שרשור בארבי ת"א

פיטפיט

New member
מי בא להופעה ביום שישי?

....אני אולי יבוא אני מנסה למצוא לי "זוג"....

idanri

New member
הופעה ע-נ-ק-י-ת-!-!-!---חוויות../images/Emo19.gif

הייתה הופעה מצויינת וכמובן היה כייף להצטלם אחד אחד עם כל הדג! לפני חצי שנה הצטלמתי עם סלוצקי בתוכנית של אסף הראל ושאלתי אותו אם הוא זוכר והוא אמר שברור,ושגם הבאתי לו איזה מכתב שבשמת כתבה לו!!!!!!! בקיצור הייתה הופעה מצויינת,צילמתי מלאאאאאא תמונות וצילמתי 3 או 4 קטעי וידאו. אם מישהו יכול,שיעלה את הרשימה של השירים. אני אעלה את התמונות בשלב יותר מאוחר כי אני עובר בימים אלו דירה ולא יהיה לי מחשב איזה שבועיים או יותר. מי שהיה שייספר חוויות. עידן.

וואו ../images/Emo9.gif

היה ממש ממש כיף ! פעם ראשונה שלי שם אז רק שנכנסנו לסמטה גילינו ששם המועדון ,קנינו כרטיסים ואני קלטתי את המודעה של ההופעה,אז חשבתי שכדאי לפלח :) חע חע ולקחתי אותה .
אממ בהופעה עצמה אני וגל עמדנו שורה ראשונה ואני יודעת שאני קפצתי מלאאאאא וצעקתי המון ווו הוו כאלו חח,אממ אני זוכרת שהיו השירים: בראשית מה נעשה חליפות אלוהים שלי אני אצבע את השלכת בירוק המחפשים בע"מ הכאפה מספרים קמתי כוסאמאמאק לא פראיירים ולא זוכרת מה עוד,אני די מסטולה עכשיו אע ועידו אני רציתי חולצה ! :((( ולא היו
אממ וגיא ממש חמוד
כפרעליו ועל כולם ומשפט סיום -שירבו הופעות כאלו !
היה מוי מוי מוי מוי...כיף

Funky Giraffe

New member
היה חזק, אין לי כח להקליד

אני עסוק מדי בלנסות לשחרר את הברך ברגל ימין.... אני אצבע את השל כת באדום (עולה) אם רק תלמד את המילים יא מעפן אפילו להעתיק מיורם ארבל ליריקס השאנן הזה לא יודע
כפרעלהדגים ועל הדיסק שגיא הביא לי חיייייייחייייייייייייייי תוחלו זיןןןןןןןןןןןןןןןן איזה דיסק טוב סתם האמת שבקרוב כולם יהנו מהחומרים ע"ג הדיסק ברגע שיעלה האתר הדנדש יש תמונות אקסלוסיב הולי שיטטטטטטטט מה הם מדליקים שם ביער
זה מדורה? אה לא, זה ג'וינט
סתם, נראה לכם שהם יסגירו את עצמם? אוקוצורררררררר יש פה שולחן ערוך זה פסח וכאלה Ha ha ha stickem השירים שבלטו לטובה אני אצבע את השלכת באדום (עולה) קמתי כוסאמאמק - עם שירי - התגעגענו סטיקר לא מוותר המכונה זהו נראה לי

° w a v e °

New member
וואי תקשיבי את באה איתי להלשין

לרוני? ;] [מגיע לה מה
] אין לי כוח לספר איך היה וזה וזה, היה כיף ונחמד וסבבה'לה אחלהבחלה וזהו מה.:]

M C A

New member
היה ט-עייייייםםםםםםםם

הופעה גדולה, אין מה להגיד... 8 אנשים על הבמה, מוזיקה מדהימה, קהל משתגע, 2 הדרנים, טירוףףף קראחנות בלגאנים סבבות ג'ננות בוטנים!!!! אם רק תאמרי דה בה דבה דה בה דה בדה בדה.... there is a house in new orleans they call the rising sun... i'm too sexy for my shirt... brrr, stick 'em, ha ha ha stick 'em! get up, stand up stand up for your rights get up, stand up don't give up the fight (למה לא עשו את זה בלחן הטוב, הנורמאלי?) ההיי-לייט של ההופעה לדעתי היה כוסאמאמק...
יאללה בוקר טוב לכולם!

nap3

New member
ממ.ממ..ממ...מממ

שמחה שנהנתם וואי הופעה 1 שלהם בבארבי ואני לא שם נו לא נורא :]

Funky Giraffe

New member
הלחן הישן של גט אפ סטאנד אפ

היה בביט הישן של אף אחד יא ניוב
קצת לפני שיצא חומר מקומי הם עובדים בהופעות עם ביט חדש לאף אחד והם דאגו להחליף את המשקל והלחן של זה

M C A

New member
../images/Emo4.gif

לא יודע, לדעתי למרות ששינו את הביט של אף אחד, ה-get up stand up צריך להישאר כמו שהוא, בלחן המקורי של בוב מארלי, זה פשוט הכי טוב. brrr stick 'em! ha ha ha stick 'em! brrr stick 'em! ha ha ha stick 'em! (מכירים את הגירסא של הביסטי בויז? גדולללל!) אגב, דגנחשים, שתדעו שביאסתם קצת (במיוחד את חבר שלי) שלא עשיתם את גבי ודבי... אבל חוץ מזה, הופעה לפרצוףףףףףףףףףףףףףףףף!!! יה מאןןןן!

Funky Giraffe

New member
סטיק'ם

במקור של הפאט בויז אחר כך כל הראפרים התחילו להשתמש בזה בין היתר בי איי ג'י גם לימפ השתמשו בזה איך זה הגיע לשיר של הדג אתם שואלים? בבוסטון הם ביצעו עם 4 ראפרים ניגרים פוריל וזה את כוסממק וזה היה הפזמון.

chadsmith

New member
זכיתי בכרטיס חינם!

אז 99 אחוז אני בא אלה אם כן ההורים שלי יעשו לי בעיות אם זה שאני רוצה ללכת להופעה באמצע היומהולדת שחוגגים לי עם המשפחה...

Amber68

New member
יש לך יומולדת מחר?? לי יש בשבתתת=)

ומזל"ט לך על הזכיה.. ואני אבוא רק אם איזה נס יקרה.. הסיכויים דיי קטנים.. מרשים לי (חחח זה ברור עוד לפני ששאלתי) וגם יש כסף אבל שוב, אף אחת מהחברות שלי לא שומעת הדג וגם אין לי איך לחזור כי מונית למישהו אחד מת"א לרה"ע זה יקררררררררררר יותר מהכרטיס..

למעלה