שרשור אייסיקיו

SaintJohn

New member
שרשור אייסיקיו

חברי פורום אירוסמית' יקרים - כל אחד מכם מתבקש לרשום את מספר האיי סי קיו שלו/ה (במידה ויש) וגם את תאריך הלידה (במידה ויש...). רק אם אתם רוצים כמובן.
הנה שלי: 291800301 ותאריך לידה: 7.4.1980

ninelives99

New member
ואללה

טוב...אז...אומנם אני חברת פורום חדשה אבל...קבלו מספר: 52328250 תמיד כיף לדבר עם מעריצי אירוסמית'...כי תמיד!!! יש על מה לדבר ו...תאריך לידה: 9.11.85

Aerosmith

New member
אם כבר איסיקיו אז הנה משהו נחמד

קולות לאייסיקיו של ארוסמית' :)

Sky Player

New member
המיספר שלי

למרות שיש לי מלה חברים מעריצי אירו אני לא יגיד לא לעוד כמה אנשים: 217402776

AeroTom

New member
איזה מרגיז!

המחשב שלי נדפק והתקינו לי את Windows מחדש אז אני צריך להוריד ICQ שוב... אז מתי שאנ יוריד אני יודיע לכם מהמספר החדש.זה כזה מרגיז להוריד את כל הדברים מחדש

דיתוּש

New member
אם זה כל-כך מעניין מישהו...

היי, היום קניתי כפפות בלי אצבע
הממ... 290690965

AeroTom

New member
נועם עדיין יותר זקן...

ויש לך יום-הולדת יום אחד אחרי!

AeRo NaLa

New member
שלי :) ../images/Emo28.gif

שלי :) 126122830 ואל תכעסו עלי שלא ביקרתי הרבה, הייתי חולה וגם אני , מזל אריה 25.7.86 קטנה יחסית :)

AeroTom

New member
אם מדברים על תאריכים...

קודם כל שלום לך נלה,באמת הרבה זמן לא היית פה. ואם תאריכים אז סתם אני יציין שלאח שלי הקטן נפל הכבוד להיוולד בתאריך: 89\9\15 שזה בדיוק 3 ימים אחרי תאריך היציאה של Pump. כבר אמרתי לו איזה כבוד זה בשבילו. גילינו את זה בזמנו שצפינו יחד ב-Making of pump . טוב בסדר-אני צפיתי והכרחתי אותו לצפות גם...אל תהיו קטנוניים...
הוא בן 14 אגב וכבר מגיל קטן אני משמיע לו המון את אירו ו-גאנס וכיום הוא מכיר המון המון שירים והוא מביא לי אושר רב כאשר אני חוזר הביתה מהעבודה והוא אומר לי משהו כמו-"היה היום ב-Vh1 את Crazy...". אני מקווה שהוא בעתיד ילך גם בדרכי ויכנס יותר למוזיקה.בעיקר של אירו כמובן...

למעלה