שרשור אירוח

i c u 2

New member
../images/Emo41.gif מורן כרמל מתארחת בפורום - שרשור שאלות

להזכירכם מורן כרמל תתארח בפורום ביום רביעי. בימים הקרובים נודיע על שעה סופית לאירוח
אני הכרתי את מורן מהשיר "ספטמבר". קבלו רשימה חלקית מאוד של שירים נוספים שלה : אהבה ניצחה יהלום מזל טוב אני רציתי דואט עם אורטל כהן - פעימות הלב דואט עם שולה חן - אמא מדוע השרשור הזה יהיה שרשור האירוח
נא לשרשר את כל השאלות כתגובה להודעה זו, תודה ! השאלות שלכם יעזרו / יכשילו את האירוח הזה וישפיעו על האירוחים הבאים {יש כבר כמה מתוכננים} אז יאללה, תפציצו בשאלות

../images/Emo35.gif יש לי קצת שאלות... אפשר ../images/Emo35.gif

קודם כל מורן את גדולה, באמת אחלה שירים !!! השאלות שלי:
איפה הפעם הראשונה ששרת עם מיקרופון? {אירוע משפחתי?}
איפה את מופיעה ביום העצמאות?
באמת אפשר להתפרנס בארץ ממוזיקה? אם יהיו לי בהמשך עוד שאלות אוסיף.. תודה !

היי חברים יקרים , כאן מורן כרמל

היי מאוריקו ראשית תודה רבה על הפתיחה המפרגנת ולשאלותייך: הפעם הראשונה שהחזקתי מיקרופון היתה כשהייתי בת שנתיים בערך, אבא שלי קנה פטיפון והיה לו מיקרופון שמתחבר והוא בעצם הקליט אותי שרה, יש סיכוי שאם אחפש את זה טוב טוב אולי אמצא ,עכשיו משהזכרת את זה זה עשה לי חשק למצוא את זה ,אח"כ זה המשיך בגן תמיד הייתי עולה על כיסא במרכז המעגל ושרה שיר ביום שישי לקראת שבת ומסביבי ישבו כל הילדים. אלו זכרונות שתמיד ילוו אותי וכן הלאה בבתי הספר ואז כמובן התחלתי להופיע בצורה מקצועית עם נגנים משלי בכל מיני מקומות בארץ ביום העצמאות אני מופיעה בכמה הופעות גדולות פרטיות באזור הוד השרון. לגבי התפרנסות ממוזיקה אז כן , זה אפשרי בארץ אבל כמובן שהכל תלוי בהתמדה ורצון גדול וכמובן בהיצע וביקוש אשמח לענות על עוד שאלות ,באהבה מורן כרמל

מורני אוהב אותך מספר שאלות

קודם פ כל אני פאר מתכתבים הבפייסבוק וזה אננ ואת דיברתיע איתך ואמרתי ששבלינדר אולי אקים לך אתר ואת נורא נורא נורא יפה לדעתי יש לך יופי מיוחד ואופי מדהים אין עלייך סתפ מספר שאלות איך היה המימומנה? מתי הסינגל הבא? שיר שלום יכלל בדיסק שלך ?? מקווה שכן ובכל מקרה בלי נדר אקנה תדיסק שלך בעזרת ה אוהב אותך ותמיד פה בשבילך פאר

תשובה לנמר שחור1

היי פאר אני כמובן זוכרת אותך , תודה רבה על המחמאות אתה מקסים לשאלותייך : המימונה היתה מדהימה הופעתי במימונה גדולה בטבריה והיה שמח ומדהים כמו שאתה וודאי יודע יצא לי שיר חדש ממש לפני שלושה שבועות כך ששיר הבא ייצא בערך בעוד חודש וחצי חודשיים ןלגבי שאלתך על שיר שלום , השיר הוא בעצם חלק מפרוייקט עבודה עברית ולכן הוא גם נמצא בתוך הדיסק של הפרוייקט והוא לא יוכל להיות בדיסק שלי מה שמשאיר כמובן מקום לשירים חדשים בדיסק הקרוב תודה פאר על המחמאות ושמחתי לענות

היי מורן להלן כמה שאלות

1.מתי הרגשת שאת רוצה להיות זמרת ? 2. האם המשפחה דחפה ועודדה ? 3.איך היתה העבודה על האלבום יהלום ? 4. אם מי היית רוצה לעשות דואט ? 5. איך פנו אלייך מפרויקט עבודה עברית ? ולמה דווקא את שיר שלום ? 6. מה החלומות ? שאיפות ? 7. איך הולכת עבודת בחירת השירים לאלבום ? 8. האם מזהים אותך ברחוב ? 9. איפה ניתן לראות אותך מופיעה ? מקווה שלא הפצצתי בשאלות בהצלחה

