שרשור אוף

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

רוצים לדעת מה הגורל שלכם? תשובות בפורום שואלים את הקלפים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=940
אנשים לטובת אנשים - מחזקים את הקהילה עם נגיעה רכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=970
רוצים לעשות משהו יצירתי ולא יודעים איך? היכנסו לפורום אומנות שימושית למתחילים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=969
מפחדים? קשה לכם לצאת מהבית? תמיכה בפורום הפרעות חרדה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=968
מכורים לאופרות סבון? עוד פורום לסבוניה לחיות את החיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=967 גלישה נעימה!

DanaJunkie

New member
ה../images/Emo32.gif השבועי של הדר ../images/Emo13.gif

והפעם- ברוטב קישואים ונגיעות קינמון...(ואוו הגעתי לרמת גועל חדשה!) אזזזזזזזזזזזזזזזזזז ככה, משהו שקרה לא כל כך מזמן: בוקר, אני מתעוררת לנביחות של הכלבה שלי... אני שומעת את אמא שלי פותחת את הדלת, ומנסה לתקשר עם מישהי בעברית-אנגלית, משהו לא ברור כזה... קמתי לראות מה קורה.... תוך שנייה אני על הרצפה, קצת מזועזעת עם כאבים ביד... מה קרה? נתקעתי במשקוף.. קמתי והמשכתי את ההליכה לכיוון הדלת.. מולי עומדת אמא שלי ועוזרת בית (שמחליפה באופן חד פעמי את העוזרת הקבועה)כשאמא שלי מנסה להסביר לה מה לעשות.. התעצבנתי, וחזרתי למיטה... אבל אלוהים יודע שאי אפשר לישון עם רעשי שואב אבק ברקע... אני לפחות.. קמתי, השעה הייתה 7:45, כשישנתי שעתיים בלילה (כלומר הלכתי לישון ב5:45.... טלווזיה ועוד קצת דברים
), אכלתי ארוחת בוקר והתלבשתי (לשם שינוי, כי הרבה יותר נוח להסתובב בפיג'מה, אבל מה לעשות.. העוזרת הטיפשה הזאת..), ואז היה לי זמן להעביר עד 14:00 שאז אני צריכה לצאת... מה שלא ראיתי בבוקר... לא יאומן פשוט.. החל מ"רשת על הבוקר" עם המנחה הזה שהיה פעם חבר כנסת, במקביל ראיתי את התוכנית בוקר של ערוץ 10, שממש שעממה אותי..., אודטה כמובן (איך האישה הזאת תקועה בכל מקום!?!?!?) שנתנה כל מיני טיפים על כריות, דברים ממש מכוערים לחדר, דיאטות, והתחילה עם המבשל השרמנטי הזה...עם כל מיני רמיזות מיניות שלא היית רוצה לשמוע מאודטה (תמייד תהיתי... למה תוקעים בשלן בכל תוכנית!?! נמאס!), משם חזרה לערוץ 2 לתוכנית בוקר חדשה של סיגל שחמון "סיגליות" שיש לה קטע דפוק שהיא מזמינה "מראיין אורח", כלומר אני יכולה להתקשר, ומחרתיים ללכת לתוכנית לראיין אנשים אידיוטים אחרים, וגם קערת פתקים מפגרת שכל פעם היא שולפת ממנה טיפ לחיים.. כאילו מה?! לדוגמא טיפ: "עדיף טוב על רע"... כאילו... מה!?!?!?!!? השעה 11:00, אני על סף הרדמות... אני הולכת להתמוטט.. ואז יש תוכנית ב BBC PRIME על איזה עיצוב משהו... העוזרת הולכת עוד חצי שעה... אבל לא יכלתי להחזיק את עצמי ונרדמתי ל15 דק', אמא שלי חזרה ולמזלי העוזרת לא בזזה את כל הבית. חזרתי להשלים קצת שעות שינה עד 13:30, ואז התארגנתי ליציאה. עד כאן החלק המשעמם. 14:00, אני הולכת לכיון התחנת אוטובוס (בסופר פארם למי שמכיר את הרצליה), בין כל ה"ברבורגר, שמוליקבורגר, סבתאבורגר צצה לה זקנה לא חביבה כל כך, רוסיה עם 928 שיני זהב בקידמת הפה, ומבקשת ממני עזרה לסחוב לה שקיות עם כל מיני חצילים קישואים ושאר ירקות (הכל היה ירקות.. מה עובר על האישה!?), בניסיונות כושלים להסביר שאני לא יכולה כי אני ממשששששששששש ממהרת, בעברית- אגלית (דה ז'ה וו קליל), נאלצתי לסחוב לה את השקיות.. עד 14:30 נאלצתי לסחוב שקיות, שאחת מהן נקרעה, כל הדרך חזרה לא רחוק מהבית שלי... נפטרתי מהזקנה שהמשיכה להודות לי תוך כדי שאני מתחילה לרוץ לתחנת אוטובוס... הגעתי לאוטובוס בזמן תודה לאל.. כי 531 לא בא כל 2 דק' כמו 29.. עליתי ונסעתי בשלווה, הגעתי, הלכתי, פעלתי, עשיתי, והופ בדרך חזרה הבייתה ב15:08, תוך כדי דיבורים עם ידיד בפלאפון (שראה ערוץ הופ והשתעשע מאוד) אני רואה מולי חבורת מפגרים (אנשים שסובלים מתסמונת דאון הכוונה), סגרתי עם הידיד, ושמתי לי את האוזניות של הדיסקמן, מחכה לאוטובוס, לא בכוונה להתעלם.. סתם כי ככה אני עושה תמיד
