שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

יש לי שניים.... אני חוזר הביתה דורון מזר מילים: שמרית אור לחן: טוטו קוטוניו אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה, אֲנִי וְהַגִּיטָרָה, אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה וְהַדֶרֶךְ שָׁרָה. בְּתוֹךְ מָטוֹס בֵּין אֶרֶץ וְשָׁמַיִם קוֹרֵא עִיתוֹן, הַזְּמָן עוֹבֵר בֵּינְתַּיִם, וְדַיָּלוֹת שֶּׁמְטַיְלוֹת וְשׁוֹאַלוֹת בִּשְּׁנֵי קוֹלוֹת מַה בָּא לִי - מִיץ אוֹ יַיִן. אֲנִי יוֹשֵׁב בֵּין עֲנָנִים וּמַים וּלְשָׁעָה קַלָּה עוֹצֵם עֵינַים וּמְתָאֵר וּמְשַׁחְזֵר וּמְנַסֶּה לְהִיזָכֵר בָּאֲנָשִׁים בַּבַּית. לֹא, לֹא יָכוֹל יוֹתֵר, אֲנִי מִשְׁתַּגֵּע, פִּתְאֹם אֲנִי כָּל כָּךְ מִתְגַּעְגֵעַ רַמְקוֹל מוֹדִיעַ - עוֹד מְעַט וְנַגִּיעַ. אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה אֲנִי חוֹזֵר אֵלַיךְ, אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה וְלַשֶּׁמֶשׁ בְּעֵינַיךְ. אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה, אֲנִי וְהַגִּיטָרָה, אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה וְהַדֶרֶךְ שָׁרָה. אֲנִי יוֹשֵׁב בֵּין אֶרֶץ וְשָׁמַיִם פּוֹתֵר תַּשׁבֵּץ, מְיַישֵּׁר הָרַגְלַיִם, "נָא לְהָדֵּק חֲגוֹרוֹת וּלְתוֹךְ מַאַפֵרוֹת לִזְרוֹק סִיגָריוֹת בּוֹעֲרוֹת." עַכְשָׁיו נוֹתְרוּ וַדַּאי דַקָּה אוֹ שְׁתַּיִם הִנֵּה הַלַּחַץ הַזֶּה בָּאָזְנַיִם לִבִּי דּוֹהֵר וּמְמַהֵר אֵינִי יָכוֹל לְהִתְגַּבֵּר - עוֹצֵם עֵינַיִם. בָּאֲדָמָה הָמָטוֹס כְּבָר נוֹגֵעַ, פִּתְאֹם אֲנִי כָּל כָּךְ מִתְגַּעְגֵעַ - אֲנִי לְמַּטָּה - הִנֵה בָּאתִי הַבַּיְתָה. אֲנִי חוֹזֵר הַבַּיְתָה... והשני... היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי עכשיו אני מרגיש כאילו, לא יודע כלום, עכשיו אני מחיש את צעדי, היא מסתכלת בחלון, רואה אותי עובר בחוץ, היא לא יודעת, מה עובר עלי. בתוך עיניה הכחולות, ירח חם תלוי, עכשיו היא עצובה כמוני, בודאי. היא מוציאה את בגדי, אוכלת לבדה ת'תות, היא לא יודעת, מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. עכשיו אני ממשיך כאילו, לא הכל אבוד, זה זז בבטן, והורס את לילותי, אני חושב שהאהבה שלי איתה, זה הדבר הכי חשוב, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. כשהיא נוסעת אני נשאר, לא זז מכאן אף פעם. הולך בעיר ומתפתל, מגעגועי. חוזר לחדר ונגמר, כותב שירים ושר אותם, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה שבת שלום ומבורך

../images/Emo220.gif ../images/Emo6.gif

בובה ימימה ביצוע: חני נחמיאס מילים: בלהה יפה לחן: עממי אני בובה ושמי ימימה-מה פרועה אני שנה תמימה-מה כולם אומרים לי כי אני יפה, רק רגלי הן עקומות נורא. וכשיצאנו לטיול יול יול לפרדס וגם ללול לול לול כולם אמרו: ימימה כה יפה רק רגליה עקומות נורא. איני רוצה שילעגו גו גו לכשאגדל כולם יאמרו רו רו ימימה היא בובה כה יפה, רק רגליה עקומות נורא.

