שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

תתארו לכם ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי תתארו לכם עולם יפה פחות עצוב ממה שהוא ככה ואנחנו שם הולכים עם שמש בכיסים ומעל גגות, הכוכבים והזמן עובר בלי פחד ואני הולך לפגוש אותה בגן העדן תתארו לכם קצת אושר כי הוא כל כך כל כך נדיר כאן עיר מגניבה בתוך החושך ושנינו בשמיכה והיא מלטפת אותי ואומרת לי מחר יקרה מה שרצית והיא מלאה השתקפויות של עצב ושמחה תתארו לכם באמצע יום יפה שמיים מעליכם, האהבה איתכם כן, ככה זה קרה, לפתע היא אמרה אני עוד זוכר אותה, כמו בסערה תתארו לכם אותי נופל לתוך זרועותיה תתארו לכם עולם פשוט, חדר ללילה, בית בגשם רוחות עצים מלאים בתות, ושנינו שיכורים "אם נפרד אני אמות", היא לוחשת וגועשת תתארו לכם עוד הזדמנות לחזור פתאום לנעורים תתארו לכם את החיים, זזים אחורה וקדימה מה שחסר שוב מיתמלא, מה שהיה פתאום ישנו ואני מביט לתוך עיניה ונגנב בכוח פנימה תתארו לכם אותנו מגשימים את כל החלומות תתארו לכם באמצע יום יפה... תתארו לכם עולם יפה, פחות עצוב ממה שהוא ככה ואנחנו שם הולכים, עם שמש בכיסים (תתארו לכם עולם יפה, עיר בתוך החושך) עולם פשוט, תתארו לכם קצת אושר שבת שלום

אסתר זה לא יגרום לי לאהוב ת'שיר ../images/Emo3.gif

בינונימי/אריק ברמן הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי. "מגיע לך מזל-טוב, יש כבר תאריך? מי זה, אולי במקרה מישהו ששנינו מכירים?" "לא, למדנו יחד באוניברסיטה, הוא ממש מקסים וגם עשר במיטה!" "אז מה, האהבה פורחת וכל החרא הזה?" "בחייך, אהבה זה לילדות בנות שבע עשרה, הוא מכין ספגטי מצויין וההורים שלו טחונים וחוץ מזה, אני עכשיו בחודש השני...". הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי אני. "אח שלי מה קורה? וואו שנים!" "כן, מצאתי משהו טוב, אתה יודע... מחשבים, לא עושה כלום כל היום, משחק בסוליטר, גם הזמן טס, עובר ממש מהר. מה איתך תגיד, חשבת על זה כבר?" "כן, נראה לי שאני רוצה להיות זמר" "זמר? אחי עזוב אותך מחלומות מטורפים, כמוך יש בשקל כמה אלפים!" הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי אני. "לאן אתה בדיוק חושב שאתה הולך?" חשבתי, אתה יודע, לצאת קצת לחפש" "בחוץ זה בית-משוגעים דפוק אחד גדול, דוחפים לך שתן בסירופ אקמול!" "שתן בסירופ אקמ...מה אתה אומר... ואיך, תגיד לי, זה באמת עוזר?" "תצחק, תלך לחברים ההומואים שלך, עוד תחזור עם הזנב מגולח אל הצבא!". הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי אני.

JaboGirl

New member
Queen - Bohemian Rhapsody

Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, No escape from reality. Open your eyes, Look up to the skies and see, I'm just a poor boy, I need no sympathy, Because I'm easy come, easy go, Little high, little low, Any way the wind blows doesn't really matter to me, to me. Mama just killed a man, Put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead. Mama, life had just begun, But now I've gone and thrown it all away. Mama, ooh, Didn't mean to make you cry, If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on as if nothing really matters. Too late, my time has come, Sends shivers down my spine, body's aching all the time. Goodbye, ev'rybody, I've got to go, Gotta leave you all behind and face the truth. Mama, ooh, I don't want to die, I sometimes wish I'd never been born at all. I see a little silhouetto of a man, Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango. Thunderbolt and lightning, very, very fright'ning me. (Galileo.) Galileo. (Galileo.) Galileo, Galileo figaro Magnifico. I'm just a poor boy and nobody loves me. He's just a poor boy from a poor family, Spare him his life from this monstrosity. Easy come, easy go, will you let me go. Bismillah! No, we will not let you go. (Let him go!) Bismillah! We will not let you go. (Let him go!) Bismillah! We will not let you go. (Let me go.) Will not let you go. (Let me go.) Will not let you go. (Let me go.) Ah. No, no, no, no, no, no, no. (Oh mama mia, mama mia.) Mama mia, let me go. Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for me. So you think you can stone me and spit in my eye. So you think you can love me and leave me to die. Oh, baby, can't do this to me, baby, Just gotta get out, just gotta get right outta here. Nothing really matters, Anyone can see, Nothing really matters, Nothing really matters to me. Any way the wind blows

