אה, אלה אויבים ללוחמים מתחילים -
אמנם, לא קשה להיתקע עליהם לכל החיים ויותר. מניין ההגדרות שלך? אני יכולה להסביר לך את ההבדל בין שדים לבין רוחות: כשיצור מת, מתוכננת האנרגיה שלו - שפיעות או האצלות הנשר -להיות מומרת ולהינשב לעבר מקור הנשר (שהוא, אגב, לא אלוהים - יש להם הרבה משותף, אבל הם אינם חופפים.) בעולמנו המעוות, שבו כל דבר צובר קרמה שלילית (שהיא אנרגיית חיים שהומרה לאנרגיית רפאים והפכה ל"קליפה" סביב הביצה הנוגהת - ההילה - במקרה של יצורים חיים, צמחים ורוחות [spirits]) - קורה לרוב שחלק מן האנרגיה אינה משיגה את המהירות הקריטית, ובמקום להינשב לעבר מקור הנשר, היא מתאספת ב"שק קרמה", הקשור לנפש במעין חוט דקיק. מעבר למסה (זה לא המונח המדוייק, אבל הכי מדוייק שיש לי) קריטית מסויימת, מקבל "שק הקרמה" חיות מסויימת ונהיה מה שקרוי "רוח רפאים". שד הוא רוח רפאים שהאצלותיו נפלו לשק הקרמה במהירות - כיוון שהקרמה התעבתה תוך כדי מיתתו - תוצאה של מוות אלים או מכאיב במיוחד, או לחילופין של איזושהי תכונה של הילת הגוסס (אינני יודעת איזו). כתוצאה מכך, ההאצלות ממשיכות ליפול ולהיות מומרות ללא הרף, כך שהרוח "רעב" לאנרגיה ומנסה לינוק אותה מכל מקור אפשרי - חיים, דוממים, וגם מחשבות, רעיונות... שדים יכולים להתפטש להיותם רשת הפרושה על העולם כולו (מה שאכן קרה באיזשהו שלב), ואף, חלילה, על היקום כולו - ומרבית "השפעות כוכבי הלכת" שעוסקת בהן האסטרולוגיה הן בעצם די קל לצוד אותם ולהשמידם (לצייד ללא רבב), אבל נכון שהם יכולים להיות מפחידים לאללה,וגם קטלניים למדי. קראתי הודעה שלך בפורום אחר (דרך כרטיסך האישי) שבה אתה מספר על שימוש ב"רוח הקודש" כדי להיפטר מהם, משהו שלקוח מהנצרות. אז כפי שנוכחת בעצמך - כישופים מעין אלה יכולים להוציאם, אבל לא למנוע מהם לחזור בהמוניהם. לשם כך עליך לזרוק את המזוודה הכבדה שלך קיבינימט - או בדימוי אחר, לנתק את האלקטרו-מגנט שמושך אותם: הקרמה השלילית שלך. מה שדון חואן קורא: לערוך את האנרגייה מחדש. אני התכוונתי בשאלתי לאויבים של ממש - כי רוחות ושדים משולים למטורפים מהופנטים, הרוע הושתל בהם כוירוס. אויבים של ממש הם הטורפים, סייריהם ושאר משת"פיהם, ועוד כמה. אלה שפועלים ממניעים משל עצמם. טוב, אצמצם את השאלה: מישהו מכיר אויבים המגולמים בבני אדם\בעלי חיים\ צמחים? התוכלו להאיר את עינינו?