שרשור אוף חדש

פרסה

New member
מזל טוב המלטה!

היום ב- 5 לפנות בוקר היתה ההמלטה הראשונה (של סוס) בחווה שלנו אז ככה בעיקרון הרביע אותה אחד מהסוסים האפורים המכוערים (או מיק או איק) וחשבנו שהיא תצא מגעילה ואז ראינו. היא דומה מאוד לאמא סיגלית (היפה) איזה סיחה חמודה חשבתי שסיגלית לא תתן לי להתקרב אבל היא נתנה איזה מאמי אני אשלח תמונה

מזל שלופ!!!!../images/Emo65.gif

אאאאאאאאאננננננננייייייי רררררוווווווווצצצצצצצצההההההה תתתתתתתממממממווווונננננההההההה!!!!!!!

קטיפה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif|ב

מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב לסוסה יש לסייחה שם? תביאי לנו תמונות (נראה לי שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת: שאנחנו רוצים לראות תמונות,אם לא תקנו אותי)[

matan4

New member
גידי תענה לי זה חשוב

מה המספר של האורוה שלכם ואיזה סגנון אתם רוכבים שם או שזה רק מרכבות?

פרסה

New member
מממ

אני לא על איזה מספר את מדברתם אם זה של האתחדות אז אין (אנחנו לא חברים) ובעיקרון רוכבים אינגליש

פרסה

New member
תמונה תצולם בימים הקרובים

זה מזכיר לי לשנות את החתימה

הגיעה הזמן שתשנה אותה!!!

הרי אנחנו כבר לא בסוכות! הייתה לי חוויה קשה מאוד!!! עם
שניכנס לי לסוכה בלילה.... אתם באמת לא רוצים לשמוע עוד... חחח

yeor

New member
../images/Emo24.gifהי סוסה פראית ../images/Emo24.gif

הי מה המצב רעות מה קורה אני לא יודעת מה הסיסמא של אמא שלי אבל אני אשאל אותה כשהיא תתעור בי נ.ב אני יברר אם אפשר להוסיף משתמש לפורום

אבו-דני

New member
yeor

--- א. ברוכה הבאה בצל קורתנו הצנועה... ב. יש לי בקשה, הפורום נועד להחליף מידע וחוויות בנושא סוסים אי לכך את מתבקשת בהודעותייך האישיות להשתמש במסרים האישיים המסר האישי מתנוסס בצד שמאל למעלה. או לחליפין במייל, בצאט או באי סי קיו. הסיבה שקיבלת הודעה פומבית הינה תזכורת לשאר הגולשים שהחבל הארוך של אבו-דני התכווץ והתקצר בכביסה... תודה

yeor

New member
הודעה זו בשביל כולם

הי מה המצב? אני חדשה בפורום וקוראים לי אלה יאור אני בת 13 מרחובות

taltoli

New member
יומולדת!

אני יודעת שצריך לשרשר והכל אבל מותר לי כי יש לי היום יומולדת 16!!! הפי סוויט סיקסטין טו מי!! זהו זה מה שרציתי לומר

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל שלופ!!!!!!!!!

מזל שלופ!!!! שלופ?! לא!!!! טוווווווווווווווב!!!!!!!!!! וי לוב יו!!!! יום הולדת סיקס טיין שמח ביותררררררררררררר!!!!!!

taz512

New member
מזל טוב מכל הלב

מי ייתן ותצמחי להיות רוכבת אדירה ושכל הדברים בחיים שלך יצליחו. טאז, השד המאחל

למעלה