שרשורשיר

שרשורשיר../images/Emo79.gif

אז זה אומר להיות בחמישי והיום יום ראשון, ואסתר בכלל אמורה להעלות את זה ולא אני.. נו ו? לא איכפת לי
ברצלונה/ זוהר ארגוב אלייך בא אני המנגן בחצרות אלייך בא ומזמר ומנגן על מנדולינה להלהלהלהה הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה ומנדולינה ליי ליי.. הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה ומנדולינה עברתי דרך יבשה וים הו הו הו ברצלונה לך הבאתי מיטב שירתי נא קבלי זאת תשורתי אנא זיכרי את הד קולי כמזכרת לאהבה לה לה לה לה לה הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה ומנדולינה הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה ומנדולינה עודך אברך כבשת את לבבי ב-ר-צ-ל-ו-נ-ה פורים שמייח

בישי89

New member
מה נעשה / הדג נחש

מה נעשה, מה נעשה שאני תמיד מסטול כזה אנ'לא רוצה, אנ'לא רוצה להגיע לקצה מה נעשה, מה נעשה שהדור שלי עקום כזה אנ'לא מוצא, אנ'לא מוצא כבר מאוחר צריך לצאת מזה מביא הביתה שקית אנחת רווחה ענקית מפי נפלטת נמלטת אני נשען על כרית ומכין לי בונגילה הבה נגילה פאף, שתיים, שלוש והסוטול מתחילה הראש שלי צלוי, הגוף שלי רפוי המוח שלי קלוי, אפוי אני מנוון שלום קוראים לי שאנן ואני נרקומן אנחנו אוהבים אותך שאנן! מול הפרצוף סלסלה ובתוכה ערימה עם סבלנות, בלי אלוהים את הכל לא נטחננה אחר כך ניכנס נחדור אל הג'אננה נשב נישען לאחור ונתפננה רטרוספקטיבה כמה סמים אני עישנתי בחיי אוי אמא יש לצמח הקטנצ'יק הזה סגולות ואז מה אם צומחות לי על השכל יבלות. מה נעשה... פרח אחרון בכיס, ביד בקבוק של מים יש לי תוכניות, אני צלול בינתיים בדרך למר חבר בקיוסק עוצר מעמיס אניס אשכוליות וריזלה חד ביום כמו סיזלה בלילה כמו בוב מרלי רוצה להיתמסטל כי לחץ מיותר לי כסף שם בצד לא בשביל הלוטו שקית של מצב רוח זה חובה זה מוטו הראש התעופף, לא סתם קוראים לזה כיף רוצה לרחף כמו אף 16 לא צריך כלום אני הירוק והחום כשהחומר טוב זה דופק לי את הראש בום זיווג משמיים שם על שקית את הידיים בלילה שם טיפות, ביום שם משקפיים לא לוקח ללב אבל לוקח לריאות בוחר נושא טעון יורה הנה התוצאות. מה נעשה... אני הדג נחש ואין לי שום חשש לכן אתמול הלכתי וקניתי בנג חדש הפוך שפוך מעוך בפוף עם בוף בגוף הפה יבש חושש צריך להתאושש הופ חודרת פראנויה אויה נכנסת לא מוזמנת כמו הסוס מטרויה דפיקות בדלת אולי שוטרים? להה , זה כמה חברים סטלנים איזה כלים הביאו גם את נינה בחורה קצת מוזרה אבל וו'אחד קוזינה כרוח סערה חיסלו ת'קערה הפכו את הדירה והלכו רק נינה נשארה שווינג! יצאתי ממצב המתנה בחורה שווה פיצוץ, לא חתונה אז רציתי להרשים אותה בג'וינט מהסרטים אבל החברים הבני זונות שלי גמרו לי ת'סמים תשמעי אמרתי אין הרבה ברירה אני יכול רק להציע לך שתיה קרה היא אמרה לי: תירגע מותק, שב בנחת אתמול חזרתי מהודו ויש לי תולע בתחת.. מה נעשה...

אבישג/אריק איינשטיין

אבישג ביצוע: אריק איינשטיין מילים ולחן: אריק איינשטיין אבישג, אבישג אני רואה לך הכל אבישג, אבישג אני פשוט כבר לא יכול מה את מחייכת ועושה לי סימנים מבטך שולחת לעברי אבישג אני אוהב אותך כל כך אבישג, אבישג אבישג או אבישג איני יכול עוד בלעדייך אבישג אבישג אני נכסף להיות איתך. מה את מחייכת ועושה לי סימנים מבטך שולחת לעברי פרנטי טי פרמי אוולטו פינו פרידרי אבישג, אבישג אבישג, צ'או.

