שרשור "בא לי" נו, אז מה הכי בא לכם עכשיו?
L L i N o Y a New member 19/10/06 #2 ../images/Emo41.gifשיגיע מוצ"ש ואז יום ראשון ../images/Emo3.gif כי מוצ"ש אני בע"ה עושה את המסיבה שלי ויום ראשון הקורס בע"ה )))) ^_^ וחוץ מזה בא לי אותו [השם שמור במערכת]
../images/Emo41.gifשיגיע מוצ"ש ואז יום ראשון ../images/Emo3.gif כי מוצ"ש אני בע"ה עושה את המסיבה שלי ויום ראשון הקורס בע"ה )))) ^_^ וחוץ מזה בא לי אותו [השם שמור במערכת]
ק קטעים איתך New member 19/10/06 #3 פיצה אחרי הצ'יפס.. שמעיין טרחה ושמה לי המונמונמון מלחצ ובסוף סהר אכלה
ק קטעים איתך New member 19/10/06 #9 ../images/Emo24.gif נעמוששש פרשנו לישון אחרי שלא החזרת תגובה.. סליחה
N NaaMaZ 17 New member 20/10/06 #47 ../images/Emo79.gifסלחתי..|חחיבוק| [ולא החזרתי תגובה כי הלכתי להכין נס, כי באותו רגע קמתי משינה.]
Y yanivtr New member 19/10/06 #21 הייתי בת"א שלשום עמדו בדיזינגוף כמה אנשים, עשו דוכן כזה וחילקו פלייארים בנושא. הרגשתי ממש אשם אחר"כ בגלל שזרקתי את הפלייאר שהוא נתן לפח אחרי שלוש שניות
הייתי בת"א שלשום עמדו בדיזינגוף כמה אנשים, עשו דוכן כזה וחילקו פלייארים בנושא. הרגשתי ממש אשם אחר"כ בגלל שזרקתי את הפלייאר שהוא נתן לפח אחרי שלוש שניות
I Infin1ty New member 19/10/06 #23 אל תרגיש אשם במקומך הייתי הולך לטרוף איזה המבורגר עסיסי או איזה סטייק 500 גרם טוב כזה זה פשוט מצחיק אותי, פעם אחת אכלתי סנדוויץ' עם פסטרמה ואז איזו אחת אמרה לי "בשר זה רצח!!!!!!" ומאז זה פשוט מצחיק אותי
אל תרגיש אשם במקומך הייתי הולך לטרוף איזה המבורגר עסיסי או איזה סטייק 500 גרם טוב כזה זה פשוט מצחיק אותי, פעם אחת אכלתי סנדוויץ' עם פסטרמה ואז איזו אחת אמרה לי "בשר זה רצח!!!!!!" ומאז זה פשוט מצחיק אותי
Y yanivtr New member 19/10/06 #27 90 אחוז ממה שאני אוכל זה בשר אז אם יגידו לי לא לאכול בשר---זה רצח! אבל עדיין, בשלוש שניות שכן ראיתי את הפלייאר ראיתי תמונות של חיות מסכנות כאלו שהם שמו. זונות. מנסים לשחק לי עם המצפון... שיחפשו
90 אחוז ממה שאני אוכל זה בשר אז אם יגידו לי לא לאכול בשר---זה רצח! אבל עדיין, בשלוש שניות שכן ראיתי את הפלייאר ראיתי תמונות של חיות מסכנות כאלו שהם שמו. זונות. מנסים לשחק לי עם המצפון... שיחפשו