פה הזמן לספר למי שלא מכיר את סיפור המפגרים הראשון: פעם אחת כשחזרתי מאותו המקום איתם גם כן, אחד מהם שכח את הכובע, אז ירדתי מהאוטובוס ורצתי אחריו ריצה מטורפת במטרה להחזיר לו את הכובע, התיק שלי באוטובוס והנהג האידיוט (בכוונה לא משתמשת במילה מפגר) מתחיל לנסוע... ואז גם נאלצתי לפתוח בריצה אחרי האוטובוס.. הכל נגמר בסיפור טוב.. עליתי על האוטובוס והמפגר קיבל את הכובע. האוטובוס הגיע (דההה זה ההמשך.. לאידיוטים שבינינו.. ואוו ממש קשה לא להתשמש בשורש פ.ג.ר...), עליתי והוא היה ממש מלא, לפניי עלו כל המפגרים והתיישבו, איפה שהיה מקום לידם, רק מקום אחד התיישבה חיילת עם דיסקמן, אז אני עומדת, ואתם מכירים את המצבים האלה שאתם רואים מישהו ממש מוזר באוטובוס אבל אתם לא תבהו בו כי זה לא נעים, אתם תעיפו מבט מידי פעם, בכל מקרה, זה מה שקרה לי עם המפגרים, היה קשה לא להסתכל, אבל מצד שני הייתה לי תחושה שאולי עדיף שאני לא אסתכל, הייתי עם הדיסקמן, אז לשמוע אותם לא שמעתי... פתאום הם מתחילים לצרוח.. הורדתי את האוזניות.. מסתבר, שהם פתחו בדיון אם אני יפה או לא.. אני חושבת שמעולם לא רציתי לקבור את עצמי כל כך.. כי אתם יודעים, טאקט זה משהו שקצת... קצת קצת טיפה טיפה חסר להם.. מה לעשות.. אני עומדת שם.. מהר מחזירה את האוזניות בכוונה לעשות שאני לא שומעת.. פתאום בא אחד.. נו! ההוא!!! ההוא עם הכובע!! ונותן לי וופלה.. חשבתי שאני הולכת למות.. לא ידעתי אם לצחוק לבכות או לפחד מהרעלה.. החזקתי את הוופלה.. לא רציתי לאכול אותה.. אבל.. אתם יודעים.. כל האוטובוס פחות או יותר בוהה בי... נאלצתי לבלוס בוופלה מגעילה (האלה מהאריזות הנוסטלגיות האלה של "מן"), בלסתי ושתקתי.. כמובן שאמרתי תודה שהוא נתן לי את הוופלה.. אחרת הייתי בטח מתה לגמרי.. אחרי כמה שניות, מפגרת קוראת לי לשבת לידה... הלכתי.. והתיישבתי, הייתי עדיין עם אוזניות, כאילו רוצה להכלא בעולם הדמיונות שלי ולא לצאת משם יותר לעולם, אבל לא.. היא התחילה לדבר איתי.. נאלצתי להתנהג בנימוס ולתקשר איתה, אין לי בעייה עם מפגרים, פשוט הרגשתי קצת........ מבוישת? לא יודעת.. היה לי ממש לא נעים אחרי כל הפגנת האהבה שהיא עשתה לי שם.. היא נתנה לי נשיקה.. ומיששה לי את הרגל בצורה... מעלת גועל.. חשבתי שאני מתה.. אבל בנימוס לקחתי לה את היד במטרה "להחזיק לה אותה" (שהמטרה היא שאני לא אאנס..), בנתיים היא מנסה לדבר איתי על כל מיני דברים כמו: אם אני עובדת, היא סיפרה לי על מישהו באוטובוס שבוהה בה ואז יצא לי המשפט הלא נעים "יש גם כאלה" (הדר טיפשה!!! הדר טיפשה!!!), חצי מהדברים היא אמרה לא הבנתי והנהנתי בחיוך רחב ונבוך... לא מזויף דווקא.. כי הייתי ממש נבוכה.. התחנה שלי הייתה ממש רחוקה... בהרצליה.. ואני בכניסה לרמת השרון.. והם יורדים באמצע הרצליה קצת לפניי.. החלטתי שאני אמות אם אני לא ארד.. והלכתי ואמרתי להם אחד אחד להתראות.. וירדתי.. התחלתי להתפקע מצחוק... התקשרתי למישהו תוך כדי כדי לחפש תמיכה נפשית או משהו אבל הוא לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו חוץ מכמה מילים כמו "מפגר...מונגולואיד... רמת שרון.. הבייתה.. אוטובוס.." כי הייתי ממש בהתקפת צחוק..נבוכה...
אז זהו. תגובות כסף וגברים חסונים יתקבלו בברכה. סופשבוע טוב לכולם!!!

