שרשור אני זה..

eliadiv2

New member
שרשור אני זה..

מעכשיו כל אחד ירשום פה את הפרטים הבאים: שם: מעו"ז: תפקיד במעו"ז: כמה זמן בתנועה:____מתוכם____מדריך. ואם משהו רותה להוסיף כמה דברים אז בכבוד שיוסיף!

eliadiv2

New member
וכמובן אני יתחיל

שם: אליאב איפרח ממעו"Z אופקים בתנועה כ 4 שנים ומתוכם 3 מדריך

אני ימשיך את אליאב

חזי ברסי מלוד-בירת השפלה. עושה שנת שירות בבית"ר השנה. עד עכשיו הייתי בנוער הליכוד.

S v e t k A

New member
רעיון גאוני...אנשים תתשתפו..זה חשוב

אור גולני מעו"ז ברקן מפקדת מעו"ז (גם זה קורה לפעמים לילדים בני 17) מכיתה ג' בתנועה

גרושקית

New member
מסתבר שזה קורה הרבה...

גם אני מפקדת (ממלאת מקום) מעו"ז בנימינה- כי איכות זו לא מילה גסה! בת 17, מכיתה ג' בתנועה. ידועה בשם גרושקה- דניאלה גרושקה.

eliadiv2

New member
יפה ולמה לא יצאת לקורסים

היו מאצלכם הרבה בקורסים או שלא הרבה אבל יצאו לא קצת.. היה גם את אסי ורוני שהיו איתי בקורס.. ולמה את לא יצאת.. וכן אור אני יודע שזה רעיון גיאוני (כי זה היה רעיון שלי ) חחחחחחחחח סתם סתם אני לא שחצן

S v e t k A

New member
פשששש ביטחון לילדון ...

סתם מותק את היודע שאני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךך

who is this

New member
כן.. ראינו את החולצות..

אסף לבש אותה בגאווה.. (אה משחק מילים)

who is this

New member
עכשיו אני..

מעו"ז שקד תפקיד: עוד מעט רכז מעו"ז.. מכיתה ג' בתנועה מכיתה ט' מדריך ו

ASTAR3

New member
אוקיי...

שם:אסתר מעו"ז:בית-שמש תפקיד במעו"ז:מדריכה כיתה ז'-ח'...וביום שני שיבוצים...לשנה הבאה ב"ה. כמה זמן בתנועה: 4 שנים ו.. מתוכם מדריכה:שנתיים. ויצאתי לקורס ב' ונהנתי מכל רגע!

gdog

New member
עומרי גרוס מתפקד!

מעו"ז מעל"ש תותח אש... כבר מכיתה ג' בתנועה,5 שנים אחרונות הדרכתי,והשנה העברתי את קורס ד'... מגיע לחניכים כבודדדדד!

הכירווווווווווווווו

סתם סתם אושרת ממעוז בית שמש תפקיד: אה.... אה.... נו משה תעזור לי... לא יודעת עוזרת איפה שצריך לא הייתי מדריכה... ואני שנה בתנועה

למעלה