** שרשור אחה"צ - היום ה105 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

UNICORN LOVER

Well-known member
לא לסקול אותי אבל וואלה ארז איסקוב מתחבב עליי.
אני מוצאת את עצמי באמת מאמינה לו שזה מי שהוא. הוא אותנטי לא משחק משחקים אומר הכל בפנים.
רק שירסן את הדיבור עם נשים והוא ממש אחלה.

מגיע לו לנצח לטעמי. עוד מישהו איתי פה??

3245NELLI

Well-known member
אני מוצאת את עצמי באמת מאמינה לו שזה מי שהוא. הוא אותנטי לא משחק משחקים אומר הכל בפנים.

ארז איסקוב האסטרטג הכי גדול. שיחק אותה שחקן קבוצתי בפועל הרס למלא חברים שלו את החוויה. ידע ששלקה מאוהבת בו ולמרות זאת היה מחבק אותה ארוכות בלי חולצה. על ההתנהלות מול תרצה אני בכלל לא מדברת- כל הזמן מדבר איתה בקודים שקשורים לבחוץ, מתנהל איתה בגישה של נשיקה, נשיקה סטירה. הבנאדם לא מסוגל להכיל אף דעה של אדם אחר, מבחינתו זה אני ואני וכל מי שחושב אחרת ממנו הוא טועה. יש לי עוד מלא להמשיך אבל זה בנתיים

ziniozi

Well-known member

עשה את העונה.
עדיף על תרצה הכלום
ועל שני האיומה.

3245NELLI

Well-known member
אני מתערבת אתכם שהעובדה שהוא וויתר לשון על הקרב בחסינות זה כדי לנסות לקבל את הקולות שלו. והחוצפה הכי גדולה- אמר לתרצה בערב "פעלתי עם הלב, כזה אני" אחרי שרב עם תרצה שעות בצהריים למה היא הולכת עם הלב במשחק

רות 1234

Well-known member
שורף כנראה למודחים בחוץ (לא מתגעגעת לאף אחד מהם), כי לא שמעתי שאף אחד מהם מביע איזו תמיכה בתרצה. אפילו תמיכה קטנטנה,תמיכונת.... לא נורא, 13.9 בלילה הם יצטרכו להסתכל למציאות בעיניים: תרצה תנצח. תכבה אחרונה את האור

SNIPES

Well-known member
שורף כנראה למודחים בחוץ (לא מתגעגעת לאף אחד מהם), כי לא שמעתי שאף אחד מהם מביע איזו תמיכה בתרצה. אפילו תמיכה קטנטנה,תמיכונת.... לא נורא, 13.9 בלילה הם יצטרכו לבלוע את הגלולה המרה: תרצה תנצח. תכבה אחרונה את האור
זה סעיף בחוזה לתמוך בתרצה?
כל אחד שיתמוך במי שהוא רוצה
לא שורף ולא בטיח.

3245NELLI

Well-known member
קשה להם שצבא האמת בחר בה. כל אחד מהם היה חולם על כזו תמיכה. בפועל יש לתרצה מלא תומכים שלא קשורים לצבא האמת, ואפילו יש חזית שנפתחה בינם לבין קבוצה גדולה של תומכים בתרצה בטיקטוק

רות 1234

Well-known member
קשה להם שצבא האמת בחר בה. כל אחד מהם היה חולם על כזו תמיכה. בפועל יש לתרצה מלא תומכים שלא קשורים לצבא האמת, ואפילו יש חזית שנפתחה בינם לבין קבוצה גדולה של תומכים בתרצה בטיקטוק
ממש ככה. אני בכלל לא בצבא האמת, ואני תומכת בתרצה מכל הלב

Tallo_M

Well-known member
מתוך הדברים בלייב שלא ציינו פה
מאי התאכזבה מלורן
היא מכבדת אותה ואוהבת אותה אבל חברות הן לא יהיו

היא כן יצרה קשר עם מוגרבי הם בטוב
כנראה גם מתישהו ייפגשו

היא רוצה שאיסקוב יזכה

אמרה שכנראה לא תשמור על קשר עם אף אחת מהבנות
ואז דווקא כן אמרה מילה טובה על תהילה
אני בעיקר מפרשת את זה בתור זה שהיא גם לא תטרח להיפגש עם אלאיה כמו שאמרה בהתחלה, בטח גילתה את כל הג׳יפה שאמרה עליה אבל זו רק פרשנות שלי

היא תשמור בוודאות על קשר עם נתנאל יוסי ואיסקוב

אמרה שהחבר הכי טוב שלה בבית נתנאל
החברה הכי טובה שלה בבית הייתה אנה, בדגש על הייתה

נערך לאחרונה ב:

haya sol

Well-known member
מתוך הדברים בלייב שלא ציינו פה
מאי התאכזבה מלורן
היא מכבדת אותה ואוהבת אותה אבל חברות הן לא יהיו

היא כן יצרה קשר עם מוגרבי הם בטוב
כנראה גם מתישהו ייפגשו

היא רוצה שאיסקוב יזכה

אמרה שכנראה לא תשמור קשר על אף אחת מהבנות
ואז דווקא כן אמרה מילה טובה על תהילה
אני בעיקר מפרשת את זה בתור זה שהיא גם לא תטרח להיפגש עם אלאיה כמו שאמרה בהתחלה, בטח גילתה את כל הג׳יפה שאמרה עליה אבל זו רק פרשנות שלי

היא תשמור בוודאות על קשר עם נתנאל יוסי ואיסקוב

אמרה שהחבר הכי טוב שלה בבית נתנאל
החברה הכי טובה שלה בבית הייתה אנה, בדגש על הייתה
עשו לה לא מעט בבית - אפשר להבין אותה.

כל הבית יפגשו בגמר דברים עוד יכולים להשתנות במיוחד שתסתיים העונה ותהיה מסיבת סיום עונה ועוד...

Tallo_M

Well-known member
עשו לה לא מעט בבית - אפשר להבין אותה.

כל הבית יפגשו בגמר דברים עוד יכולים להשתנות במיוחד שתסתיים העונה ותהיה מסיבת סיום עונה ועוד...
ברור
גם אני במקומה הייתי מנתקת קשר מכל הבנות שם חוץ מ2 בודדות
כמו שאמרתי בשרשור הקודם- אני סומכת לחלוטין על שיקול הדעת שלה ותומכת בה לא משנה מה תבחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה