גם מצבא האמת... מסכן כמעט כל הקבוצות סימנו אותותגובות הנגד הן מתומכי יובל ושני
גם מצבא האמת... מסכן כמעט כל הקבוצות סימנו אותותגובות הנגד הן מתומכי יובל ושני
באיזו שעהלמי שלא ראה בשרשור הקודם
יצא היום חלק א של סויסה מראיין בפודקאסט את דרור
אני קודם משלימה את השיחה של ארז על מאי וטל שהמשיכה אחר כך גם לתרצה ואז אשמע את הפודקאסט
זאת שירז אבל, היא לא מתיימרת מראש להיות גאונה וצוחקת על עצמה ולא טוענת שהיא יודעת הכל ותמיד צודקת (ובלי קשר, לפני זה היא כן ענתה נכון על כמה שאלות באותו הקטע)מי הנשיא השני? שירז: הרצל
ובזה סיימתי ביי
איזה כיף לראות מישהי שאוהבת פה את תרצה, אני מרגישה שלפעמים אני כותבת פה לעצמי.כמה אני שרוטה מרוב אהבה/דאגה לתרצה המתוקה: ברגע שחזרתי מהעבודה דבר ראשון בדקתי עכשיו בסקרי זוכה העונה של בטטה + שמועה מה מצבה, ראיתי שהיא בראש בפער יפה, ונרגעתי. דבר שני בדקתי מה חדש אצלה באינסטגרם. היא ממש עוד טיפ טיפונת 200,000 עוקבים. אני באינסטגרם שלה ממש מתחילת התוכנית כשהיו לה רק 2,000 עוקבים (הרי הגיעה כאנונימית מוחלטת), אז הזינוק בעוקבים מטורף![]()
כנ״לאת לא,
אני קוראת אותך, תמיד.
גם אניכנ״ל
קוראת את התגובות של כולכם פה
בטח את לא מבינה למה אנחנו עושים את זה מרצוננו החופשי חחחחחחחחחחחחכנ"ל
(אין לי ברירה)
אני כןבטח את לא מבינה למה אנחנו עושים את זה מרצוננו החופשי חחחחחחחחחחחח
לגבי האינסטגרם של תרצה- יש לה פוסטים עם 10,000 ו12,000 לייקים. הלייקים והתגובות שלה עוקפים את הלייקים והתגובות של מאי.כמה אני שרוטה מרוב אהבה/דאגה לתרצה המתוקה: ברגע שחזרתי מהעבודה דבר ראשון בדקתי עכשיו בסקרי זוכה העונה של בטטה + שמועה מה מצבה, ראיתי שהיא בראש בפער יפה, ונרגעתי. דבר שני בדקתי מה חדש אצלה באינסטגרם. היא ממש עוד טיפ טיפונת 200,000 עוקבים. אני באינסטגרם שלה ממש מתחילת התוכנית כשהיו לה רק 2,000 עוקבים (הרי הגיעה כאנונימית מוחלטת), אז הזינוק בעוקבים מטורף![]()
איפה תלכי איפה?אני לא משווה את שירז לאף אחד שם
כולם שם בורים חסרי מודעות וחסרי תרבות ונימוס אלמנטרי
דיברתי עליה כי היא כבר הגיעה אצלי לדרגת שנואה
יום טוב לכולם סיימתי עם הצפייה בזבל הזה לעת עתה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.