שרשור בגדים...

ODana

New member
שרשור בגדים...../images/Emo23.gif

יש לי כמה שאלות, ממש חשובות, כדי שנכיר אחת את השניה יותר טוב... 1. איזה בגד או אביזר הכי אהוב עלייך החורף הזה?
2. מאיזה בגד או אביזר את לא מוכנה להיפרד בחיים (גם אם הוא ישן. נגיד טי-שירט של האקס שלך וכאלה)...
3. מי מתלבשת הכי מגניב?
4. מי מתלבשת הכי גרוע?

ODana

New member
../images/Emo23.gifועוד משהו - ../images/Emo23.gif

אם לא שמתם לב, יש סקר חדש כבר כמה זמן...

אני עונה

1. איזה בגד או אביזר הכי אהוב עלייך החורף הזה? חצאיתתת 2. מאיזה בגד או אביזר את לא מוכנה להיפרד בחיים (גם אם הוא ישן. נגיד טי-שירט של האקס שלך וכאלה)... ? אולי הדובי שאני יושנת איתו... 3. מי מתלבשת הכי מגניב? ~אני~ .. חח.. סתם..לא ידעתתת 4. מי מתלבשת הכי גרוע? זה באמת אני....

missy j

New member
../images/Emo20.gifבגדים זה אני../images/Emo20.gif

כל הכבוד דנה, חשוב להתעסק בדברים המהותיים של החיים... אז ככה: 1. הכי אהוב עליי החורף הזה
זה צעיף סרוג דק עם חורים גדולים בצבע בז' מ"מנגו" , שאפשר גם ללבוש בתור שאל. גם מחמם וגם משדרג כל הופעה. 2. הבגד שאני לא מוכנה להפרד ממנו זה טי שרט שהיה של אבא שלי, עם סמל "אדידס" מקדימה, הרבה לפני שזה נהיה אופנתי. היא קצת מהוהה אבל לא אכפת לי. (ואמא שלי אומרת לי כל הזמן "תזרקי כבר את הזבל הזה") 3. מתלבשת הכי מגניב - בחו"ל ניקול קידמן
ובארץ דנה מודן בתכנית "בליינד דייט"
4. מתלבשת הכי גרוע - יעל בר זהר. את כזאת כוסית, לא חבל???

../images/Emo124.gif שאלה ../images/Emo35.gif

אתן חושבות שההתמכרות של דנה לאופנה, קשורה לעבודה שהיא נעל? ה
מוכנה לחתום. אפילו לכן. בתשלום סמלי בלבד

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gifאז ככה...../images/Emo24.gif

1. הכי אהוב עליי - הכובע צמר שסבתא שלי סרגה לי
. הוא כזה מגניב, ורק לי יש כזה, בצבעים של ורוד פוקסיה, ירוק זית ותכלת. אין כמו עבודת יד, כל עין שווה זהב... 2. מהטי-שירט של אייל, שהוא שכחת אצלי פעם אחרי אימון כדורסל. שהוא בעצם הטי-שירט שהוא לקח לעופר. זה טי-שירט ספורט כזה עם הספרה 8 (שזה גם מספר המזל שלי)
3. מתלבשת הכי מגניב - גם לדעתי ניקול קידמן ממש שווה
4. הכי גרוע? פינק הזמרת. היא דוחה בעיניי. ממש טעם רע.

nina ni

New member
אופנה נה נה../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

1. הבגד הכי אהוב - מעיל פוך אפור חם חם חם, ארוך ארוך, אפשדר ללכת מתחת עם בגד ים אפילו וגם לא קר וגם אפחד לא יודע 2. מכנסי טרנינג מכיתה ו' של הוניגמן צמודות צמודות ומגניבות ביותר 3. מתלבשת מגניב - מדונה תמיד 4. מתלבשות דוחה תגועל - האחיות פיק והצעיף הענק

p r u d e n s

New member
עונה נה נה../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

1. בגד או אביזר- מכנס קורדרוי תכלת מדהים בגזרה נמוכה שקניתי בTNT 2. ממה אני לא נפרדת בחיים- אהההה... 3. אני! 4. חברה שלי-טלי-שלא מכירה בעובדה שהיא שמנה...

i l i

New member
מממ...

1. כובע ורוד עם שתי פסים כאלו יוצאים.. ילדותי כזה..@ ממה אני לא נפרדת.. מבישבש ושניצל תירס עקב הניסיון שלי להיות צמחונית..! חח..

p r u d e n s

New member
ז'תומרת ש..../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

אין לי משו שאני מחזיקה כל החיים...יש לי דברים שאני אוהבת אבל בסוף הם נשברים ואני משיגה חדשים. אבל אני מניחה שאני לא עוזבת את הארי פוטר וגביע האש מהרגע שקניתי אותו..

למעלה