בישי89

New member
../images/Emo9.gif

חחחח תמיד כשאני אומרת לאנשים שיש עליי שיר אבל אני לא מתכוונת להגיד מהו.... אף אחד לא מאמין לי.....

JaboGirl

New member
פורים שמח../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif

דמעות של מלאכים ביצוע: אריק איינשטיין מילים: דן מינסטר לחן: יוני רכטר דמעות של מלאכים. דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות. זולגות באופק דמעות ומחפשות... מה הן מבקשות? אהה... כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר. דמעות של מלאכים. מדוע הם בוכים המלאכים? אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך, בעולם עצוב כל כך. כי כשהמלאכים בוכים.... וגם אנחנו כאן רוצים לבכות יחד איתם מה לעשות?... רוצים לבכות והדמעות אינן יורדות, הדמעות אינן זולגות. כי כשהמלאכים בוכים....

עטור מצחך יותר יפה..

ואגב, העונה השלישית של עקרות בית נואשות מתחילה היום בתשע וחצי..

MS6

New member
אני יכול להבין אותך..

אחרי הכל שיר של יוני רכטר..

טוב בלי שטויות שניכם..

עטור מצחך זה השיר הכי יפה שנכתב, לא דמעות של מלאכים..

שירה1151

New member
צודקת...

אבל לא כולם יכולים להבין את זה.. זה שיר מלא במשמעות!!!!! זה שיר מדהיייים!!!!!!!!

MS6

New member
אמרתי אחרת?

לא יודע אם זה הכי יפה שנכתב.. אחד היפים זה בטוח.. אגב את המשמעות האמיתית של השיר יצא לי לשמוע לפני כמה חודשים והיא מאוד מפתיעה, לא הרבה יודעים על מה השיר הזה באמת מדבר, אבל למעשה הוא מדבר על אדם (אברהם חלפי.. כותב השיר) שמאוהב במישהי שנשואה לחבר טוב שלו..

בישי89

New member
עוד שיר שנבדק לי בזמן האחרון....

חייל של מאה שערים / שיגעצ
גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה שערים ויש לי כיפה כזאתי שחורה ויש לה רקמה מזהב ויש לי ויש לי חולצה יפה לבנה לכל הימים של החג אני מכיר בעל פה את כל הפסוקים אני חייל של מאה שערים אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי אוי, אוי, אוי, אוי, יהודי. ולא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראשה ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר לפנים אני חייל של מאה שערים אז נכון שלא עשיתי צבא... אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם, תחזרו בתשובה.

MS6

New member
שיר נחמד..

אבל לא נחמד כמו השיר הזה... נחמד/כוורת נחמד, נחמד היה ממש נחמד היינו אז חזרנו שוב היה ממש נחמד מאה שנה דבר לא השתנה נמשיך לבוא גם אז יהיה נחמד נלך נחזור נעמוד שעה בתור עשו שטויות נמרח קצת יוד ונתראה בבור מכאן לשם זה לא לוקח זמן עדיף לגמור ביחד עם כולם אחד, אחד יודע כל אחד להוריד ת'מים לשתות לחיים העיקר שיהיה נחמד נחמד, נחמד היה ממש נחמד נמשיך לבוא גם אז יהיה נחמד מה עושים הלילה ממלא לי לפחות את כל היום מלידה מסיבה אחת גדולה ואיפה יש זמן ליהנות כשחוזרים הביתה התקרה מונחת בול על הרצפה נזכרים בערב ובכיבודים ואיך לא נאיר פנים נחמד, נחמד היה ממש נחמד היינו אז חזרנו שוב היה ממש נחמד מאה שנה דבר לא השתנה נמשיך לבוא גם אז יהיה נחמד

שיר שמישהו הקדיש לי בתל חי ../images/Emo3.gif

והוא נדבק לי שישישבת זה גם משהו ....... --- שיר הסמרטוטים ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן החולשה שלו מול העצבים שלך כשאת בוגדת בו הוא מבקש סליחה הוא ימות בשקט כשאת תלכי הוא ישיר בשקט את שיר הסמרטוטים את צוחקת בחיוך רחב ולי שנה כבר לא האיר כוכב כשאני בא את נהיית חולה וכשאת חולה אני תמיד בא ולך זה נוח ככה את לא תעזבי את רק עושה לו קול שני לשיר הסמרטוטים

שירה1151

New member
הדר אחלה שיר...

שיר מעולה... בכלל כל השירים של אביב גפן טובים... טעם טוב....

בישי89

New member
לא נראה לי שלזה היא התכוונה

אם תקראי את השיר תביני שלא הבחורה היא הסמרטוט אלא הבחור ולכן מי שהקדיש להדר את השיר לא ניסה להגיד שהיא סמרטוט אלא שכולם סמרטוטים לידה

למעלה