שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

חבר'ה נא לשרשר שירים "שנתקעתם" בהם אך ורק ביום השואה,זה ספיישל שרשורשיר ליום השואה. שיר הפרטיזנים שמעון ישראלי מילים: הירש גליק לחן: גירסה עברית: אברהם שלונסקי אל נא תאמר הנה דרכי האחרונה את אור היום הסתירו שמי העננה זה יום נכספנו לו עוד יעל ויבוא ומצעדינו עוד ירעים אנחנו פה מארץ התמר עד ירכתי כפורים אנחנו פה במכאובות ויסורים ובאשר טיפת דמנו שם נגרה הלאינוב עוד עוז רוחנו בגבורה עמוד השחר על יומנו אור יהל עם הצורר יחלוף תמולנו כמו צל אך אם חלילה יאחר לבוא האור כמו סיסמא יהא השיר מדור לדור בכתב הדם והעופרת הוא נכתב הוא לא שירת ציפור הדרור והמרחב כי בין קירות נופלים שרוהו כל העם יחדיו שרוהו ונגאנים בידם על כן אל נא תאמר דרכי האחרונה...

JaboGirl

New member
../images/Emo16.gif

מישהו ביצוע: נורית גלרון מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה. בא והדליק כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות יום ולילה לאורכן עייפים ורעבים ומחכים לאות בנתיבי אבק וזמן אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות נפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות אני יודעת שאתה קרב עכשיו אביב חלף, קיץ נאסף והגשם שב. מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה בא ואסף כמה כוכבים השיב אותם אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות...

../images/Emo10.gif

רקמה אנושית אחת ביצוע: מוטי המר מילים ולחן: מוטי המר כשאמות, משהו ממני, משהו ממני ימות בך, ימות בך. כשתמות, משהו ממך בי, משהו ממך בי ימות איתך, ימות איתך. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו אם נדע, איך להרגיע, איך להרגיע את האיבה, אם רק נדע. אם נדע, אם נדע להשקיט את זעמנו (אם נדע להשקיט) על אף עלבוננו, לומר סליחה. אם נדע להתחיל מהתחלה. כי כולנו...

שיר שאותי מצמרר כל פעם שאני שומעת אותו..

ילדות נשכחת ביצוע: נורית גלרון מילים: יעקב גלעד לחן: יהודית רביץ כביש ישן שביל בגן עץ ובית אבא כאן אמא שם כאן נשארתי מה שהייתי פעם מזמן מה שעכשיו ילדות נשכחת. צריף ירוק לא רחוק בית הספר מי נשאר מי עבר מי עודנו מה שהיינו פעם מזמן מה עוד מביא אותי תמיד אל אותה ילדות נשכחת זוכר איך שהלכנו דרך קבע לאורך הרחוב המתרוקן דבר לא השתנה רק פה ושם דוהה הצבע אולי זה רק הלב שמזדקן. עוד שנה כבר למדנו מי אני מי אתה כבר איבדנו מה שהיינו פעם מזמן מה עוד מביא אותך תמיד אל אותה ילדות נשכחת. זוכר איך שהבטחנו בלי לדעת מתי ואיך נחזור להיפגש נדמה שרק אתמול אבל השמש כבר שוקעת אולי זה רק הלב שמתרגש. שביל בגן עץ ובית אבא כאן אמא שם כאן נשארתי מה שהייתי פעם מזמן מה עוד מביא אותי תמיד אל אותה ילדות נשכחת.

שלי !

שיר עצוב ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן בלילה שוב קם מחלום עלייך חלמתי שאת בחיים עדיין רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך תודה שנתת לי להיות מה שבא לי ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי רציתי להגיד לך...

שיר מדהים............

עלה קטן שלי ביצוע: אברהם פריד מילים ולחן: ישי לפידות אני הוא עץ מאוד זקן ושבע ימים ראיתי כבר רוחות עזות ורעמים אתה עלה קטן מתנועע בטוח בעצמו, הכל יודע קח איתך צידה לדרך, את נסיוני אל תזלזל, אולי זה כל מה שיש לי כי יש ימים יפים הכל פורח ויש שעות קשות הכל בורח תחזיק חזק עלה קטן שלי כי לא תמיד הכל בחוץ בהיר ורוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך! תחזיק חזק עלה קטן שלי. ולא תמיד הכל נכון הכל מובן חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מבחן עכשיו עלה קטן הכל רגוע אך מרחוק אולי ענן מגיע קח איתך צידה לדרך את ברכתי חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד וכשהשמש אל הים שוקעת אל תדאג מחר היא שוב זורחת! תחזיק חזק עלה קטן שלי....

למעלה