שרשור אוף 🐔

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קצת מקום לדבר בו על שטויות או על דברים שפשוט אין מקומם ממש בשום מקום אחר.

כמו למשל הבידור הפוליטי מארה"ב

או תגליות המילטניות גדולות

didalf

Well-known member
האם אני היחיד שלא היה לו מושג שיש שיר מהמחזמר של המילטון שבשלב מסוים הורד?
קוראים לו Congratulations
ואפשר לקרוא עליו ועל הסיבה שהוא הורד כאן:
https://hamiltonmusical.fandom.com/wiki/Congratulations_(Off-Broadway)
אה אתה היחיד, אני ידעתי :-P:
בכלל בפעם הראשונה ששמעתי את הפסקול אני כנראה בחרתי בטעות איזה גרסה אוף ברודווי או משהו כי הוא היה בה אז חשבתי בהתחלה שזה חלק מההצגה.
יש עוד כמה שירים שהורדו אבל לא זוכרת איזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה אתה היחיד, אני ידעתי :-P:
בכלל בפעם הראשונה ששמעתי את הפסקול אני כנראה בחרתי בטעות איזה גרסה אוף ברודווי או משהו כי הוא היה בה אז חשבתי בהתחלה שזה חלק מההצגה.
יש עוד כמה שירים שהורדו אבל לא זוכרת איזה.
אז חוצפה ששמרת את זה בסוד ככה.
לא שזה שיר מדהים, אבל בכל זאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הקטע הכי טוב זה מה שהולך בCNN, אני יכולה להקשיב למגישים שלהם נכנסים בטראמפ במשך שעות8-):.
אני לא יודע אם יש לי סבלנות ממש לראות CNN, אבל אם יש סרטונים מתוך CNN שאת יודעת עליהם ששווים צפיה אז תגידי לי.

זה בהחלט מסקרן מה יקרה.
במידה מסוימת אולי עדיף לתת לטראמפ להאמין שהוא יוכל להמשיך להיות נשיא עד הה20 לינואר, כי אם הוא באמת יחשוב שהוא בימים האחרונים שלו בבית הלבן מי יודע מה הוא יעשה.

didalf

Well-known member
במידה מסוימת אולי עדיף לתת לטראמפ להאמין שהוא יוכל להמשיך להיות נשיא עד הה20 לינואר, כי אם הוא באמת יחשוב שהוא בימים האחרונים שלו בבית הלבן מי יודע מה הוא יעשה.
אני מצפה לטיל גרעיני של ארה"ב על ארה"ב.

dilia snake

Well-known member
אני לא יודע אם יש לי סבלנות ממש לראות CNN, אבל אם יש סרטונים מתוך CNN שאת יודעת עליהם ששווים צפיה אז תגידי לי.
אני גם לא רואה שעות CNN, יש להם ערוץ יוטיוב והם מעלים לשם קטעים מהתכניות שלהם אז אם יש משהו שנראה מעניין אני נכנסת.

היו המון בעיות לאחרונה (אינטרנט מת, לימודים, קורונה, אח שהתחתן בשעה טובה, ועוד כל מיני.)

אבל היי, דוגמן העירום הביתי שלכם חזר הביתה.

ויש לדוגמן העירום הזה מה להגיד. :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היו המון בעיות לאחרונה (אינטרנט מת, לימודים, קורונה, אח שהתחתן בשעה טובה, ועוד כל מיני.)

שלום שלום

תירוצים תירוצים

ומזל טוב לאחיך

Lhuna3

Well-known member

מזל טוב! ויופי שחזרת :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולך לצאת סרט טום וג'רי חצי מצויר מתישהו בעתיד הלא וודאי של הקורונה.
נראה חמוד ומטופש:
אבל תכלס מה שתפס את תשומת ליבי שבטריילר מדברים על חתונת המאה שבה את החתן משחק קולין ג'וסט. אז לא ברור לי איך לא ליהקו את סקרלט ג'והנסון בתפקיד הכלה.