בישי89

New member
../images/Emo13.gif

כבר כמה ימים השיר פשוט נתקע לי בראש..... לא שומעת שום דבר חוץ מזה
לא נרדמת תל אביב מילים + לחן: דני רובס ביצוע: עדי כהן כשהנאון וההמון את הרחובות שוטפים בקצב ומפנים את אפרורית היום כל הפינות, הם תחנות לכל איש הם בדידות ועצב לא משאירים לא מסביב שום מקום לא נרדמת תל אביב נלחמת תל אביב שוב באותו נתיב ואין מי שיקשיב והאורות סביב עוטפים את תל אביב שוטפים את תל אביב הולך בחשיכה ואין לי מנוחה ועל המדרכה את צעדי מרחיב שואל את תל אביב נושם את תל אביב לא נרדמת תל אביב כוס של משקה ומחכה היא לעברו מבט שולחת הוא מחייך היא מחזירה חיוך אז הם ילכו או ישכחו שני אנשים לבד ביחד כמו בסרטים, כמו הגיון הפוך לא נרדמת תל אביב נלחמת תל אביב שוב באותו נתיב ואין מי שיקשיב והאורות סביב עוטפים את תל אביב שוטפים את תל אביב הולך בחשיכה ואין לי מנוחה ועל המדרכה את צעדי מרחיב שואל את תל אביב נושם את תל אביב לא נרדמת תל אביב זה כמו משחק בלי פשר בלי קו כל איש בודד מהמר על חייו שולחים ידיים, מחפשים אהבה אהבה בתל אביב לא נרדמת תל אביב נלחמת תל אביב שוב באותו נתיב ואין מי שיקשיב והאורות סביב עוטפים את תל אביב שוטפים את תל אביב הולך בחשיכה ואין לי מנוחה ועל המדרכה את צעדי מרחיב שואל את תל אביב נושם את תל אביב לא נרדמת תל אביב

רמי מואשם בהחזקת סמים קלים!@!!!

רמי מואשם באחזקת סמים קלים ביצוע: ג'ירפות מילים ולחן: גלעד כהנא ויאיר קז רמי: "ילדה רוצה לבוא איתי לדירה?" ילדה: "אני רק בת ארבע עשרה, אני רק בת ארבע עשרה" רמי מואשם באחזקת סמים קלים מעולם לא סחר בכבדים ים בעננים קוראים לה ארבע עשרה אחלה גדול רמי: "את פריקית?" ילדה: "לא, איזה מזל אתה?" (צלצול טלפון) רמי: "איפה הבנאדם, אמרת לו אאונס?" ילדה: "יש עוד קינלי? שורפות לי העיניים.." רמי: "שיזדיין עם הקופסאות גפרורים!" ילדה: "רמי אתה מאמין שאני מאזניים?" רמי: "אל תגיד לי זרעים!" (רמי מנתק) רמי: "את שומעת,לא מוצאים ת'בנאדם..אלק בתולות מאמסטרדם... ילדה, רוצה לבוא איתי לסיני ?..חצי האי סיני..?" ילדה: "קוראים לי ארבע עשרה" רמי מואשם באחזקת סמים קלים מעולם לא סחר בכבדים ים בעננים, ים בענינים "תעצור אותי,תעצור אותי,אני בשיגעון,בשיגעון אני מאתמול,אכלתי מאז,שתיתי מאז..מה אני אגיד לך..עדיין בשיגעון! בא לי קרמבו!בא לי קרמבו ומקופלת,מתה לבמבה! בא לי קרמבו,בא לי במבה..בואנה! יש למישהו במבה? ארטיק,קרטיב,יש למישהו קרטיב? קרח..אפשר קולה? יש עוד קינלי,רמי? שורפות לי העיניים.."

