שרשור אופטימיזם!!!

שרשור אופטימיזם!!!

מה קרה?! מפולת שלגים?! למה אתם לא כותבים?! אז בגלל שאין לי זמן לחשוב, וזה גם די קשה לאחת כמוני, הרעיון הראשון שעלה לי לראש הוא שרשור אופטימיסטי לגמרי. בלי שום שמץ של פסימיזם או תחושות רעות. כל אחד עכשיו, מיד, מהר, ברגע זה, יכתוב את כלללל הדברים הטובים שקרו לו בשבוע האחרון והוא רוצה לשתף, ואת כלל הדברים הטובים שהוא מצפה שיקרו לו בזמן הקרוב, אין הגבלה! ההגבלה היחידה היא שהכניסה לשרשור זה מוגבלת בפרצוף שמח אחד לפחות בנושא!!!!!!!!!!!!! מי שלא יעשה פרצוף שמח, הודעתו תימחק, ותיזהרו, יש לי פרוטקציות בהנהלה... חולה לכם על התחת! נטע *שתנסה להמשיך לחשוב על רעיונות לרענון הפורום* וגם ז'בט פה

ססילייה

New member
מתי את עושה לי ילד??!?!?../images/Emo99.gif

אני ממש מקווה שאני אוכל להגיע בשישי לבארבי! גם קובי אמר שחסר לי שאני לא מגיעה
אבל זה לא תלוי בי! אמן אמן אמן!

סיימתי סיימתי סיימתי!!!!

הציור גמור ! הגשנו אותו היום
עכשיו רק צריך לקוות הוועדה תאהב אותו ושהוא יהיה בתערוכה (והוא יהיה
). הנה התוצר הסופי אגב

../images/Emo9.gifהמממ בואו נראה..

היתה לנו קודם ישיבה והחלטנו סופית על דברים וזה גרם להכל להרגיש כל כך קרוב וכל כך מציאותי..
זה כיף לקבל הכרה מאנשים כאלו ואחרים
ההופעה של כפיר ביום שישי, אני באמת באמת באמת מחכה לה.. יותר מידי זמן לא היתה הופעה חשמלית..
עוד מעט שוב לבד בבית
ותסלחו לי, אני והאמונות הטפלות שלי: |חמסה חמסה שום בצל|

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מספיק לך?

סתם אני מנסה להיות אופטימית אבל כרגע נמחק לי הפוסט הכי מדהיייםםםם שעשיתי בחיי
אבל ננסה בכל זאת
מיכלי הייתה אצלי בחופש :] היה הכי כיף שיש!
קניתי 2 דיסקים- בעז בנאי ובלאקפיל 2
אין על לקנות דיסקים חדשים..
המסך היפיפה שלי חזר אליייי
נורא התגעגעתי......
כבר ל כואבת לי הבטן
זה חיובי לא?
אני הולכת להופעה של כפיר ביום שישי
איזה כיף! הופעה ראשונה!! לא יכולה לחכות כבר ^_^
אני ישנה אצל גלוש.................................
עוד שבוע וחצי רוק עצמאות
איזה כיףףףף!!!
מחר אני קונה בגדים חדשים, והפעם בכוונה למצוא
זהו, שיהיה לכם לילה מצויין.

אפשר גם להשוויץ בציור? ../images/Emo11.gif

חלק מהפרוייקט שלי בציור, ששבוע הבא יצא סוף-סוף מהמחסן [סיימתי את הפרויקט ממש מוקדם
]. חוץ מזההההה, אתמול סיימתי באופן חלקי עם הבגרות בספורט ומחרתיים נסיים עם הביוטופ!!!1111 אושר גדול.

moriboy666

New member
זה קצת מזכיר את שרח.. או סרח או ..אין עוד

מהמומינים מוכשרים פה בפורום

moriboy666

New member
../images/Emo6.gif איך רואים שלא קוראים באמת את השם

BOY נמצא בתוך השם .אבל אפחד לא קורא אותו זה בסדר..אני חיי עם זה שחושבים שאני אישה

moriboy666

New member
לי יש אחד

התחלתי היום לראות אבודים..שזה לא ככ אופטימי כי אנשים מתים שם.. אבל מוטב מאוחר ועדיף בלי תרגום. יש לי עוד אחד סתם לא.כאילו יש תמיד אבל אני לא זוכר אותם
ALLWAYS LOOK ON THE DARK SIDE OF LIFE DU DU DU DI DU DU DU DU DU DU מי ראה אמריקן פאי 6? נכון שהקטע עם הכבשה גאוני
מישהו מתגעגע לתאומות אולסן? =\ הן לא יפות לדעתי.. מרי-קייט זה שם מגניב נכון שאפחד לא נכנס להודעה? חח ידעתי שרשור אופטימי...לא המקום בשבילי

matanky

New member
מגניבב ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif,

טוב כולם יודעים, או לפחות חלק שסמיילים זה התחום שלי
בכל מקרה... מה היה טוב השבוע?! קיבלתי תעודת זהות סוף סוף
ויצאה לי תמונה ממש ממש יפה חחחח
ממממממ... קיבלתי 87 באנגלית, 85 בספרות, 75 בהיסטוריה וכיף לי
בינתיים סביר בבית ספר, לא גרוע כמו שתמיד, אני מקווה ששבוע הבא אני אשרוד עם המתכונות יש לי מתכונת ביהדות בראשון ואין לי חומר ומתכונת בערבית ביום שישי וזה קצת קשה.. אני ממש מקווה לעבור את זה כבר, ושהסתכלתי ביומן שלי לראות מתי יגמר הלחץ
הבנתי שהוא רק מתחיל
[ זה אמור להיות בוכה כפול 100 אבל נו אם אופטימיות אז שיהיה
] ואני ממש רוצה שהשנה הזאת תיגמר! ואז י"א ואז י"ב, שיעברו כבר!

למעלה