נראה חמוד ומטופש:
אבל תכלס מה שתפס את תשומת ליבי שבטריילר מדברים על חתונת המאה שבה את החתן משחק קולין ג'וסט. אז לא ברור לי איך לא ליהקו את סקרלט ג'והנסון בתפקיד הכלה.
זה מרגיש לי כמו הסרט של רוקי ובלווינקל שנעשה לפני כמה שנים - שמשלבים את הסיפור הקבוע של תום וג'רי (מהסרטונים המצויירים) עם איזה סיפור "אנושי" והכל מסתבך.
גם הרעיון של הסוכנת הצעירה הוא בדיוק כמו באותו סרט

LeAnnDylan

Well-known member
עד שחזרנו לסוג של שגרה כלשהי (אפילו בנו את המזחלת של סנטה בקניון) הכניסו אותנו שוב לכוננות סגר. מסתבר שמספר הנדבקים השבועי בשבוע האחרון הוא הגבוה ביותר שידעה קליפורניה מאז מאי, אז אני מבינה את זה. אין לי תלונות לגבי זה. יש לי רק תלונות כלפני אנשים מפגרים שממשיכים להתעקש על לא לשים מסכה ולא להקשיב להנחיות|חבול|

זה מזכיר לי שהשבוע ראיתי בפייסבוק שקרי אנדרווד שיחררה אלבום כריסטמס חדש והיא הצטלמה בתוך איזה וולמארט או טארגט כשהיא עומדת ליד סטנד של דיסקים ומחזיקה את האלבום שלה ביד. והיא כמובן עם מסכה. ומלא "מעריצים" הגיבו בעצבים ומלא שנאה על זה שהעזה להצטלם עם מסכה.
המצב של האומה הזו בקרשים. אין סיכוי לצאת מזה בחיים|פנים|

Lhuna3

Well-known member
לפחות אתם כבר הפלתם את ראש המדינה הדפוק שלכם (נשאר לכם רק לפנות אותו לפני שהוא שורף את הבית הלבן ומשאיר שם אדמה חרוכה - בהצלחה עם זה!)
אנחנו אבל אפילו את זה לא מצליחים :-(

didalf

Well-known member
נראה חמוד ומטופש:
חחחחחח WTF??

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עד שחזרנו לסוג של שגרה כלשהי (אפילו בנו את המזחלת של סנטה בקניון) הכניסו אותנו שוב לכוננות סגר. מסתבר שמספר הנדבקים השבועי בשבוע האחרון הוא הגבוה ביותר שידעה קליפורניה מאז מאי, אז אני מבינה את זה. אין לי תלונות לגבי זה. יש לי רק תלונות כלפני אנשים מפגרים שממשיכים להתעקש על לא לשים מסכה ולא להקשיב להנחיות|חבול|

זה מזכיר לי שהשבוע ראיתי בפייסבוק שקרי אנדרווד שיחררה אלבום כריסטמס חדש והיא הצטלמה בתוך איזה וולמארט או טארגט כשהיא עומדת ליד סטנד של דיסקים ומחזיקה את האלבום שלה ביד. והיא כמובן עם מסכה. ומלא "מעריצים" הגיבו בעצבים ומלא שנאה על זה שהעזה להצטלם עם מסכה.
וואו - האנשים האלו שלא מוכנים לשים מסכה ומתבכיינים על כך שהם לא מסוגלים לנשום ושזה פגיעה בחופש שלהם... הזוי לחלוטין. איפה האנשים האלו חיים?
(כמובן שהתשובה לשאלה הזאת היא שב4 שנים האחרונות הם חיים באמריקה של טראמפ)

היום בעבודה הסבירו לי שתוך חודש אנחנו כנראה נכנס לעוד סגר.
לי זה מוזר כי המספרים שלנו נראים לי יחסית טובים. נראה לי משמעותית יותר טובים ממה שהם היו ביולי - ואנחנו לא נכנסנו לסגר שני עד אמצע ספטמבר.
לא שאני חושב שלא יגיע גל שלישי, פשוט נראה לי שהוא יקח לו קצת יותר זמן.

למעלה