שיליי ../images/Emo13.gif

נכון להיום/ זוהר ארגוב יום יום אני תולש מהלוח דף יום ראשון עצוב יום שני אני שמח ויום שלישי הוא יום חדש שבו אשכב על הגב אתהפך על הבטן והמוח רץ או... עובד כמו חמור למזוזה אני עבד והמוח רץ יום יום אני הופך מחומר לאבק יום ראשון שחור יום שני אני זורח ויום שלישי כוכב חדש שבו אשכב על הגב... יום יום אני ממתין לסוף הטוב יום ראשון כמעט יום שני את נעלמת ויום שלישי אני לבד ואז אשכב על הגב... ושבת שלום גם לך אסתר

שלי, ושל הנשמה היפה שלי =)

דניאל סלומון מילים: דניאל סלומון לחן: דניאל סלומון כבר הרבה יותר מפעם אני חשבתי לעזוב ולנטוש את הרחוב שעשה לי כל כך טוב כי העיר הזאת קטנה לשנינו והיא מלאת כאב תמיד נרצה להתאהב בדבר האמיתי ולא אחד בשני אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות מתקרבות ובאות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין אז עדיף להישאר שלא נעוף ברוח היא תבוא, היא תבוא, היא תבוא כן, היא תבוא אני בטוח ואני לא יכול לחשוב שאת של מישהו אחר שאוהב הרבה יותר בלילות את לצידו תמיד תרצי בטובתו אז אצלי הכל בסדר עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות מתקרבות ובאות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין אז עדיף להישאר שלא נעוף ברוח היא תבוא, היא תבוא, היא תבוא כן, היא תבוא אני בטוח

Philipil

New member
הרי את מקודשת

הפעם זה לא השיר הבית"רי בעל אותה הכותרת הרי את מקודשת/שלומי שבת מילים: עוזי חיטמן לחן: שלומי שבת הרי את מקודשת לי כך אני אומר כשאת תלבשי שמלת כלולות את הנשמה המתוקה שלי ישיר לך הזמר אני אסכים איתו בשני קולות או כלה יפהפייה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפהפייה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונישאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל האוהבים הרי את מקודשת לי כך אני אלחש אקח אותך לריקוד ברחבה כשתיגמר המסיבה יפה שלי ניסע לירח דבש וננצור לנצח את האהבה או כלה יפהפייה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפהפייה אבקש ידך גם בעולם הבא

אחחחח איזה שיר..

שיר אהבה למוזה ביצוע: דנידין מילים ולחן: דנידין לא היה קורה לא היה קורה לא היה שונה - היה שונה לא אני לא הולך - לא אני לא הולך אני לא הולך כל זה בלעדייך לא היה קורה לא היה נשאר לי ממה למלא היכן את עוד דקה הולך נילחם בזה ואם אברח איתי אקח אותך אל השיר הזה אותו ניצחת תודה מלאך אני לא אשכח את גרמת לי לשבת ולחשוב על עצמי יותר מקרוב וכשבאת בי נגעת לימדת אותי לאהוב לימדת איך לא נשברים עמדת שלא אוותר או שמתי להיות איתם ומתי להיסתתר אליך אני רץ כי בזכותך הדף אלי קרץ בגללך זורח ניכנס אל הפלייליסט גלגל"צ בזכותך השירים המילים הדפים מלאים את הסיבה לכך שלקחתי מקום במבוקשים זוכרת? כי זיכרון אני לא מוחק נזכרת איך הכנסת אותי לשירותים בדיסקוטק דופקת מוסיקה רועשת אין כאן שקט סוגר את הדלת הם לא מבינים למה אני מחזיק עט ומחברת מתי תתני לראות את פנייך, צבע עינייך תני יד לבד כשאת לא בבית נו גלי לי מי את את מקשיבה כשעל הדף אני נשפך אז השיר הזה כולו שלך, כי כל זה.. כל זה בלעדייך לא היה קורה... הכל קורה שאת איתי, עוד רגע תדעי כמה רוני אמיתי, כמה לפני ניסו להבין אותי, תודה שליווית אותי איתך אני הכי אני מציאותי חזרתי להאמין אפילו בעצמי אם את לא פה כלום לא, זה הסתכם בחלום שבסוף אגשים אותו, כל יום כל היום רק החום ובכל מקום החלום שהתגשם רושם סוגר איתך אלבום, במקום להישבר, בזכותך לא זוכר איך לוותר את תישארי לי שם כשהכול ייגמר? זה סיפור אמיתי לא זה לא סרט על השראה שמחליפה לי את הדיו בעופרת וזאת את, היחידה שנותנת לי כוח, אני לא לבד, כל השאר פשוט גורמים לי לברוח לצרוח קאט, תנו לשמש לזרוח לאף אחד כאן לא אכפת, אחד מהשני אולי מעט, אבל זה.. כל זה בלעדייך לא היה קורה... אז אשב עם הדף, אחכה שתבוא ו.. לילה טוב..=]

