** שרשור אחה"צ 🥳 היום ה58 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Insomnia 5

Well-known member
אופק הבהיר בכל צורה שהיא שנמאס לו ממנה והוא לא מעוניין איתה יותר בקשר. הם נמצאים בבית אחד, הם רווקים, הם לא יכולים להסתתר מאופק כמו ילדים בכיתה ו'. אופק צריך לקחת בחשבון שלמעשים יש השלכות והוא אמור להיות בסדר עם זה. מבחינתה היא בכלל לא צריכה לחשוב בנקודה הזו בזמן שזה יפריע לו, מבחינתה הוא שונא אותה.
מצטערת... חולקת על דעה זו.
גם אם זו הייתה אוייבת שלי .. אין סיכוי שהייתי מתחילה עם מישהו שיש לה רגשות לידו. אין סיכוי!

Iakar

Well-known member
הם בבית האח הגדול, לא בחיים האמיתיים. הם לא צריכים לסנדל את עצמם בגלל שאופק מרגיש או ירגיש משהו, במיוחד שהם לא ביחסים טובים איתו. אופק יצטרך להתמודד.

REUT91

Well-known member
שאלה..
אחרי ה3 ימים האינטנסייבים בהם טליה ואופק היו יחד.. כולל שיחות מיטה, ליטופים.. בלה . בלה.. (שחף ראה הכללל)
מן הראוי מצד שניהם לפלרטט ליד אופק?
טליה יודעת מה הוא מרגיש. נקודה.
שחף גם אם כבר לא חבר.. זה מינימום לכבד.
שכחו מהדמויות ורגשותיכם .. בגדול.. זה ראוי?

בסיבוב הראשון זה לא היה ראוי, למרות שגם שמה הוא די הביא את זה על עצמו אחרי סצנת המתבוססת... עכשיו? וואלה מבחינתי שיפתחו מולו בסשן מזמוזים, הוא הרוויח את זה ביושר.

הוא לא יכול לסגור את האירוע בגלל משהו שהוא בעצמו עושה, ולא פעם ראשונה. אז לטליה התפלק שהיא נשבעת לא לדבר איתו יומיים, וואלה יופי, זה כלום לעומת מה שהוא עשה לה עם ההתעלמויות, עם העקיצות, השירים, הלכלוכים והירידות.

גם הוא עכשיו נשבע לעצמו שהוא לא חוזר לשם, אז שלא יחזור לשם... ממש גן חמדה.

Devil110

Well-known member
שאלה..
אחרי ה3 ימים האינטנסייבים בהם טליה ואופק היו יחד.. כולל שיחות מיטה, ליטופים.. בלה . בלה.. (שחף ראה הכללל)

כי למתקרבנת מותר הכל ולאחרים אסור
המביכה שאלה את שחף אם הוא היה רוצה להיכנס איתה לזוגיות היום.

*איסי מיאקי

Well-known member
שאלה..
השאלה אם מה שאת אומרת זה
שאסור להם לשבת, היא על הספסל והוא על כיסא בפינת עישון ולדבר?

Insomnia 5

Well-known member
השאלה אם מה שאת אומרת זה
שאסור להם לשבת, היא על הספסל והוא על כיסא בפינת עישון ולדבר?
לא התכוונתי לזה..
עכשיו כשאין לה את אופק שחף ברירת מחדל ..
אבל אם יעלו הילוך בעיני זה שפל.
אם זו אהבת חייך תמתין חודש.
לא יקרה כלום.

ד"א ממש לא נראה לי שיקרה משהו כל עוד אופק שם.

לך!

Well-known member
שאלה..

דיייי
הוא חזר לפלרטט איתה?

Iakar

Well-known member
זו העלילה שרועי עוז רוצה מלכתחילה. הוא רוצה ששני היפים של הבית ינהלו זוגיות, ולכן ההרחקה המוצלחת של אופק (שיצא אידיוט ונפל למלכודת ההפקה).

ORIGINALNIK

Well-known member
מה יש לדלתות האלו
האור הכחול הבוקע גורם לזה להראות כאילו זה שער ליקום מקביל

mimes17

Well-known member
יצא לי מקודם לקרוא את הפוסט שהעלתה הבת של דינה.. איזה טיפשות, בחיי.. עשתה לאמא שלה מלא נזק... בכלל מדיירת אהובה ומצחיקה דינה הפכה להיות די שנואה.. ( יש נגדה מלא תגובות..) פשוט חבל.. היה לה הזדמנות להפוך לדמות קאלט.. הרסה את זה עם הפה שלה.. בתחילת העונה חשבתי היא תגיעה רחוק ממש לגמר.. עכשיו זה נראה שהיא תודח אחרי החדשים.. חבל.. היא צריכה ללמוד להתאפק .. אבל לצערי הנזק נעשה ולא נראה לי שזה הפיך כי לדעתי מאמצע העונה ככה הדעות של הצופים על הדיירים דיי מתקבעות וקשה לשנות אותם..

yoni564712

Well-known member
יצא לי מקודם לקרוא את הפוסט שהעלתה הבת של דינה.. איזה טיפשות, בחיי.. עשתה לאמא שלה מלא נזק... בכלל מדיירת אהובה ומצחיקה דינה הפכה להיות די שנואה.. ( יש נגדה מלא תגובות..) פשוט חבל.. היה לה הזדמנות להפוך לדמות קאלט.. הרסה את זה עם הפה שלה.. בתחילת העונה חשבתי היא תגיעה רחוק ממש לגמר.. עכשיו זה נראה שהיא תודח אחרי החדשים.. חבל.. היא צריכה ללמוד להתאפק .. אבל לצערי הנזק נעשה ולא נראה לי שזה הפיך כי לדעתי מאמצע העונה ככה הדעות של הצופים על הדיירים דיי מתקבעות וקשה לשנות אותם..
עוז ישמור

מצב
הנושא נעול.
למעלה