שרשור |א-ט
חתול|

שרשור |א-ט../images/Emo70.gifחתול|

שימו לב: אני נוסעת מחר לטורקיה (או תורכיה? איך לעזאזל כותבים את זה?). אחזור בעוד שבוע. אני מבקשת להתנהג יפה, כמו בפעם שעברה. בלי ספוילרים לא-מסומנים, בלי הפרות של כללי הפורום, בלי מריבות ובלי העלבות. כמו שראיתם, פתחתי משחק חדש. כולכם מוזמנים להשתתף - לשאול שאלות ואחר-כך לבחור דמות משלכם. להודעה הזאת אפשר לשרשר מה שרוצים. ספרו לנו איך היה היום שלכם, מה עבר עליכם, מה ביאס אתכם, מה שימח אתכם וכו'. אתם מוזמנים לחלוק חוויות מעניינות, תמונות מצחיקות, מוזיקה שעושה לכם טוב על הלב או כל דבר אחר שבא לכם לחלוק. להת', טליה.

itamar36

New member
היום המדהים שעבר עליי היום

הגעתי הבוקר לתל-השומר לצורך גיוסי. אמרו לי בערך ב- 08:40 להמתין לראיון. המתנתי והמתנתי והמתנתי עוד קצת... עד 20:00 בערב, ואז אמרו לחזור מחר. זה מסביר איזה צבא נפלא יש לנו, וכמה שאנחנו לא יכולים להסתדר בלעדיו... ועכשיו ברצינות - לכל המתגייסים, המגויסים ושאר החיילים, המון בהצלחה בכל מקום שתהיו. ותזכרו ש "קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" נ.ב. אם מישהו יודע מי אחראי להמציא את המשפט הנ"ל - אני אשמח לדעת גם.

!?!?!?!!!!

גם לי היו כמה ימים לא מועילים בצה"ל אבל על כזה ייבוש עוד לא שמעתי! תנחומיי...

Guybrush Marley

New member
לא יודע מה איתכם,../images/Emo118.gif

אני הייתי אתמול בירפ"א ב'. נקווה לטוב.

flint15

New member
אני נפלתי בפסיכולוגית(אני בטוח שאתם המומים)

אבל זה לא פייר היא ארה שיש לי רגשות מודחקים של כעס כי בשאלות בירפ"א א כתבתי בשאלה-מה מדליק אותך? תשובתי:חומרי בערה (הלכתי על הפשטות של העניין)

RoCKeR121

New member
זה לא אחרי הגיבוש?

או שזכרוני מטעה אותי? אולי זה הגיל הא? ואתם חבורה של זונות לא פתחתם לי שרשור מזל טוב היה לי בשבת ואפילו אמרתי את זה באיזה שרשור פה אפשר לחשוב שאני חדש או משהו שלא מכירים אותי....זונות אל תתייחסו אלי היה לי יום מבאס יומולדת מבאס ובכלל כמה חודשים מבאסים והכל בגלל בחורה אחת שמשגעת לי את השכל:/

RoCKeR121

New member
חבר שלי שנפל אחרי משהו כמו שנה בקורס

הצליח לעבוד על 3 פסיכולוגים שהוא גאון והבנאדם דיי מופרע למרות שהוא גם מאוד חכם תאכלס מתאים לו להיות גאון מטורף...

Gutterball

New member
תכל'ס?

כל גאון אמיתי שהיה היה ממעט עד מאוד מטורף. זה בא ביחד כנראה. לאן ולמה הוא נפל? ומזל טוב מאוחר אחי!!! אל תדאג לגבי הבחורה, אני בטוח שיסתדר! + איפה אתה משרת עכשיו?

RoCKeR121

New member
תודה רבה גבר../images/Emo13.gif

נפל לאיזה יחידת מודיעין חיל אויר סודית(הוא לא מסכים להגיד לי מה התפקיד למרות שניחשתי הרבה ממנו וזה לא המקום לדבר על זה)...באיזה מוצב נידח בצפון...הוא קצין עכשיו ונשארו לו עוד שנתיים יחד עם הקבע... הבעיה היחידה זה שאם תהיה מלחמה עם סוריה אותו יתקיפו ראשון...קצת בעסה בשבילו אני עדיין בצנחנים בגדוד 202(באש ובמים! חחח) כנראב עוזב בקרוב את הגדוד עם הפנים לשיבוץ קל"ב(לא עוד קלבל"ב - קרוב לבית לא בבית...כמו שהייתי בחורף עם הגדוד בצפון)

למעלה