היי בץ
1. תמיד ידעתי שאני רוצה להיות זמרת, מאז גיל שנתיים ,תמיד כששאלו אותי מה תרצי להיות כשתהיי גדולה עניתי ללא היסוס שאהיה זמרת 2.המשפחה שלי הם אנשים מקסימים ותומכים , כולם ללא יוצא דופן ,אני מרגישה שבורכתי במשפחה שנותנת לי כוח להמשיך 3העבודה על האלבום יהלום היתה מאוד מרגשת ותובענית ,כל שיר הוא עולם ומלואו אני מודה לשם על שנתן לי את הזכות לשיר 4הייתי רוצה לעשות דואט עם המון זמרים:מוש בן ארי, אייל גולן ליאור פרחי , שלומי שבת וכו" יש עוד המון 5אני והקלידן שלי שי אלחדד נסענו לבקר חבר (יוסי בן דוד) כשהגענו אליו הוא הציע לי לשיר שיר בפרוייקט עבודה עברית שרים עוזי חיטמן ,זה לא היה משהו מתוכנן , הכל קרה מאוד במקריות היה בפרוייקט שיר אחד אחרון שהיה כבר מוכן , מה שנשאר זה רק לעלות עליו שירה ,כמה שעות אח"כ כבר ביצעתי את שיר שלום באולפן , אציין שלפניי שיוסי השמיע לי את השיר לא הכרתי את השיר בכלל ולמדתי לשיר אותו בדרך לאולפן הקלטות 6את החלומות שלי אני כבר חיה והשאיפות שלי הם כמובן להגיע כמה שיותר גבוהה אל לב הקונצנזוס ולהופיע כמובן על כל במה אפשרית בארץ וכמובן להגיע אל כל אוזן בישראל 7בחירת השירים מתבצעת ביחד עם עוד כמה אנשים קרובים שעוזרים לי, מפני שלא תמיד אני יכולה להיות אובייקטיבית, בדר"כ אני מקבלת סקיצות מוכנות ואז מכינה סקיצה משלי ועלה עליה שירה וכך אני מחליטה אם השיר מתאים לי או לא 8לאחרונה היו כמה מקרים שהגעתי לאיזו מאפייה וניגשו אליי כמה אנשים ששאלו אם אני מורן כרמל והצטלמו איתי זה היה מאוד מרגש , זה קורה מידיי פעם וזה חלק מאד חשוב בקריירה שלי , אז התשובה לשאלה הזו היא כן לפעמים פשוט מסתכלים ולא שואלים ויש כאלה שניגשים ושואלים ואני כמובן מתייחסת לכולם ואוהבת את כולם, מבחינתי כל דבר כזה הוא לא מובן מאליו כל פנייה כזאת היא עולם ומלואו מבחינתי וזה כיף גדול 9יש הרבה מקומות שאני מופיעה בהם ואני תמיד מעדכנת לגביי הופעות בפייסבוק שלי , אתם כמובן מוזמנים להציץ ולהגיע היה כיף לענות על השאלות תודה רבה לך, אוהבת מורן כרמל