שרשור אופנה

ODana

New member
שרשור אופנה../images/Emo20.gif

אז ככה: כתבתי את הכתבה הראשונה בסדרה "שופינג"
. אז תתחילו לבדוק, כי מהיום יהיו כתבות אופנה במדור
. זה נמצא במאמרים והנושא הוא אופנת החורף של קסטרו. אני מצרפת כמה אייטמים שמצאו חן בעיניי בקולקציה. מה הכי כדאי לקנות??

ODana

New member
המראה הרומנטי../images/Emo23.gif

הצבע הסגול מתאים מאוד לסתיו. החצאית מהממת בעיניי, ומחמיאה בעיקר עם הסריג הצמוד הבהיר. אני אוהבת את הסטיילינג של התמונה - הכורסא, השטיח, התיק. הכל כאילו מיושן כזה, אבל מאוד רומנטי ומלא שיק. אהבתי!

ODana

New member
מחויט זרוק../images/Emo29.gif

הקו שסביב המכנסיים של בקי - זה טריק מהאתר. אפשר לעמוד עם העכבר על הבגד, ואז הוא מופיע ככה ויש פרטים עליו (מחיר, צבעים, מידות). המכנסיים האלה מאוד מחמיאים, אבל קצת מבוגרים כאלה. זה טוב לארוחת חג או משהו כזה, אבל אנחנו אחרי החגים... בכל מקרה, השילוב עם הגופיה הרומנטית, קצת כמו כותונת לילה כזאת - זה כמו השלם גדול מסך חלקיו. זה מקפיץ את הלוק והופך את האאוט-פיט למשהו מגניב ומקורי.

ODana

New member
המראה האקצנטרי../images/Emo47.gif

מהמם! החולצה ממש מקסימה, וגם הגיזרה שלה נורא מיוחדת. עם החגורה והג'ינס והמכנסיים? זה נראה ממש מדהים. אבל זה קצת too much, לא?!

ODana

New member
מחוייט אלגנט

קלאסי, ישיר, מלא בסטייל. האמת? ג'קט כזה ממש עושה לי את החורף. הוא מחמיא, יש לו גזרה כאילו פשוטה אבל בעצם מתוחכמת. והוא משדרג כל הופעה עם ג'ינס פשוט. מקסים!

rachelllll

New member
אהבתי הכל...

אבל אני לא חושבת שאפשר לקנות כ"כ הרבה פריטים בעונה... זה נורא יקר.. קניתי פריט 1 )החולצה ההיא( וחלק אני אקנה בסוף עונה... אבל קניתי חצאית מיני, 2 מעילים ו-2 סריגים מדהימים מפוקס...

ODana

New member
כן, בפוקס יש אחלה דברים!../images/Emo47.gif

ראית את ההודעה שלי על הדברים שקניתי שם?

MiTzi Miau

New member
את לא אופנתית! ../images/Emo108.gif

ללכת לקחת מהעיתון מה שרשום ולצטט לא עושה אותך אופנתית מתי תביני טיפשה! גם כן תינוקת מכוערת

למעלה