפפפפפפפפפפפפלופ" (ולמי שלא הבין-יענו פלופ רעש של משהו שנופל במים) 3. איש אחד שחה שחה שחה שחה כשהגיע לחוף-טבע ועוד אחת.. יום אחד היה לדני מבחן בחשבון והוא לא התכונן ולא ידע מה לעשות אז הוא בא בוכה לאבא שלו וסיפר לו על המבחן ואבא שלו אמר שהוא לא יידאג -הוא יעמוד ליד החלון וכשהמורה תשאל אותו שאלה בחשבון הוא יעשה לו את התשובה עם האצבעות.. וככה היה המורה שאלה את דני "כמה זה 4+2? והאבא סימן לו 6 אצבעות ודני אמר 6 המורה שאלה "כמה זה 3+5?" האבא סימן לדני 8 אצבעות והוא ענה 8 ואז המורה שאלה "כמה זה 5+5?" האבא סימן לו עם 10 אצבעות פתוחות ודני ענה "אבטיח"

Rioter

New member
מה?

אבטיח? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מה הקשר? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [אני מספיק מטומטמת כדי לא להבין את זה?] (וואו, אבל התשובה הלא קשורה קרעה אותי
)

בדיחה שאני המצאתי...

אחד עשר אנשים נתקעו בחדר חשוך, בלי מזגן, בלי אוויר, בלי אור, בלי חלונות... בלי כלום. [הם חיפשו דרכים לצאת משם ולא מצאו.] כל מה שהיה שם זה רק ארון אחד קטן בצבע כחול-שחור. אחד האנשים נכנס לארון, ולא חזר מאז. למה? כי הוא היה סטרייט!

קרש../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

מתמטיקה- 40 היסטוריה- 40 לשון - 40 אנגלית - 40 מוזיקה - 100 אם תעודה כזו אתה עוד יכול לשיר

j u l i a 1 3

New member
עוד בדיחת בלונדיניות

2 בלונדיניות הולכות מ2 צדי הכביש. אחת אומרת לשניה "תגידי, איך עוברים לצד השני?" והיא עונה לה "יא מפגרת, את כבר בצד השני!"

Super Chuly

New member
בדיחה סתומה

שכל פעם מחדש קורעת אותי מצחוק! "פעם היה קיפוד שהיה נושם מהתחת. יום אחד הוא התיישב ומת!" ליהי

למעלה