היי בץ

1. תמיד ידעתי שאני רוצה להיות זמרת, מאז גיל שנתיים ,תמיד כששאלו אותי מה תרצי להיות כשתהיי גדולה עניתי ללא היסוס שאהיה זמרת 2.המשפחה שלי הם אנשים מקסימים ותומכים , כולם ללא יוצא דופן ,אני מרגישה שבורכתי במשפחה שנותנת לי כוח להמשיך 3העבודה על האלבום יהלום היתה מאוד מרגשת ותובענית ,כל שיר הוא עולם ומלואו אני מודה לשם על שנתן לי את הזכות לשיר 4הייתי רוצה לעשות דואט עם המון זמרים:מוש בן ארי, אייל גולן ליאור פרחי , שלומי שבת וכו" יש עוד המון 5אני והקלידן שלי שי אלחדד נסענו לבקר חבר (יוסי בן דוד) כשהגענו אליו הוא הציע לי לשיר שיר בפרוייקט עבודה עברית שרים עוזי חיטמן ,זה לא היה משהו מתוכנן , הכל קרה מאוד במקריות היה בפרוייקט שיר אחד אחרון שהיה כבר מוכן , מה שנשאר זה רק לעלות עליו שירה ,כמה שעות אח"כ כבר ביצעתי את שיר שלום באולפן , אציין שלפניי שיוסי השמיע לי את השיר לא הכרתי את השיר בכלל ולמדתי לשיר אותו בדרך לאולפן הקלטות 6את החלומות שלי אני כבר חיה והשאיפות שלי הם כמובן להגיע כמה שיותר גבוהה אל לב הקונצנזוס ולהופיע כמובן על כל במה אפשרית בארץ וכמובן להגיע אל כל אוזן בישראל 7בחירת השירים מתבצעת ביחד עם עוד כמה אנשים קרובים שעוזרים לי, מפני שלא תמיד אני יכולה להיות אובייקטיבית, בדר"כ אני מקבלת סקיצות מוכנות ואז מכינה סקיצה משלי ועלה עליה שירה וכך אני מחליטה אם השיר מתאים לי או לא 8לאחרונה היו כמה מקרים שהגעתי לאיזו מאפייה וניגשו אליי כמה אנשים ששאלו אם אני מורן כרמל והצטלמו איתי זה היה מאוד מרגש , זה קורה מידיי פעם וזה חלק מאד חשוב בקריירה שלי , אז התשובה לשאלה הזו היא כן לפעמים פשוט מסתכלים ולא שואלים ויש כאלה שניגשים ושואלים ואני כמובן מתייחסת לכולם ואוהבת את כולם, מבחינתי כל דבר כזה הוא לא מובן מאליו כל פנייה כזאת היא עולם ומלואו מבחינתי וזה כיף גדול 9יש הרבה מקומות שאני מופיעה בהם ואני תמיד מעדכנת לגביי הופעות בפייסבוק שלי , אתם כמובן מוזמנים להציץ ולהגיע היה כיף לענות על השאלות תודה רבה לך, אוהבת מורן כרמל

היי מורן../images/Emo24.gif

לא הכרתי אותך עד שקניתי את "עבודה עברית" ויש לציין שאת אחלה זמרת
השאלות שלי: 1. מתי היה הרגע שהחלטת שאת רוצה להיות זמרת? 2. איזה קשיים יש בלצאת כזמרת חדשה בישראל? 3. איזה זמר/ת ישראליים את מעריצה? (או אוהבת לשמוע) 4. מה החלום שלך בקריירה? 5. ומה החלום שלך בכלל..? מאחלת לך שהחלומות יתגשמו ויהיה לך הרבה הצלחה! אפרת

היי אפרת

מאז שאני בת שנתיים אני זוכרת את עצמי שרה וכשהיו שואלים אותי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה הייתי תמיד עונה ללא ל היסוס שאני רוצה להיות זמרת, ז"א תמיד ידעתי מה אעשה להיות זמרת בארץ זה כיף מאוד ומרגש , וכמובן שמלווים קשיים בתוך העניין כמו למשל להגיע אל לב הקונצנזוס ולהיות מושמעת בכל תחנות הרדיו ,זה כמובן תהליך שלוקח זמן ואני מודה על כל השמעה בכל רדיו , כל דבר קטן הוא עולם ומלואו אני אוהבת לשמוע המון זמרים: ליאור פרחי , אייל גולן , מוש בן ארי , סינרגיה , שלומי שבת החלום הגדול הוא כמובן להגיע לכל אוזן בארץ ישראל ולהצליח הכי גבוהה שאפשר אני מאינה בכל ליבי שזה יגיע בקרוב , כמובן בזכות הקהל המדהים שלי שמלווה אותי ולגביי חלום כללי, אני כבר חיה את החלום אני עוסקת בתחום שנאי הכי אוהבת בעולם אין מתנה יותר גדולה מזאת בעבורי תודה רבה לך אפרתי על כל האיחולים אוהבת המון , נשיקות מורן כרמל