JaboGirl

New member
ואחד לבישי ../images/Emo13.gif

Mika - Grace Kelly Do I attract you? Do I repulse you with my queasy smile? Am I too dirty? Am I too flirty? Do I like what you like? I could be wholesome I could be loathsome I guess I'm a little bit shy Why don't you like me? Why don't you like me without making me try? I try to be like Grace Kelly But all her looks were too sad So I try a little Freddie Ive gone identity mad! I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why don't you like me? Why don't you like me? Why don't you walk out the door! How can I help it How can I help it How can I help what you think? Hello my baby Hello my baby Putting my life on the brink Why don't you like me Why don't you like me Why don't you like yourself? Should I bend over? Should I look older just to be put on your shelf? I try to be like Grace Kelly But all her looks were too sad So I try a little Freddie Ive gone identity mad! I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why don't you like me? Why don't you like me? Why don't you walk out the door! Say what you want to satisfy yourself But you only want what everybody else says you should want I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why don't you like me? Why don't you like me? Why don't you walk out the door!

Philipil

New member
זה תקוע לי בראש מאז הסמינר של היוזמת ז'נבה

וידוי ביצוע: יהודית רביץ מילים: אלכסנדר פן לחן: סשה ארגוב מעילי הפשוט ופנס על הגשר, ליל הסתיו ושפתי הלחות מני גשם כך ראית אותי ראשונה, התזכור? והיה לי ברור כמו שתיים ושתיים, כי אהיה בשבילך כמו לחם ומים וכאל מים ולחם אלי תחזור. בענינו המר, בעבור אותך זעם גם למוות אתה קיללתני לא פעם וכתפי הקרות רעדו משמחה כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שיובילו אותך בגללי בנחושתיים וגם אז לבבי לא יסור מעמך כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל זכור איך נפגשנו בליל מלילות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת, באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית אל יהיה זה אחרת יהיה כך, כך יהיה אות באות וקינאתי לך ובחושך ארבתי ושנאתי לך ועד דמע אהבתי וביתנו שמם מחיוך ומצחוק ובשובך אל הבית, מרוד כמו כלב עלבונות של זרים בי נקמת פי אלף ואדע כי חשבת עלי מרחוק ובלילה ההוא, עת הטחת בדלת והלכת לעד ואני נושאת ילד רק חשך אור עיני אך לבי לא נשבר כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שתשוב עוד אלי ותיפול על ברכיים ואני בפניך אביט ואומר כן, היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל טוב שנפגשנו בליל מלילות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית אל יהיה זה אחרת יהיה כך, כך יהיה אות באות הן ידעתי שאין לי אוהב מלבדך וידעתי: המוות יבוא מידיך ואני מחכה ומצפה לזיוו הוא יבוא פתאומי, כגרזן על עץ יער או יקרב לאיטו, בעינוי ובצער אבל לא מידי זר - מידיך יבוא וגם אז לביתך, בליל שכול וליל עוני בחלום עוד אשובה, כסילה שכמוני ואומר: הנה באתי מנדוד בשבילי כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שאבוא לביתך בעצמך עיניים עד אשר ישאוך בדרך אלי כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל עד לי האל החורץ גורלות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת יהיה כך, יהיה אות באות

ירושלים של ברזל

קצת התגעגעתי... והנה שיר לרגל ההשבעה: במחשכיך ירושלים מצאנו לב אוהב עת באנו להרחיב גבוליך ולמגר אויב מקול מרגמותיו רוינו ושחר קם פתאום - ורק עלה, עוד לא הלבין הוא וכבר היה אדום ירושלים של ברזל ושל עופרת ושל שחור הלא לחומותייך קראנו דרור הגדוד, רגום, פרץ קדימה, דם ועשן כולו ובאו אמא אחר אמא בקהל השכולות נושך שפתיו ולא בלי יגע, הוסיף הגדוד ללחום עד שסוף סוף הוחלף הדגל מעל בית הנכאת ירושלים של ברזל ושל עופרת ושל שחור הלא לחומותייך קראנו דרור נפוצו כל גדודי המלך, צלף - נדם צריחו עכשיו אפשר אל ים המלח בדרך יריחו עכשיו אפשר אל הר הבית וכותל מערב הנה הנך באור ערביים, כמעט כולך זהב ירושלים של זהב ושל עופרת וחלום - לעד בין חומותיך ישכון שלום

MS6

New member
שיר יפה..

כמו כל השירים של מאיר אריאל..

בדיוק השבוע קניתי דיסק שלו ../images/Emo9.gif

ובאמת יש לו שירים מעולים.. חוץ משדות גולדברג.. זה פשוט אחד השירים המעצבנים שקיימים..

בישי89

New member
knockin' on heaven's door

של guns and roses ויש גם ביצוע מאוד יפה של אבריל לאבין

למעלה