שרשור אוף נטשתי את ריקה ועברתי לסאקורה
M Magma99 New member 20/3/04 #2 חחחח אתה לא יכול להישאר נאמן, אה? ^_^ כולן פה רבות על טויה-יוקי-שאוראן אבל שכחו מיואה איזה יופי הוא שייך רק לי ^_^
חחחח אתה לא יכול להישאר נאמן, אה? ^_^ כולן פה רבות על טויה-יוקי-שאוראן אבל שכחו מיואה איזה יופי הוא שייך רק לי ^_^
R rocket New member 20/3/04 #5 אררר... גם בסדרה הוא עם כנפיים ? אם כן אז............. *_* מתה על כנפיים !!
M Magma99 New member 20/3/04 #9 כן ^_^ והוא נראה אפילו יותר טוב ... (הוא קצת מזכיר לי את הבישים מ-Wish)
M Magma99 New member 20/3/04 #19 גם נכון לקלאמפ יש בדיוק 2 עיצובי דמויות 1. תואמי סיישירו 2. תואמי קאקיו
S SailoR VenuS New member 20/3/04 #3 אבל...../images/Emo47.gif בשירשורי אוף מדברים על הכל חוץ מנושא הפורום.. וזה לא נראה לי אחד מהשירשורים האלו
אבל...../images/Emo47.gif בשירשורי אוף מדברים על הכל חוץ מנושא הפורום.. וזה לא נראה לי אחד מהשירשורים האלו
S ShinjiChannn New member 20/3/04 #6 הפעם אני לא הולך להתווכח ^^ סאקורה היא של שנינו, הפאנבויז היחידים בפורום
K Konchi New member 20/3/04 #10 XD מאיפה לי? אמרת שעברת מריקה לסאקורה אז מן הסתם חשבתי שזה קשור לסאקורה -.-