JEEPERS CREEPERS 2
Well-known member
תודה על העדכונים מהלייב של מאי, תמשיכו ככה 
האמת לא מאהבת מרדכי אלה משנאת המן, זאת בדיוק השלישייה שלי. גם אצלי מאלו שנשארו איסקוב זוכה.השלושה שמאי תהיה שמחה אם יזכו
איסקוב יוכי ויובל
ארז איסקוב האסטרטג הכי גדול. שיחק אותה שחקן קבוצתי בפועל הרס למלא חברים שלו את החוויה. ידע ששלקה מאוהבת בו ולמרות זאת היה מחבק אותה ארוכות בלי חולצה. על ההתנהלות מול תרצה אני בכלל לא מדברת- כל הזמן מדבר איתה בקודים שקשורים לבחוץ, מתנהל איתה בגישה של נשיקה, נשיקה סטירה. הבנאדם לא מסוגל להכיל אף דעה של אדם אחר, מבחינתו זה אני ואני וכל מי שחושב אחרת ממנו הוא טועה. יש לי עוד מלא להמשיך אבל זה בנתייםלא לסקול אותי אבל וואלה ארז איסקוב מתחבב עליי.
אני מוצאת את עצמי באמת מאמינה לו שזה מי שהוא. הוא אותנטי לא משחק משחקים אומר הכל בפנים.
רק שירסן את הדיבור עם נשים והוא ממש אחלה.
מגיע לו לנצח לטעמי. עוד מישהו איתי פה??
עשה את העונה.לא לסקול אותי אבל וואלה ארז איסקוב מתחבב עליי.
אני מוצאת את עצמי באמת מאמינה לו שזה מי שהוא. הוא אותנטי לא משחק משחקים אומר הכל בפנים.
רק שירסן את הדיבור עם נשים והוא ממש אחלה.
מגיע לו לנצח לטעמי. עוד מישהו איתי פה??
זה סעיף בחוזה לתמוך בתרצה?שורף כנראה למודחים בחוץ (לא מתגעגעת לאף אחד מהם), כי לא שמעתי שאף אחד מהם מביע איזו תמיכה בתרצה. אפילו תמיכה קטנטנה,תמיכונת.... לא נורא, 13.9 בלילה הם יצטרכו לבלוע את הגלולה המרה: תרצה תנצח. תכבה אחרונה את האור
ממש ככה. אני בכלל לא בצבא האמת, ואני תומכת בתרצה מכל הלבקשה להם שצבא האמת בחר בה. כל אחד מהם היה חולם על כזו תמיכה. בפועל יש לתרצה מלא תומכים שלא קשורים לצבא האמת, ואפילו יש חזית שנפתחה בינם לבין קבוצה גדולה של תומכים בתרצה בטיקטוק
כבר לא כל כך בטוחמאי אומרת שמהצעקות הם הבינו שתרצה כהן הולכת לקחת את המליון
מצוייןמאי אומרת שמהצעקות הם הבינו שתרצה כהן הולכת לקחת את המליון
עשו לה לא מעט בבית - אפשר להבין אותה.מתוך הדברים בלייב שלא ציינו פה
מאי התאכזבה מלורן
היא מכבדת אותה ואוהבת אותה אבל חברות הן לא יהיו
היא כן יצרה קשר עם מוגרבי הם בטוב
כנראה גם מתישהו ייפגשו
היא רוצה שאיסקוב יזכה
אמרה שכנראה לא תשמור קשר על אף אחת מהבנות
ואז דווקא כן אמרה מילה טובה על תהילה
אני בעיקר מפרשת את זה בתור זה שהיא גם לא תטרח להיפגש עם אלאיה כמו שאמרה בהתחלה, בטח גילתה את כל הג׳יפה שאמרה עליה אבל זו רק פרשנות שלי
היא תשמור בוודאות על קשר עם נתנאל יוסי ואיסקוב
אמרה שהחבר הכי טוב שלה בבית נתנאל
החברה הכי טובה שלה בבית הייתה אנה, בדגש על הייתה
ברורעשו לה לא מעט בבית - אפשר להבין אותה.
כל הבית יפגשו בגמר דברים עוד יכולים להשתנות במיוחד שתסתיים העונה ותהיה מסיבת סיום עונה ועוד...
המיליון?!
לתרצה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.