שרשור "בא לי"

רציתי לנסות לעשות את הסימן הזה../images/Emo3.gif

שאני כ"כ שונאת

DreamS_HunteR

New member
להמשיך לישון../images/Emo121.gif

היה לי לילה לא כיף בכלל. כל הזמן התעוררתי, נשארתי ער, ישנתי, כואב לי הראש. שונא את זה. במיוחד שיש לי יום ארוךךךךךךךך מהגיהנוםםםם!!! וחוצמזה: אני רוצה עכשיו לקבל כרטיס חינם להופעה של MUSE בגרמניה. זה יעשה אותי שמח

m i r u s h i

New member
אוהו.../images/Emo108.gif

-לראות את האחיינית החדשה
. -רישיון. ביד. [וחיוך עצום על הפנים על הדרך] -לישון >:

chumbawamba

New member
גלידה

וניל! אבל את זה תמיד בא לי.. מה עוד בא לי? כדורגל.. מאז שחצי מהחברה התגייסו לא שיחקתי כדורגל, פייי משהו כמו שלושה חודשים.. בקיצור מי שיש לו גלידה בבית (אני נואש אז לא חשוב הטעם..) ובא לו לשחק כדורגל, שישלח איזה מסר..!

חח וכדורסל?

הולך? אבל אין לי גלידה.. חורף... אויי זה מזכיר לי משו מצחיק שקרה אתמול ואין לי כח לכתוב אותו..

chumbawamba

New member
הממ תלוי..

את תתני לי לנצח בכל מקרה? כי אני לא משהו בכדורסל.. וקצת גשם וכבר הפסקת לקנות גלידה?!

לא אני!! מיי פרנטצ'...

אני אתן.. אל תדאג!! וחוצמזה אין לי בעיה גם עם כדורגל אבל כדורסל יותר נחמד..ככה שאם תפסיד נעבור לכדורגל ושם בטוח אתה תנצח (או שלא) ואז יהיה שיוויון

chumbawamba

New member
הממ..

קודם כל שוויון זה בעצם הפסד.. (אלא אם אתה ממש אפס ואז זה ניצחון- את רומזת שאני אפס?!) ודבר שני כדי שזה יהיה מעניין.. המפסיד מזמין את המנצח לגלידה! (אבל ביום ממש קר.. ככה בטח תרצי רק כדור אחד
) ואנחנו שני האנשים הכי איטיים שקיימים אהה? ממוצע של הודעה ליום..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דבר ראשון.. אני לא רומזת כלום דבר שני אולי אני אבקש אייס במקום...(כן, אפילו אם ירד שלג, ברד ולא יודעת איזה עוד תופעות שמבטאות קור נוראי יש
) וכן, המומצע שלנו באמת נמוך
אה, ומגיע לי מזל"Y.. סוף סוף קיבלתי תגובה על ההודעה שלך

chumbawamba

New member
טוב אנחנו משתפרים../images/Emo11.gif

אסור להפסיק עכשיו..חחח השרשור שוקע עוד מעט לדף 2, כבר אי אפשר להקפיץ, ואף אחד כבר לא בודק אותו יותר חוץ משנינו.. אבל דווקא עכשיו זה זמן מצויין להגיד לכולם מה אנחנו חושבים עליהם.. ממילא רק שנינו פה
אהה ומזל"ט!! חחחח

chumbawamba

New member
אהה ו..

יש לך רשיון רק שבוע?!? חחח סתם סתם הרבה מזל טוב
ומלווה זה תקופה קשה.. אני עד כדי כך מרחם עלייך שאולי אני אקנה לך אייס גם אם תפסידי..
(ולמישהו פה הקצב משתפר.. *אהמ* שתי הודעות תוך כמה דקות *אהמ*
)

../images/Emo6.gif ילד אתה מצחיק..

וכשחושבים על זה.. (אפ'חד לא קורא נכון?
) אז אני לא יודעת ת'שם שלך..:X אולי אני אשמע אותו פעם ראשונה בארומה כשיקראו לך (אם לא תתן שם בדוי כמוני)
ובעצם, מי אמר שנלך על ארומה? טוב יש לך זמן לחשוב.. ו.... אממ תקשיב, אם אתה לא רוצה שההורים שלי יישתתפו במשחק (או אפילו אחד מהם) תצטרך לבוא לשחק במגרש שליד הבית שלי..
או לאסוף אותי..

אה, וכמובן תודה על המזל"ט ../images/Emo13.gif

וזה סתם כדי לסמן מסרים.. (כי משום מה תפוז החליט לא לשלוח
) מזל שאני בודקת..

chumbawamba

New member
חחח

אוקיי הגעתי להחלטה שאת בסדר את, אפילו בסדר גמור.. אהה ושלחתי מסר.. (אז עכשיו תקבלי 2 חחח נכון? גם על ההודעה הזאת) אז לכל הקוראים שרוצים לדעת מה היה המסר.. מעכשיו צריך לשלם(גלידה/אייס)..!! מואהאהאהאהאהאה

איזה יופי,

ורק עלי משלמים
ואממ, לא שמתי לב שאני במבחן :X אניווי, לילה טוב.. למה אני כבר שפוכה מעייפות ואחרי סרט דפוק ולא מומלץ (יותר נכון חצי סרט) העיקר הדמויות היו יפות ..(זה מן תלת מימד כזה כמו עידן הקרח רק עם דמויות קצת יותר מושקעות) מה שחבל, שהדיבוב ביפנית
(לדעתי, המציאו תרגום
)

למעלה