JaboGirl

New member
היא יודעת, אנשים תמיד אומרים לה..

נראה לכם?
אהבת פועלי בנין ביצוע: אריק איינשטיין מילים ולחן: נעמי שמר יום יום כשאת עוברת כאן בתשע אנו לך שורקים מן הסולם ותאמיני לנו - זהו פשע שאת לא עוצרת מעולם כשאת לובשת את השמלה האדומה אז בבנין לפתע צומחת עוד קומה ולו ידעו הפיגומים לשיר כי אז שמעו אותם בכל העיר. את אולי קטנה אבל כתפנו איתנה, וכל חיוך שלך אצלנו חג יש לך פה ענין עם פועלי בנין שאוהבים אותך עד ראש הגג. את משגעת פה את כל הנוער את יפה בכל התסרוקות כשאת עוברת בעקב גבוה את שווה סימפוניה של שריקות כשמביטים למטה מגובה המנוף זו את שמקשטת בשבילנו את הנוף אמרי מלה ונטפס איש איש מן הקומה העשירית לכביש את אולי קטנה... אם גם היום תפני אלינו עורף אנו נדבר עם הקבלן ונשבע לו שעד סוף החורף לא נוכל לגמור את הבנין אך אם תעיפי הנה מבט אחד קצר מיד תראי שאנו גומרים אותו מחר ומן הגג הבנאים שלך בלב אוהב ישליכו פרח לך. את אולי קטנה...

בישי89

New member
יש לי יותר יפה...

היא כל כך יפה / כוורת היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות ילד אוהב אשה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש ותפנה את ראשה. כל השבוע... כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה לאן זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי...

MS6

New member
ביצוע אריק איינשטיין?

אני אוהב אותו מאוד אבל ביצוע אריק איינשטיין? יש רק ביצוע אחד לזה.. שלישיית גשר הירקון.

MS6

New member
דה...

כשאמרתי שזה הביצוע היחיד התכוונתי ששום דבר אחר לא נחשב לא שלא היו עוד ביצועים...

JaboGirl

New member
אצלי בפלייליסט יש את הביצוע של

אריק איינשטיין. אבל תכלס אתה צודק.

שיר מ'ס אחת!

נהדרת מדי ביצוע: יציאת חירום מילים: יוסי ברוש ואלכס טופול לחן: אלכס טופול וגבי צייגר מהרגע שבו פרצה לליבו הניחה טירוף על עיניו וכך לא שקט הוא החל משוטט מלמל מילים של זהב אווו, אווו נהדרת עכשיו אווו, אווו נהדרת עכשיו וכך מכושף הניח שפתיו ובא אליו טעם גופה ואז הוא ידע שלנצח איתה עזב כל דבר מלבדה אווו, אווו נהדרת עלי אווו אווו נהדרת עלי תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיי שלי בואי כי קר עכשיו שאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך, רק אותך, רק אותך בין מילים אחדות ללא חששות הניחי ידך הקטנה ובואי אלי מחכה עד בלי די כותב לך שירי אהבה אווו אווו נהדרת אלי אווו אווו נהדרת מדי תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיה שלי בואי כי קר עכשיו שאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך רק אותך...

למעלה