סופה 20

New member
ושוב למשחק השבועי...........

מכבי כרגיל עושים כאב ראש!!!!!!!!! ניצחו שוב בשניה האחרונה!!!! שאראס~!!!!!!

DanaJunkie

New member
תוספת....

אנ מתגייסת ביום ראשון.. ולכן הנה לכם בונוס! שירים משעשעים שכתבתי
"הקישוא הרלוונטי": קישוא הלך ברחוב, ראה זוג צעיר, פתאום התנגש בעמוד אבל זה לא רלוונטי, קיבל מכה בראש, אכל עוגת גבינה, ניקה את השרותים, אבל זה לא רלוונטי, עשה סתימה בביוב, אכל פיתה עם סלט כרוב, נסע במכונית, אבל זה לא רלוונטי, עשה תאונה קשה, התנפץ לרסיסים, יצא ממנו משהו ירוק, אבל זה לא רלוונטי.
"החמוס הפורטוגזי" חמוס פורטוגזי רוקד לצלילי המוזיקה, כאילו אין לו שליטה בכחות הפיזיקה, אוכל שעועית ביום בהיר, לא מפחד לא מסתיר שאותך הוא מכיר גם אם חשוך וגם אם סגריר החמוס הפורטוגזי תמיד ישלוט כי הוא מחזיק בפמוט, הפמוט של סבא, יקר ערכו, אך שבור הוא בחלקו. בקבוק סבון ירוק, סבון כלים, שבור הוא מבחוץ ומבפנים, וממנו שותה החמוס בלי בושת פנים, יורק על אמו את הסבון, כי היא מנדנדת לו המון. אמו של החמוס היא הזונה השכונתית, איכה? שם, בנצרת עלית, עולה ויורדת במדרגות, אומרת שלום לשכן וגם עושה לו כמה טובות. השכן החביב מקומה 16, תמיד רוצה שהחמוס יתרצה, מכין לו ארוחות על ימין ועל שמאל, ושוכח לשאול אם הוא רוצה גם מלח על הכל. המלח נחצב בים המלח ופוגע בים. סוף.

HyPeR SoNiC

New member
לא ראיתי אבל עדיין....

כל הכבוד!!!!!! שמעתי שהשיטה של היורו ליג זה עם 4 בתים שבכל בית יש 3 קבוצות ועוד קבוצה שהיא ראש בית........ אז מכבי ראש בית בבית שלה עכשיו, נכון??

סופה 20

New member
יאפ!

