שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

ירושלים של זהב מילים ולחן: נעמי שמר אויר הרים צלול כיין וריח אורנים נישא ברוח הערביים עם קול פעמונים. ובתרדמת אילן ואבן שבויה בחלומה העיר אשר בדד יושבת ובליבה חומה ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור... איכה יבשו בורות המים כיכר השוק ריקה ואין פוקד את הר הבית בעיר העתיקה. ובמערות אשר בסלע מייללות רוחות ואין יורד אל ים המלח בדרך יריחו. ירושלים של זהב... אך בבואי היום לשיר לך ולך לקשור כתרים קטונתי מצעיר בנייך ומאחרון המשוררים. כי שמך צורב את השפתיים כנשיקת שרף אם אשכחך ירושלים אשר כולה זהב ירושלים של זהב... חזרנו אל בורות המים לשוק ולכיכר שופר קורא בהר הבית בעיר העתיקה. ובמערות אשר בסלע אלפי שמשות זורחות נשוב נרד אל ים המלח בדרך יריחו. ירושלים של זהב... שבת שלום...

בישי89

New member
it's oh so quiet/ bjork

it's. oh. so quiet it's oh. so still you're all alone and so peaceful until... you fall in love zing boom the sky up above zing boom is caving in wow bam you've never been so nuts about a guy you wanna laugh you wanna cry you cross your heart and hope to die 'til it's over and then it's nice and quiet but soon again starts another big riot you blow a fuse zing boom the devil cuts loose zing boom so what's the use wow bam of falling in love it's. oh. so quiet it's. oh. so still you're all alone and so peaceful until... you ring the bell bim bam you shout and you yell hi ho ho you broke the spell gee. this is swell you almost have a fit this guy is "gorge" and i got hit there's no mistake this is it 'til it's over and then it's nice and quiet but soon again starts another big riot you blow a fuse zing boom the devil cuts loose zing boom so what's the use wow bam of falling in love the sky caves in the devil cuts loose you blow blow blow blow blow your fuse when you've fallen in love ssshhhhhh...

בישי89

New member
מה נסגר? ../images/Emo12.gif

תפסיק להשתיק אותי כל הזמן! מצחיק, חזי דווקא רוצה שאני כל הזמן אדבר ואפסיק לשתוק

הצנחנים בוכים

הכותל הזה שמע הרבה תפילות הכותל הזה ראה הרבה חומות נופלות הכותל הזה חש ידי נשים מקוננות ופתקאות הנתחבות בין אבניו הכותל הזה ראה את רבי יהודה הלוי נרמס לפניו הכותל הזה ראה קיסרים קמים ונמחים אך הכותל לא ראה עדיין צנחנים בוכים. הכותל הזה ראה אותם עייפים וסחוטים הכותל הזה ראה אותם פצועים ושרוטים רצים אליו בהלמות לב, בשאגות ובשתיקה ומזנקים כמטורפים בסמטאות העיר העתיקה והם שטופי אבק וצרובי שפתיים והם לוחשים: "אם אשכחך אם אשכחך ירושלים" והם קלים כנשר ועזים כלביא והטנקים שלהם - מרכבות האש של אליהו הנביא והם עוברים כרעם, והם עוברים בזעם והם זוכרים את כל השנים הנוראות שבהן לא היה לנו אפילו כותל כדי לשפוך לפניו דמעות והנה הם כאן עומדים לפניו ונושמים עמוק והנה הם כאן מביטים עליו בכאב המתוק והדמעות יורדות והם מביטים זה בזה נבוכים איך זה קורה, איך זה קורה שצנחנים בוכים. איך זה קורה שהם נוגעים נרגשים בקיר איך זה קורה שמן הבכי הם עוברים לשיר אולי מפני שבני י"ט שנולדו עם קום המדינה נושאים על גבם אלפיים שנה

הכותל, עוד שיר שגורם לזיל דמעה

הכותל ביצוע: גאולה גיל מילים: יוסי גמזו לחן: דובי זלצר הכותל - אזוב ועצבת, הכותל - עופרת ודם. יש אנשים עם לב של אבן, יש אבנים עם לב אדם. עמדה נערה מול הכותל שפתיים קרבה וסנטר. אמרה לי: "תקיעות השופר חזקות הן, אבל השתיקה עוד יותר..." אמרה לי: "ציון הר הבית" שתקה לי: "הגמול והזכות", ומה שזהר על מצחה בין ערביים היה ארגמן של מלכות. הכותל - אזוב ועצבת, הכותל - עופרת ודם. יש אנשים עם לב של אבן, יש אבנים עם לב אדם. עמד הצנחן מול הכותל, מכל מחלקתו רק אחד אמר לי: "למוות אין דמות אך יש קוטר - תשעה מילימטר בלבד..." אמר לי: "אינני דומע", ושב להשפיל מבטים, "אך סבא שלי, אלוהים היודע, קבור כאן בהר הזיתים". הכותל - אזוב ועצבת... עמדה בשחורים מול הכותל אמו של אחד מן החי"ר. אמרה לי: "עיני נערי הדולקות הן ולא הנרות שבקיר". אמרה לי: "אינני רושמת שום פתק לטמון בין סדקיו. כי מה שנתתי לכותל רק אמש, גדול ממילים ומכתב". הכותל - אזוב ועצבת... עמד מול הכותל עימנו הרב הישיש בתפילה. אמר לי: "אשרי שזכינו כולנו" ושב, ונזכר, לא כולם. עמד בדמעה מנצנצת יחיד בין עשרות טוראים. אמר לי: "מתחת לחאקי, בעצם, כולכם כוהנים ולווים

JaboGirl

New member
אני עייייפההה..

מונסון ביצוע: ברי סחרוף מילים: מיכה שטרית לחן: ברי סחרוף וחיים לרוז נשרוף ת'זמן נשרוף נשרוף את כל מה שבינינו תני לרגע שיחלוף העבר עוד לפנינו כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא הייתי שם לאהוב כנראה ששכחתי אולי הלכתי רחוק לא יכול לאהוב אותך מקרוב הצמאון לאהבה ורעב שמתמשך ויש שושן ויש בו קוץ ושריטה קטנה בלב כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא היית שם לאהוב כנראה שנשכחתי את הולכת רחוק כנראה שזה ככה בחלומות.

פתחו מקס ברנר בנתניה../images/Emo70.gif

חח איזה לא קשורה אני
אממ.. צילו של יום קיץ/ יזהר אשדות המבט שלך הוא אש קרה אישה זרה איך שאת מתבוננת דרכי האהבה שלך כל כך מרה מיטה סתורה מזכירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניסיתי לשוא להזות את פנייך ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך הכיעור מושל ברחובות בחלונות משתקפים עננים אפורים מחפש אותך בכל מקום אולי פתאום תוולדי מתוך רגע מקרי געגוע ישן כמו צליל לא מכוון לא נותן לי מנוח ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך

למעלה