שרשור: באפי - הסרט

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
סיכום: הסרט בהקשר לסדרה

once an airhead bimbo, always an airhead bimbo

manco

New member
שרשור: באפי - הסרט

אני מבין למה הסרט נכשל. אחד הסרטים הגרועים שראיתי אי פעם. היו צריכים לקרוא לו "החזה של באפי והערפדים", כי משום מה נראה לי שרק על זה התמקדו בכל הסרט. כל הזמן קלוז-אפים של החזה.....
ד"א - תשרשרו כאן את מה שאתם חושבים...

Phoebe again

New member
הסרט הזה הוא הסרט הכי מזוויע

שראיתי בכל חיי! מה לעזאזל הערפדים הלא אמינים האלה? נורא ואיום! בכל מקרה, מה הקטע של הערפדים אם זה שאם לא מזמינים אותם הם לא נכנסים? מה זה איזה כלל נימוס שהם שומרים עליו ביראת כבוד או משהו?

solace

New member
הלו?? ראית פעם באפי? או בכלל איזשהו

סרט על ערפדים? או קראת עליהם אולי? כאילו- דה! ברור שערפד לא יכול להכנס אם לא מזמינים אותו! זה חלק מהמיתוס! בדיוק כמו הקטעים עם הצלב והמיים הקדושים ויתד עץ בלב וחשיפה לשמש והשתקפות במראה......... אם כבר קונים את הרעיון של "ערפדים"- אז את כל החבילה!

bigbadjoe

New member
WHAT THE ?????????????

מה? מה? מה הם חשבו לעצמם? מה זה הסרט הזה? אני לא זוכר אותו כ"כ מגעיל כשראיתי אותו לפני כמה שנים ? ולמה בסרט ערפדים עפים ? ואיפה הפוף כשתוקעים בהם יתד? ומה הקטע עם הצופה (דונלד סאטרלנד) שקם לתחיה כל פעם ? ולמה לערפדים יש אוזניים כאלה? ויש עוד המון שאלות אבל אין לי זמן

Goodboy26

New member
לפחות יצא ממנו סדרה נפלאה...

סרט איום ונוראי שעשוי יותר גרוע מכל סרט סטודנטים ממוצע. איזה בימוי חסר עניין, משחק מטופש ולמרבה הפלא התסריט שנכתב ע"י ג´וס גם כן מזעזע. איך לא גנזו את הסרט לפני שהפיצו אותו....זה נראה כמו פארודיה מטופשת וממש לא מצחיקה לסדרה. והערפדים האלה אני לא יודע בכלל איפה להתחיל...

אני חושב שאתם התרגלתם יותר מדי

לסדרה... אתם צריכים לזכור שהוא נעשה מזמן, כבשנות התשעים עוד היה הד של שנות השמונים, לפני שהיו אפקטים מיוחדים, לפני שהיו סדרות מסונדקות, לפני שמה שהיום נחשב נדוש היה נחשב נדוש... לדעתי הסרט דווקא היה די משעשע, אם לוקחים אותו בלי להתייחס לסדרה (ואל תשכחו שהוא נעשה הרבה לפני הסדרה).

Gilmore Fanatic

New member
היה לא מדהים.....

אבל ראיתי סרטים יותר גרועים... באמת השתדלתי להתייחס לסרט כמשהו נפרד מהסדרה. אז בכללי, הוא היה דיי לא אמין: את נערה בתיכון, נמצאת לבד באולם ספורט, מישהו מפחיד נכנס לשם- באמת תשארי ותנהלי איתו שיחה
אבל זה פרט שולי. בכללי, היה יכול להיות גרוע יותר. השתעשעתי מהעובדה שדייויד ארקט היה ערפד...
הבנות, החברות של באפי הכי הציקו לי מהכל...

Rוית

New member
היו עוד כמה מפורסמים צעירים..

מישהו שם לב שאחד השחקנים בנבחרת כדורסל הנגדית (שלבשה אדום) היה בן אפלק?.. מישהו אמר פה ואני איתו-פעם שראיתי את הסרט באמצע הלילה הוא היה יותר טוב, אבל זה היה פשוט מזעזע.. ומה הקטע עם הכתוביות שהראשונה היתה השחקנית ששיחקה את אמא של באפי?, זאת היתה מישהי מפורסמת?
צריך לזכור אבל שאנחנו רגילים רק לסידרה בגלל זה הסרט נראה לנו מממש גרוע... אהה ועוד משהו, שמתם לב שהיתה השתקפות לערפד (בני שהוא ריחף מול החלון של פייק... שאגב-האם הוא ההתחלה של ספייק ידידנו?
), ובכלל הערפדים נשארו להם גוות של מתים.. כנראה בסידרה חסכו את הבלגן של הנקיון ע"י הפיכתם לאבק... טוב אתם בטח מדברים על הכל בצ´ט אני פשוט לא יכולה להכנס אליו...

drunk cupid

New member
סרט סוג ז´...