למורן

שמעתי את השירים לך, ודי אהבתי האם את כותבת גם על נושאים חברתיים או רק על אהבה ? האם ניסת לשיר גם בסגנונות אחרים חוץ ממזרחית ? אם לא היית זמרת, מה היית רוצה לעשות ? בכל מקרה, אני מאחל לך המון בהצלחה אני די עסוק עכשיו בדברים חשובים יותר ממוזיקה, נסי לתפוס אותי דרך המסרים של תפוז, יש לי פידבק חשוב בשבילך

היי אנטי ליצמן

לגבי שאלותייך , אני כותבת על כל נושא בעולם וגם על נושאים חברתיים , הכל כמובן תלוי באופי הדיסק אני יוכלה לשיר בכל הסגנונות , אבל הלב שלי נמצא במוסיקה הים תיכונית השורשית עם הסילסולים והטעמים השונים , זה האהבה הכי גדולה שלי אני יודעת בוודאות שלא הייתי יכולה להיות משהו אחר , תמיד ידעתי מה אעשה ואני לא רוצה להיות משהו אחר המון תודה על האיחולים , כל פידבק חשוב לי מורן כרמל

i c u 2

New member
../images/Emo41.gif מורן המון תודה !!!../images/Emo41.gif

בשם כל חברי הפורום אנו מודים לך על ההשקעה בתשובות המפורטות לשאלותינו
עכשיו כשיש לך יוזר את מוזמנת תמיד
כעת השרשור הזה מטוגלן ונמצא ב"הודעות הנבחרות" של הפורום.

תודה רבה לכולכם יקיריי

שמחתי להשיב על שאלותיכם , אתם מקסימים ואשמח לענות על עוד שאלות תודה רבה על כל הפידבקים החיוביים ולכבוד הוא לי לענות לכם על השאלות אתם הכוח שמניע אותי באהבה גדולה מורן כרמל

i c u 2

New member
שלום מורן !

קודם כל תודה שבאת להתארח אצלנו בפורום :} שאלותיי: 1. את יודעת כבר איפה תופיעי בעצמאות? {אם בכלל}. 2. מגיל קטן רצית להיות זמרת או שהפוטנציאל התגלה לו במקריות ובכלל תכננת להיות רופאה? 3. לדעתי די הרבה אנשים לא מכירים את התהליך של "איך שיר נולד" תוכלי להסביר באופן כללי איך שיר נולד? תודה!

יאאא איזה כייף מורן פה

ברוכה הבאה יש לי כמה שאלות האם את מופיעה באיזה מקום בעצמאות ? היית הולכת להתמודד באיזה תחרות כמו כוכב נולד ? ספרי לנו 10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך איך היתה הפעם הראשונה לשמוע אותך ברדיו ? תודה רבה

היי טכנאי

היי טכנאי מחדדים , אחלה מקצוע אני מופיעה בעצמאות הופעה פרטית בבית גדול מאוד בהוד השרון במה גדולה ומכובדת באותו ערב יתארחו אנשים מאוד חשובים לגבי תחרויות (כוכב נולד) וכו" , תמיד היה לי ברור שאעשה את דרכי בדרך הבטוחה והישנה , עם שירים משלי ווהופעות במועדונים ובחתונות , וכמובן לבנות את עצמי לאט ובטוח ,אני כמובן חושבת שכוכב נולד היא תוכנית מדהימה שפותחת דלת לאומנים צעירים ויצאו משם לא מעט אנשים מוכשרים , אך אני לא הרגשתי צורך ללכת לתחרות כזאת למרות שהמון אנשים הציעו לי לגשת , אני אף פעם לא רציתי ואני מרגישה בטוחה מאוד בדרך שלי , כיה דרך שעשיתי מוכיחה את עצמה בכך שאתם הקהל שומע את שיריי ומתחבר אליהם , זה שווה לי את הכל 10 דברים שלא ידעתם עלייף 1 אני רגישה מאוד 2 מצחיקה(יעידו חבריי) 3 הפעם הראשונה שהקלטתי שיר היתה בפטיפון שאבא קנה בגיל שנתיים ואם אחפש את זה טוב וודאי אמצא 4 רוכבת על אופנועים כבדים ובעקבות כך עשיתי תאונה שיצאתי ממנה בנס גדול 5 מכינה מרק תמני וקובנה ברמה של סבתא , חחחחחחח 6 מנגנת על גיטרה 7 מנגנת על קלידים 8 אוהבת ספורט אתגרי וספורט בכלל ולאן הלכו עוד שניים אני לא יודעת הפעם הראשונה ששמעתי את עצמי ברדיו היתה לפני שנתיים וחצי בערך עם הסינגל הראשון שלי "מזל טוב" , אליקו השמיע אותו ואני ישבתי להאזין , התרגשתי בטירוף עד כדי כך שהייתי חולה כמה ימים מההתרגשות

למעלה