שרשורשיר

יש לי את זה בביצוע של אריק ברמן..

הייתי בטוחה שזה שלו.. חחח ועודד אתה קורע אותי מצחוק שאתה שר את זה.. כולך חש זמר

השיר שלי...

אמסטרדם ביצוע: נוער שוליים מילים: חנה גולדברג לחן: עובד אפרת אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך אוי אמסטרדם ווי מאדאם נו מאדאם קסם זר בן אדם בוא אלי בוא הביתה בחורות צהובות שיער מסתורין של אירופה פה מעבר לרובע כשהגעת לאמסטרדם מייד רצית לנסוע לא מצאת מרגוע הו אמסטרדם... אתה נוסע למצוא מקום בנקודה מדויקת שם תמצא את השקט עד להודו הגעת כבר והשקט איננו בביתך מתחבא הוא אוי אמסטרדם...

עוד אחד יפה....

מישהו לרוץ איתו ביצוע: דניאל סלומון מילים ולחן: דניאל סלומון עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני גם לי מגיע שיהיה מישהו כאן קרוב יחבק וירגיע אחד אחד את השדים במלחמה הזאת אחד אחד את הפצעים שלא נותנים לחיות מישהו להיות איתו ביחד לא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק עכשיו תורי עכשיו תורי לא לכאוב עכשיו אני גם לי מגיע מישהו שלא ייתן לעזוב הוא יילחם וינצח אחד אחד את הקרבות במלחמה שלי הוא יחבר את החלומות השבורים שלי מישהו להיות איתו... עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני גם לי מגיע

אסתר, אפשר לשאול שאלת אישית ?

תגידי למה את לא שמה אודם לכבודי כמו מקודם ?

JaboGirl

New member
אני חייבת להקדיש שיר לחזי..

בלדה לסוכן כפול ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות הוא נהג להתאכסן במלונות מפוארים הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול הוא התעה את הרוסים הוא היה סוכן כפול בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חתר התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר הוא רכב לפלשתינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייח תורכי תוך שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם הסולטן הוא לקח אותו בטכסי ורצח אותו בגן הוא הצית בתים בלילה התורכים סבלו ביום הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום הוא רכב לפלשתינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייח תורכי הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי ואשתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה

אני חייב שיר תגובה...

לא תבואי שישי שבת זהו יום הבוחר לא תבואי שישי שבת זהו יום הבוחר לא אנחנו לא חיות רק בני אדם

למעלה