** שרשור אחה"צ 🥳 היום ה58 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Coralim

Well-known member
היא שמעה כפרה עליה

גם מושיק אמר שהצעקות לטליה

היא עם מצב רוח טוב

אני מקווה שמרגי שמרגי

ייתן לה לה חיבוק

זה יהיה סיום נחמד ליום ההולדת של המלכה
;)
האם סגרו את הבית גם כשצעקו לאחרים בימי הולדת? זכור לי שאופק קיבל קריאות מהמשפחה ונתנו לו לשמוע חלקית אבל לא סגרו את הבית.

Iakar

Well-known member
הבן של דינה פרסם פוסט בקבוצה הרישמית בפייס, על זה שאחותו טעתה ולא הייתה צריכה לכתוב מה שכתבה, ושהוא אוהב את טליה וכו' וכו' ובעיקר על כמה דינה מסכנה כי "תוקפים" אותה ברשתות בשבועיים האחרונים. נשמה...

Iakar

Well-known member
סליחה, זה לא כל אמירה, זו דיבה חמורה ביותר. ואחותו, שכתבה את הפוסט, היא זו שצריכה להתנצל בעיני.

זה לא שאני בעד להציק או לכתוב להם, אני למשל לא כותבת בשום מקום חוץ מפה, אבל אני בעד שהאחות המדופלמת תחטוף את תביעת חייה. לרוע מזלה, הכל מצולם.

*איסי מיאקי

Well-known member
הבן של דינה פרסם פוסט בקבוצה הרישמית בפייס, על זה שאחותו טעתה ולא הייתה צריכה לכתוב מה שכתבה, ושהוא אוהב את טליה וכו' וכו' ובעיקר על כמה דינה מסכנה כי "תוקפים" אותה ברשתות בשבועיים האחרונים. נשמה...

היי, אני דינה, בא לך ג'חנון?

1200px-The_Binocellate_Cobra_(Naja_naja)_08.jpg

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
מודה ועוזב ירוחם

הצודקת11

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הם מפחדים

התחננו למנהלת בקבוצה של טליה

שלא יפרסמו על דינה

עדגיל

Well-known member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הם מפחדים

התחננו למנהלת בקבוצה של טליה

שלא יפרסמו על דינה
ברור שהם מפחדים בעיקר כשלא עומד מאחורי הדברים של בתה דבר או חצי דבר. טליה שמרה את העוגיות ללא גלוטן לדינה, ולא חילקה מהן, אבל דינה יצאה החוצה טובת לב וחילקה לכולם והוציאה את טליה רעה. היום בתי המשפט עמוסים בתיקי תביעות דיבה בגלל שיש סכום קבוע בחוק (כמה עשרות אלפי שקלים) והתובע מקבל מיד הסכום הזה

RachRachel

Well-known member
אופק אומר שבטח יהיו שתי הדחות השבוע, אחת היום ואחת בשבת

אז בר: אם לצאת, אז ביום הולדת

חחח הייתה חולמת שטליה תצא היום.

Pachulii

Well-known member
היום בשידור נראה לי הולכים לשיר לטליה יומולדת שמח רועם מהקהל... מקווה שיפנו אליהם מהבית

מצב
הנושא נעול.
למעלה