שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אם תלך קרן מלכה (עידן רייכל) מילים: עידן רייכל לחן: עידן רייכל אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב, ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע שבת שלום

../images/Emo79.gif

רדיו חזק/ תיסלם היא שנולדה בכפר מנותק ולא שמעה על חום או מחנק, שם שמן טוב לא טוב משם, כל כך שקט בא להירדם. חייכי אלי בין השיחים, חייכי אלי כשהם נחים - והם לא אוהבים. היא אוהבת רק רדיו חזק אוהבת רדיו חזק אוהבת שמנגן. היא רק רואה אותנו שרים היא לא שומעת מה מדברים. כתבי אלי מה רצונך, כתבי אלי דרך אזנך, מעור התוף לעור הסנר בתוך ראשך שקט שורר ...והם לא אוהבים היא שהוכתה באור סנוורים ולא תשמע ניסוי צופרים, היא לא תמנע אש בשדות כי יש לה אזניים כבדות קבלי אותי בין המילים קבלי אותי בין השבילים - והם לא אוהבים

אני לא יכולה להפסיק לצחוק .. חח ../images/Emo6.gif

אוהבת לא אוהבת ארקדי דוכין לחן: ארקדי דוכין אוהבת לא אוהבת כל הזמן שואל למה היא מתכוונת? אולי זה רק הרגל יוצא איתה החוצה היא אוחזת בידי פוחד שהיא תלך ואז אשאר לבדי היא אמרה לי אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות, הלוך ושוב רוצה אותה קרוב אוהבת לא אוהבת הפחד משתלט היא באה או היא עוזבת איננה או נמצאת חושב על זה בקיץ בחורף לא נרדם הזמן עובר והיא איתי עדיין כאן שוב אומרת אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות, הלוך ושוב רוצה אותה קרוב

בישי89

New member
באה מאהבה / יהודית רביץ

קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיעידו הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה שמץ של מבוכה קסם בחיוכה הם שיסבירו הם את סודה יסגירו שהיא באה מאהבה כמה שהיא יפה אור על פניה נח ורואים עליה שהיא באה מאהבה ריח שדה פורח ומשפתיה עולה ובא טעם רוצה עוד פעם לטעום את טעם האהבה.

מוקדש לחזי ../images/Emo13.gif

בואי ניפרד/ חמי רודנר בואי ניפרד נעשה את זה יפה וכמה שפחות כואב זה קצת קשה בואי ניפרד סוף לאהבה נכון שזה מרגיש בודד אבל זאת התשובה הו מתוקה שלי פישלת בגדול אני רוצה לסלוח אבל לא יכול למען האמת זה מזמן כבר מת אז בואי ניפרד, ביואי נפרד בואי ניפרד נעשה את זה יפה את הרכוש כבני תרבות נחלק על כוס קפה ומה אכפת לי הוא ושכולם ראו הכינו את הממחטות אולי תבכו הו מתוקה שלי... החדר מהדהד שקט להיפרד וכל החפצים שלך אומרים אותך כהד אני רוצה לחשוב באמת שיהיה לך טוב בשבילי להיות לבד זה מרגיש קרוב קרוב הו מתוקה שלי...

../images/Emo52.gif

עוד שלושה שבועות זה תל-חי ***************************************************** יקירתי ביצוע: אסף אמדורסקי מילים ולחן: אסף אמדורסקי יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך שלושה שבועות שהתארכו עד למאוד אך במהרה אשוב אלייך יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך רפה ותשוש שלושה שבועות היו דרושים לי עד לאין שיעור אך בסופם, במהרה, אשוב אלייך בקרוב את תדברי אלי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותייך אשוט אלייך כמו ספינה כמו רוח איתנה אבוא לראות כן, בוא אבוא ובמהרה עטור בניצחון אשוב אלייך בקרוב את תדברי... ****************************************************************

JaboGirl

New member
פוליקר..

פחות אבל כואב ביצוע: יהודה פוליקר מילים: יהונתן גפן לחן: יהודה פוליקר לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כואב על מה שנפצע בי, נפצע והגליד כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת זה כואב כשאני, אני בך נוגע זה כואב כשאת נוגעת פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת כואב כשאני, כואב לי כשאת זה כואב כשאת נוגעת לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כואב לא עד כדי אנחות ואם רע לי אני כותב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב פחות ועדיין, עדיין פוגע...

תקשיב לקול שבלב...

שיר ממש חמוד... תקשיב לקול שבלב אורמ לך להיות שמח אומר לך שהכל פורח (איפה?) אצלך בנשמה....

Philipil

New member
היא כל כך יפה

היא כל כך יפה כוורת מילים: דני סנדרסון לחן: יצחק קלפטר היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות ילד אוהב אשה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש ותפנה את ראשה. כל השבוע... כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה לאן זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי...

למעלה