שרשור אלבומי Butter

BoogieDTN

New member
שרשור אלבומי Butter

אוקיי כל אחד ירשום את האלבומים שנחשבים אצלו ל "BUTTER" באראנבי/סול הנה שלי (כולם מומלצים): RAphael Saadiq - Instant Vintage Tony Toni Tone - House Of Music D'Wayne Wiggins - Eyes Never Lie Lucy Pearl - Lucy Pearl Blackstreet - Another Level Musiq - Julisen Ginuwine - Ginuwine...the Bachelor Eric Benet - True To Myself Another Level - Another Level D'Angelo - Brown Sugar Usher - My way Shola ama - Much Love Donell Jones - My Heart Joe - My Name Is Joe Bilal - 1st Born Second Brian McKnight - Hero Babyface - greatest hits Prince - Greatest hits DAve Hollister - Ghetto Hymns D'Angelo - Voodoo

tomoshe

New member
עוד כמה

אנג'י סטון אמאל לאריו ג'יל סקוט גורו - ג'אזמאטאז - כל הסדרה בויז טו מאן זהו.

Ambitionz

New member
טוב שהשארתם משהו :)

Maxwell - הכל D'Angelo - Brown Sugar Brandy - שני הראשונים (את השלישי אין לי..) Dru Hill Truth Hurts - Truthfully Speaking Amerie - All I Have Mary J Blige - What's the 411? Mary J Blige - Share My World Mary J Blige - Mary Mary J Blige - No More Drama

TeeAnTee

New member
התחלקתם על השכל?

או שפשוט לא שמתי לב שכתבתם? שכחתם את המלכה אריקה באדו עם האלבום המדהים פשוט Mama's Gun וגם אינדיה ארי המופלאה עם Acoustic Soul.

Itai S

New member
_____

Joe-All that I am Joe- Better days Joe- My name is Joe Usher- 8701 Jaheim-Still ghetto Next- The next episode Ruff endz- Someone to love Blackstreet- Another Level Dru Hill-Dru world order כל דבר של R KELLY Ginuwine- The bechelor Case- Personal conversation Aaliyah- I care for you 112- Part 3 Jodeci- Diary of a Mad Band Montell Jordan- Get it on tonite Ginuwine- The life Tyrese- I Wanna Go There Ray J- This ain't a game Changing faces- All day all night

Itai S

New member
נראה לי שהיה את BETTER DAYS

בעזריאלי פעם. יכולה להזמין.

Lady Bee

New member
בטאואר בפ"ת הם דיסלקטים כשזה

נוגע לכל תחום של מוזיקה שחורה... אני וחברה שלי רצינו פעם דיסק של fat joe...שלא תדע מה הלך שם

Itai S

New member
ככה זה ברוב המקומות בארץ, אבל

שטויות, תני להם שמות של הדיסק והאומן והם יזמינו לך. JOE ממש מומלץ.

Syndrome

New member
סליחה על ההתערבות אבל....

טאואר רקורדס בקניון הגדול פ"ת (כן כן 'פ"ת!!! - הקניון'
) הוא אחד מהמקומות עם הסקשן מוזיקה שחורה הכי טובים שראיתי, אולי שני רק לסניף הגדול במגדל האופרה בת"א וגם זה לא בטוח.... ואני אדם שנכנס לחנויות דיסקים, נובר בהן ימים, ומזכיר לעצמי עד כמה אני צריך לעבוד... ככה שאני יודע על מה אני מדבר לדעתי :)

Lady Bee

New member
אין מה להגיד -אתה צודק!

יש שם סקשן באמת יפה גדול ומסודר. אבלהמוכרים אלוהים ישמור לא מבינים בזה כלוווווווום. מקסימום מקשקשים על איזה אוסף "שווה לקנות" או משהו. הם שוכרים אנשים שמבינים במוזיקת עולם ומוזיקה ישראלית וכל מיני דברים אבל אין שם אף אחד שמבין במוזיקה שחורה... ולא רק שם.

dj nr

New member
אם אתם כבר מדברים על זה אז

זכיתי בהתערבות לחבר שלי ועכשיו הוא חייב לי דיסק ואני ממש לא יודע איזה כדאי להגיד לו שיקנה לי ואני רוצה משהו קיצבי חזק כזה...אז יש המלצות????

Lady Bee

New member
fat joe החדש ניראה מעניין וגם

blue print 2 של ג'יי זי דיסק טוב וג'ה רול גם חביב

dj nr

New member
ג'יי זי וג'רול יש לי אז מה שנשאר זה

פט ג'וו....טוב נישע ונראה...תודה. אם יש עוד המלצות אני אשמח לשמוע

omritoto

New member
הנה שלי

D' Angelo-voodo Macy Gray-On How Life Is macy gray - The ID Angie Stone - Mahogany Soul מומלץ ביותר!!!!

למעלה