שרשור אוף ומבצעים... ראיתן שיצאו לגייד קולקציית לקים צבעוניים במיוחד? ראיתי אותם ב12 ש"ח בסופר פארם
ר רוני325 New member 18/8/11 #1 שרשור אוף ומבצעים... ראיתן שיצאו לגייד קולקציית לקים צבעוניים במיוחד? ראיתי אותם ב12 ש"ח בסופר פארם
ס סתם אפרת New member 19/8/11 #3 ../images/Emo45.gif אחלה צבעים! נרכשו מספר 395 שהוא קורלי מהמם ומספר 397 שהוא סגול בדיוק כמו שחיפשתי! וכבר נמצא על ציפורניי מספר 395, לא יכולתי להתאפק
../images/Emo45.gif אחלה צבעים! נרכשו מספר 395 שהוא קורלי מהמם ומספר 397 שהוא סגול בדיוק כמו שחיפשתי! וכבר נמצא על ציפורניי מספר 395, לא יכולתי להתאפק
I iefrat New member 19/8/11 #4 נרכשו שניים 418 סגול מקסים, 2 שכבות למראה מלא, מריחה טובה ועמידות מצויינת עם top של פושה., מעט כהה יותר על הציפרניים מאשר הנראה בבקבוק. 409 ירוק מיוחד ליורשת הצעירה - מעט חורפי לדעתי
נרכשו שניים 418 סגול מקסים, 2 שכבות למראה מלא, מריחה טובה ועמידות מצויינת עם top של פושה., מעט כהה יותר על הציפרניים מאשר הנראה בבקבוק. 409 ירוק מיוחד ליורשת הצעירה - מעט חורפי לדעתי
U Unholy Confessions New member 19/8/11 #11 וואי כולן עשו לי חשק ללכת לבדוק את הקולקציה. הלקים החדשים מונחים בצורה נפדרת משאר הלקים או שאני פשוט אצטרך לנחש מה חדש על המדף?
וואי כולן עשו לי חשק ללכת לבדוק את הקולקציה. הלקים החדשים מונחים בצורה נפדרת משאר הלקים או שאני פשוט אצטרך לנחש מה חדש על המדף?
L lital303 New member 19/8/11 #5 מתה על לקים של ג'ייד יש לי בערך את כולם... עכשיו שיצאו חדשים אני חייבת לבדוק! חבל שהמשמרות שלי השבוע די מזעזעות ולא יהיה לי זמן שמעתי שיש כחול בשם בלוברי, ראית אותו? איך הוא, אם כן?
מתה על לקים של ג'ייד יש לי בערך את כולם... עכשיו שיצאו חדשים אני חייבת לבדוק! חבל שהמשמרות שלי השבוע די מזעזעות ולא יהיה לי זמן שמעתי שיש כחול בשם בלוברי, ראית אותו? איך הוא, אם כן?
פ פיבי הרטי New member 19/8/11 #6 מזל שיש מבצעים ראית מה המחיר הרגיל שלהם 59 ש"ח כן כן כמו ששמעתם זה היה המיר הרגיל לפני הנחה. לא עפו על עצמם לגמרי. דרך אגב דיופים של ג'ייד יש ללייף כי אלו אותם לקים.
מזל שיש מבצעים ראית מה המחיר הרגיל שלהם 59 ש"ח כן כן כמו ששמעתם זה היה המיר הרגיל לפני הנחה. לא עפו על עצמם לגמרי. דרך אגב דיופים של ג'ייד יש ללייף כי אלו אותם לקים.
פ פיבי הרטי New member 19/8/11 #8 מי לייף או ג'ייד מבחינת הלק עצמו הם אותו דבר הבעיה שהמברשת ל לייף גדולה מדי ולא נוחה
S sivi massivi New member 19/8/11 #9 התכוונתי לג'ייד תודה על ההסבר! ואגב -הבלוג שלך מדהים.. גם אני יוצרת קצת..