מכבי ראש בית. (כלומר אי אפשר להגריל את ברצלונה צסקא ופילזן) מכבי תקבל ככה : מקום שלישי מבית א או ג מקום רביעי מבית א או ג או ב ואת המקום השישי הכי טוב מכל הבתים... משהו כזה 6 משחקים עד הפיינל פור! הראשונות בכל בית עולות לפיינל פור! אסור להפסיד!

ilana4ka

New member
ש-א-ר-א-ס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הבאנדם הזה פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סל ענק שלו מיי גאד!!!!!! כל הכבוד לתומאס שחזר אלינו סופסוף... אבל עם כל השמחה והיהלולה, ואיזה סבבישן מכבי מקום ראשון בסיבוב השני, וצריך להתפלל שנצא בבית קל בהגרלה ביום ב'.... יש למכבי הרבה בעיות, וצריכים לעבוד על זה. ההגנה במוסקבה לקחת צעד אחד קדימה, וראיתי משו טוף, ניצוצות של תקווה. אבל אתמול זה כאילו לקחנו 5 צעדים אחורה. מה קורה פה? שוב לא לוקחים ריבאונד, שוב הגנה חדירה....יש הרבה עבודה, ואני מקווה שיהיה שיפור. כל הכבוד לגור שלף שבזמן האחרון רק משתפר.... קיצר, יהיה טוף, צהוב עולה, ונחיה ונראה מה יהיה

סופה 20

New member
אממממ אילנה...

להרגע לנשום...!!!!! מכבי שיחקו אתמול רע...וזה לא טוב.. ככה לא נגיע לפיינל פור !!!!!! אבל הם מנצחים והם משחקים רע... מה יקרה שהם ישחקו טוב? להעביר את הפיינל פור מת"א!! מכבי לא טובים בבית!

ilana4ka

New member
חחחחחח דבר ראשון

נועה צודקת-שאראס כוסון
חחח אבל זה לא העניין פה!!!!! מה זה למי אכפת מהסל עצמו?! יאסיקביצ'יוס פשוט שחקן ע-נ-ק!!!!! הוא ממש מלך!
הוא היחיד שעוד מראה סימני חיים ברגעים הכי קשים! הוא מוציא את הקבוצה מהדיפ שיט שהם נקלעים אליו מדי פעם-ועוזר לנצח! על מה את מדברת?! דבר שני-גם רתה צודק לירן. מכבי אתמול שיחקה שיט. וראו את זה. כמו שאמרתי[חח או אל אמרתי, לא זוכרת אם אמרתי את זה בםורום של הלב הצהוב או פה]-יש הרבה מה לשפר,ועל זה מכבי תעבוד. כמו שהם ידעו[הפלא ופלא] לשפר תהגנה וס-ו-פ-ס-ו-ף לקחת ריבאונדים כמו שצריך[ומה אתם יודעים? אפילו להוביל בריבאונדים על צסקא]-הם גם יכולים לעשות את זה בהמשך. יש כולה עוד 6 משחקים, שזה לא הרבה. 3 בבית, 3 בחוץ. אז נכון, אם מסתכלים על הסטטיסטיקה, מכבי הפסידה יותר בבית[פעמיים בבית לסקיפר ולצסקא, ופעם אחת בחוץ למאלאגה]. אבל בתכלס, כולם יודעים שהקהל מאד תומך במכבי, ועוזר. ועם כל הבולשיט, הלחץ שיש בהיכל, הוא לטובה. שודבר שלילי לא יוצא מזה. ככה אני מאמינה. נכון, אמנם השחקנים יותר שאננים ביד אליהו, אבל זה לא אומר שבגלל העובדה שהקהל תומך ושר שירים[?!] מכבי מפסידה. סה טו. קיצקוץ, עכשיו צריכים לחכות ליום שני-עד אז, צהוב עולה, ושאראס כ-ז-ה מלך!!!!!!

גרשי

New member
כל היין פטישים

מזל של קקות [לא נורא , יגיעו לפיינל פור ויקבלו בראש מול 10000 איש ששילמו 1000 שקל כל אחד, אוהדים של הצלחות

dariii

New member
../images/Emo2.gif אממ..../images/Emo13.gif

נשפכתי
חחחחחחח!
.. יש לך כישרון, אני חייבת לציין!

סוזן50020

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותייי...ממש הזדהיתי בקטע של אודטה(היום היא אמרה בתוכנית"מקנאים בקטן שלו"...), וגם בקטע של מפגרים(פעם טיפלתי בהם פעם בשבוע, והיה שם מפגר ששאל כל שנייה "מה שעה?"). בנוסף, הדר, את כישרונייה !!!

DanaJunkie

New member
אודטה טיפשה....../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

כן מיטל.... היא טיפשה.. נכון שאת מעריצה את האישה הזאת ואת הטיפ(ש)ים השימושים שלה כמו איך לסתום חורים ברצפות עם פלסטלינה בצבע קרם... אבל היא בכל חור.. והיא תמיד אומרת דברים מפגרים... והצחוק שלה... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זהו.. הוצאתי את זה..

למעלה