שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

האמיתי ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי תעשה כל יום דבר כן שמאז ומתמיד מפחיד היום אתה חי, מחר מת ההווה זה העתיד שכח את הפקולטות, שכח את הפגיעות בך תשתדל לחיות בסוטול הודו רחוקה אבל תיסע. שב תחת עץ זית בטבע המושלם בלי כביש אין כוח בעולם ש... שיעצור אותך מלהרגיש אתה תמיד המלך אין אף אחד מעליך תצטרף ללהקה קטנה בדרך הם מחפשים זמר לשיר את השמחה. תהיה כבר אמיתי איתי תרקוד תרקוד ביום שישי תרקוד תרקוד ביום שבת אתה המלך הגדול אתה לא זן פוליטי אתה לא זבוב שעף בחדר מה יש לך מה יש לך? תהיה כבר אמיתי, איתי, איתה, ועם כל דבר בסביבה חבק שוב את הוריך את חבריך אל תעזוב תפליג אוניותיך את כל הים עד קו החוף. תלך יחף בלובי אל תלחם כשיש ברירה תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה לאן שלא תיסע תיקח שני בגדים ודוכיפת אבל הכי בבית זה עם המשפחה שלך אל תחכה לאלה שלא יבואו שרוף ת'פתיל... הנה היא באה ממולך והיא שלך כי אתה האמיתי תהיה כבר אמיתי.... שבוע טוב..

שון פול מגיע לארץץץץ ../images/Emo99.gif

הביצועים באוטוביוגרפיה פשוט מעולים.. תנו לי לשתות/ כנסיית השכל כל הלילה היא רחצה באור ירח זוהר כוכבים דבק בשערה בגיטרה מזייפת היא קוראת לה החיים היא ניגנה אקורד אחד נקי תנו לי לשתות תנו לי לברוח תנו לי לשכוח את עיני אהובתי תנו לי לשתות תנו לי לברוח תנו לי לשכוח את עיני אהובתי עם בוא השחר היא יצאה אל קו האופק כל הציפורים פסקו משירתם לא יכולתי אז לדעת לא יכולתי להבין היא ניגנה אקורד אחד נקי תנו לי לשתות... כל הלילה היא רחצה באור ירח זוהר כוכבים דבק בשערה

בישי89

New member
איך זה שכוכב/ מתי כספי

איך זה שכוכב אחד לבד מעז. איך הוא מעז, למען השם. כוכב אחד לבד. אני לא הייתי מעז. ואני, בעצם, לא לבד.

JaboGirl

New member
טחנתי יותר מדי מרשמלו אתמול../images/Emo170.gif

שבוע טוב גם לך
אגדת דשא יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש - יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להתאהב הלילה אם כי הרהור כזה קצת מעצבן. מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. שרים שירים ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתננויות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות. ופתע תרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. וכשאני מקיץ אין איש בדשא וקצת קריר וקצת רטוב מטל. ולהפתעתי אני רואה ש- אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי שוחקות עיניים ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל: "הי, מה העניניים?" היא בחיוך עונה לי: "שום דבר." שואל: "גם את ישנת?" - עונה: "לאו דוקא" ותשובתה אותי קצת מביכה. שואל: "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות: "אני איתך." אני שותק. שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי פתאום היא מסתובבת והולכת אבל רק אני שותק עוד שם.

וואי באמת נדבקתי בו חח

גג ביצוע: ג'ירפות מילים: גלעד כהנא לחן: גלעד כהנא ויאיר קז אל תעשו תנועה טיפשית היא עלולה להבהל מתנועה אחת חזקה את יכולה להשתחרר עייפה מדי כדי להבחין והיא עולה לגג באמונה שלמה שהיא עשתה טעות קשה עוד שניה הכל עומד להשתפר אני נשבע רק תזוזי מהגדר אני נשבע רק תזוזי מהגדר מהר והיא עולה לגג

הכוכבים דולקים על אש קטנה../images/Emo117.gif

הכוכבים דולקים על אש קטנה ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה אז יצאנו יחד לבלות בלונה-פארק גלגל ענק לא די לה למיטה הספקנו לעלות בלילה היא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן

למעלה