שרשור אבל

Leemon

New member
יש מחר שביתה?! ../images/Emo12.gif

אמרו בחדשות? אבל בכל מקרה, הבצפר שלי כמעט תמיד לא שובת.

OFIRB9

New member
עוד 47 ימים לא כולל שבתות

יום העצמאות ושבועות! עם החופשים נשארו לנו עוד 9 ימים עד יום העצמאות (יומיים חופש) עוד 10 ימים עד ל''ג בעומר יום אחד חופש עוד 27 ימים עד יום שחרור ירושליים (לא בטוח אבל אני חושבת יום חופש אחד) עוד 31 יום עד שבועות (שני ימי חופש) ועם כל היאדה יאדה אחר כך נשארו לנו עוד 50 ימי לימוד בדיוק!!!! ובדרך 10 שבתות ושבעה ימי חופש! (גם יום הזיכרון) אבל שתדעו ש50 ימי לימוד זה לאלה שמסיימים ב20 ליוני ולאלה שמסיימים ב30 לחודש נשארו בול חודשיים ללמוד!!!
ולי נשארו עוד 36 ימי לימוד ו31 ימי חופשה עד לחופש הגדול שלי!!! (אני לומדת רק שלושה ימים בשבוע נה נה נה
*סוקלים אותי*

OFIRB9

New member
על תנסו לפתור

זה מסבך את הראש, אני יודעת שמשהו לא מסתדר עם הכותרת, תעזבו, עוד 50 יום

Yosh Yosh

New member
כעיקרון, לי כבר ב1.6 יש די חופש

מפסיקים ללמוד סדיר, ובאים רק לימים מרוכזים/מתכונות/בגרויות.

S.Riddle

New member
רגע, זה כולל ימי שישי?

כי אנחנו לא לומדות ימי שישי
(מאי-צ'אן טוֹ בּוֹקוּ~)

OFIRB9

New member
אופס!

שחכתי מימי שישי! שמישהו יספור ויוריד מחמישים אין לי כוח (אגב ממחר זה חמישים כי ביום ירושלים כנראה אין חופש)

Leemon

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif לא רוצה!

החופש היה ממש קצר, אה? ~__~ דווקא הפרק של מחר עושה רושם של ממש-מעניין (הסתכלתי בתקציר של yes) ואני אראה אותו רק אחרה"צ.

moon flower

New member
-_- שקט.. לכם אין מבחני הדסה..

ויש לי עוד לסיים יחידת בגרות בתכנות השנה.. *חוזרת לחרוש בשקט על משפט טאלנס*

Snake Bandage

New member
מבחני הדסה? חה!

מבחני הדסה זה הדבר הכי קל בעולם! המורים סתם מנפחים את זה לממדי ענק. זה שטויות, באמת. אני לא התכוננתי אליהם בכלל וקיבלתי 9 בחלק הלשוני, והתוצאה הכי נמוכה שלי הייתה 5. 5 זה הרי התוצאה הממוצעת. ועוד זה היה בחלק של החשיבה המתמטית... אין לך מושג כמה אני גרועה בזה. סליחה, אני מברברת... הנקודה היא שתרגעי, מבחני הדסה זה שטויות. D=

למעלה