שרשורשיר

י נ ה

New member
שיר..

אני רוצה ביצוע: טל שגב מילים ולחן: טל שגב אני רוצה אבל אני לא יכול אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל בשביל אמא אני מיוחד בשבילכם אני לא רגיל באמצע הרחוב מסתכלים עלי זה לא בגלל שאני יפה בגלל שאני אחר קשה לי קצת לדבר אז למה לוותר אני רוצה אבל אני לא יכול אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל קשה לנו להתרגל אחד אל השני אפילו לקירות נמאס כבר להקשיב אני רוצה להתאהב שמשהו טוב יקרה קשה לי קצת לדבר אז למה לוותר אני רוצה אבל אני לא יכול אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל.. אבל אני לא יכול.

ינה....

אין שמח ממני בעולם על זה שהתחלת לכתוב כאן. את ההודעות בבקשה לשרשר לנושאים הרלוונטים ולא לפתוח נושאים. הפעם אני כיסיתי עליך כי יש לי יחס אוהב כלפייך, אבל זה חד-פעמי.

השיר כניסה לחופה...ווואי היה מרגששש

מי לא רעד ובכה מהתרגשות בשיר הזה.... כל מי שיצא אמר שזאת החתונה הכי שמחה ומלאב באושר שהם היו בה....היה כל כך כייף ושמח!! איזה כייף לי שיש לי כזאת משפהח וכאלה חברים ופשוט אנשים טובים וחמים אחד אחד!!! טוב זהו לעכשיו...כולי נלהב כרגע ואני עוד ב"היי" מאתמול, וזה השיר שנכנסו איתו לחופה: אביא לך ביצוע: אהוד בנאי מילים ולחן: אהוד בנאי מה אביא ילדתי הקטנה מה אביא לך מתנה מה אביא ילדתי הקטנה מה אביא לך מתנה אביא לך שיר אוהבים אביא לך אור כוכבים אביא לך רוח של ים אביא לך את כל העולם אביא לך צחוק ילדים שיבהיל את כל הפחדים אביא לך בשתי ידי אביא לך את כל חיי את הדרך אלייך אהפוך לתמונה ואביא לך אותה במתנה את הדרך אלייך אכתוב לתוך שיר ואביא לך אותו בבוקר בהיר כל הדרך אלייך אכתוב את השיר ואביא לך אותו בבוקר בהיר

אנחנו נכנס בשיר יותר יפה ../images/Emo6.gif

תדבר איתי איך שיוצא לך, אני מחכה לחוויות

תודה מתוקות...

הדרי נדבר מחר.... אני מגיע לגיחות קצרות למחשב... יש מלא טלפונים ואורחים...ועוד מעט נוסעים להורים של גיסי היקר שאין עליווווווו שבת שלום אהוביי!!

Philipil

New member
מישהו לרוץ איתו

מישהו לרוץ איתו דניאל סלומון עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני גם לי מגיע שיהיה, מישהו כאן קרוב יחבק וירגיע אחד אחד את השדים במלחמה הזאת אחד אחד את הפצעים שלא נותנים לחיות מישהו להיות איתו ביחד לא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק עכשיו תורי עכשיו תורי לא לכאוב עכשיו אני גם לי מגיע מישהו, שלא ייתן לעזוב הוא יילחם וינצח אחד אחד את הקרבות במלחמה שבי הוא יחבר את החלומות הקשורים שלי מישהו להיות איתו ביחד לא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק מישהו להיות איתו ביחד ולא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי, תמיד יורד, ולא נפסק מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי, תמיד יורד, ולא נפסק עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני.. גם לי מגיע..

LPgirl

New member
אסתרושש... חח שנים לא נכנסתי לפורום

התגעגעתייייי!! שמחה לראות שיש כאן פתח תקוואים...! בכלל מקרה סחה ל"אורושית" על אפרת גוש אחד השירים הטובים ומשהה התדרדרת! שלייי
יום חדש נפלא אריק ברמן עכשיו קצת קשה, אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים. הופך שולחנות לעיתים רחוקות וגם זה רק כדי לנקות את הרצפה עם קצת מים. בבית קפה בפינה אתה דופק הופעה, בין השכבות של העוגה הם מוחאים לך כפיים, כשזה נגמר אתה בחוץ, מחפש איזה תירוץ רק לא לחזור אל המרירות שמחכה לך בבית. כי אלו ימים שהאומנות הפכה ליומנות, אתה מלחין תאריכים ושעות בשבוע, מנהל מאבקים, משחק משחקים עם בארביות וחיילי צעצוע. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" אז אתה נגרר לאיזה פאב והיא יושבת על הבר וזה כבר ממש מאוחר, בערך 4 וחצי, היא משחקת בשיער ואז רושמת את המספר ודווקא אז אתה נזכר בחיוך של האקסית. ולך תסביר לה עכשיו שאתה עדיין מאוהב באיזו אחת שרחוקה מכאן אלפי קילומטרים, שנתנה לך תחושה שאתה באמת מאושר אבל זו חרדת הנטישה שהתעקשה באמת הרי... כי לא עשית לה טוב ולא הצלחת לכתוב ובכלל היא,עזוב, עם עצמה מסובכת... אז באותה נקודה, כשהיא כבר ארזה מזוודה, אתה מרפה מידה ונותן לה ללכת. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" בדירת 2 חדרים במרכז תל אביב ב-522 דולר לחודש, כמובן ההורים,עם הרוב הם עוזרים, לך זה עולה רק בשלווה ובחופש. אבל זה עוד נושא לשיחה בינם לבינך, על חשבונם ארוחה בטיילת של יפו. הם נורא מודאגים שאתה לא ילד רגיל וזה לא רק הדגים, יש איזה משהו מסריח פה... הם עוד מקווים שתהיה איזה תלמיד מצטיין באוניברסיטת ייל, תנחית אדם על השמש, העגיל בלשון, הפסנתר בסלון, הסמים בארון, לא נותנים איזה רמז? "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!"

איזה שירררררר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כל השבועיים האחרונים אני חורשת עליו... שלחתי אותו לכל העולם בערך

LPgirl

New member
כן..

שיר מעולה ויש עוד שירים טובים שלה אבל הבעיה שהייתה תשקופת שיא אחת ואז היא נעלמה.. =/ חבל שאין יותר אולי היא תעשה קאמבק!

למעלה