מה זה ערפד הראשי הזה??? הוא לא מרושע בכלל... "את מיועדת לי" (או משהו כזה) היא לא מוכנה, בואו לא נהרוג אותה... נתייחס אליה יפה... והקטע הזה של ערפד שאיבד את היד שלו, כשהיא תקעה בו את היתד, הוא מת רק אחרי איזה דקה, או משהו כזה.... ולמה דונאלד סת´רלנד משחק שם? הוא שחקן בהרבה יותר טוב, מלשחק שם... ומה זה האוזניים האלה? ולמה הם לא יכולים להיכנס לאולם? זה מקום ציבורי... ולמה הם מעופפים להם? הם לא אמורים לעופף... אבל מה שהיה נחמד, זה לראות את דייויד ארקט משחק כערפד... הוא היה נחמד... הקיצר, הסרט לא היה משהו...

pokegirl

New member
לשאול "מה זה האוזניים האלה?!"

זה בדיוק כמו לשאול "מה זה הגבות האלה?!" לגבי הסדרה
אותי אישית הסרט קרע מצחוק!

bigbadjoe

New member
עוד משהו שהפריע לי

בסידרה אומרים שהיא שרפה את הבית-ספר.... נו???? אני שמתי לב שאין שום בעיה עם הבית ספר חוץ מהעובדה שמס´ התלמידים ירד באופן דרסטי. ומה זה האדישות הזאת ? "אתה ערפד? יופי לך...."

../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif"באפי-הסרט"../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

O.K-שכל אחד ישרשר את דעתו על הסרט!! (את שלי בטח הבנתם מהכותרת....-הפסקתי אחרי חצי שעה....)

MsPiggy

New member
בסוף לא ראיתי ../images/Emo3.gif

לאחותי הגדולה היה יום-הולדת והיא הזמינה אותי להצטרף, והיה הרבה אוכל והיה די כיף אז ויתרתי על הסרט... נראה שלא החמצתי שום דבר...

Buffybot

New member
לעוד מישהו

הסרט הזכיר את קלולס בצורה זוועתית?? הכריסטי הזאת נראית בת 30, שתצבע ת´גבות או משהו! הערפד ה"חזק" אמור להיות מקביל למאסטר, נכון? בן 1200 שנה בטח! המאסטר רואים שהוא זקן. אבל איפה הקמטים של הזה עם השם היווני?? הערפדים-איך שהם מתים-הרג אותי-כאילו לא! כמו שבני אדם מתים אם תוקעים בהם סכין. אבל צריך לחשב את זה שאז לא היה תקציב, והפופים בסידרה עולים 5000 דולר כל אחד! לא היו אפקטים מיוחדים בסרט. משהו אחר בנוגע לאפקטים, לא בנוגע לסרט, למי שראה את עונה שישית, שמתם לב עד כמה האפקטים ישתפרו מהעונות שעברות? פשוט מדהימים האפקטים הממוחשבים שבעונה שישית, במיוחד בפרקים מסויימים.

Buffy1

New member
אני עדיין בהלם ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שג´וס כתב את הסרט. נכון ששינו והורידו לו קטעים, אבל בכל זאת. אבל צחקתי הרבה בסרט - ולא מהבדיחות... היו קטעים כל כך מוזרים: שומה שעירה לכל קוטלת וכאבי בטן בכל פעם שמתקרבים ערפדים, צופה שחי כל פעם מחדש, ערפדים מעופפים ומאופרים גרוע ביותר שלא הופכים לאבק כשהורגים אותם, מאסטר עלוב מאוד. בקשר לקלולס, זה היה יותר גרוע. מה זה הדמויות השטחיות והרדודות האלה??? טיפה עניין אין בהם... חוצמזה חיכיתי שיהיה משהו שיזכיר את הסדרה: באפי שורפת את אולם ההתעמלות, באפי ואמא שלה עוברות לעיר אחרת אבל כלום...

pokegirl

New member
ההוא עם השיער המוזר

שהורידו לו את היד היה בן 1200, לא? ולא דיברנו על זה כבר שערפדים לא מזדקנים?
ואולי הקטע שהיא שורפת את אולם ההתעמלות הוא משהו שהם הורידו מהתסריט של ג´וס? או שהוא סתם הוסיף את זה לסדרה כדי לתת סיבה (מעניינת) ללמה היא עברה עיר ולמה עושים לה צרות

למעלה