שרשור אתרים שרשרו את כל האתרים שאתם מכירים על קרייג! כל אתר ואתר שראיתם מצאתם וכו'...!
G GuItAr2 New member 13/6/04 #1 שרשור אתרים../images/Emo70.gif שרשרו את כל האתרים שאתם מכירים על קרייג! כל אתר ואתר שראיתם מצאתם וכו'...!
שרשור אתרים../images/Emo70.gif שרשרו את כל האתרים שאתם מכירים על קרייג! כל אתר ואתר שראיתם מצאתם וכו'...!
G GuItAr2 New member 13/6/04 #7 אני בונה עכשיו אתר עליו!../images/Emo9.gif אתם מוזמנים להכנס (בקישור למטה...) אני בונה אותו בינתיים בבום אבל אחר כך אני מעבירה אותו להטמל....
אני בונה עכשיו אתר עליו!../images/Emo9.gif אתם מוזמנים להכנס (בקישור למטה...) אני בונה אותו בינתיים בבום אבל אחר כך אני מעבירה אותו להטמל....
G GuItAr2 New member 16/6/04 #10 אני יודעת... חשבתי.....אם לבנות אתר על קרייג דייויד אז צריך לבנות במקום טוב....אני באמת צריכה לחשוב איפה נותנים מלא מקום והתמונות עולות....
אני יודעת... חשבתי.....אם לבנות אתר על קרייג דייויד אז צריך לבנות במקום טוב....אני באמת צריכה לחשוב איפה נותנים מלא מקום והתמונות עולות....
G GuItAr2 New member 18/6/04 #12 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה אתר....מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנית אותו בהטמל?
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה אתר....מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנית אותו בהטמל?
D decor8ive New member 18/6/04 #13 ../images/Emo41.gifוואו!! > האתר ממש מגניב והעיצוב שלו מקסים!! אהבתי מאוד.
T TaKe Me DuDi New member 18/6/04 #14 יאאא יאאאא../images/Emo99.gif איזה אתר מהמם תודה תודה תודה הוא במועדפים שלי עכשיו
S Sister G New member 25/6/04 #16 חחח ת'נקיו.. =] הוא קצת נהרס עכשיו בגלל כל הפרסומות של ברינקסטר וכאלה כך שזה שינה ת'עיצוב והכל לגמרי.. אבל זה העקרון.. שמחה שאהבתם.. =]
חחח ת'נקיו.. =] הוא קצת נהרס עכשיו בגלל כל הפרסומות של ברינקסטר וכאלה כך שזה שינה ת'עיצוב והכל לגמרי.. אבל זה העקרון.. שמחה שאהבתם.. =]