שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר... שבת שלום ומבורך

../images/Emo220.gif

אלימות ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן אימהות ואבות החינוך נוראי אתם חשבתם שלא אלך בבוץ אם תרביצו לי סרטי אהבה משודרים מאוחר אבל אלימות בכל שעה מותר בעוד קיבוץ נאנסת ילדה בדיסקוטק שיחררו נשמה נשארים בבתים שלא יראו את פנינו תינוק קטן עובר מלחמה נרתיק אקדח אמא עם מסכה נשארים בבתים שלא יראו את פנינו עוד גאון גרמני המציא יוד בלי צבעים למה תמיד הכבוד נאבד לאנשים חלשים ומי פה יטיף לי שיש אלוהים ולמה הדתיים נראים מסוממים בעוד קיבוץ... אימהות ואבות אתם הרגתם אותי

את עגולה כמו הדיסק הזה

והשיר מושללללללללללללללללללללללללללללללללללללם כמעט כמו איציק.

חח הדר..

תכתבי "רק בית"רי אמיתי (או משועמם) נכנס לפורום בית"ר 1216 פעמים ביום"..

שלי ../images/Emo4.gif

מה שקרה/ אפרת גוש אני חושבת עליך כל הזמן, כל הזמן על מה שאמרת קודם כשעוד היית כאן מה שקרה שהתקרבנו ומה שרע שלא רציתי שנתקרב אולי, אולי אני אספור עד מאה בשקט ואסתובב אני פוחדת לדעת יותר מידי יותר מידי מה נעשה אחר כך כשתבוא אלי מה שקרה שנהיינו ומה שרע שלא רציתי שנהיה אולי, אולי אני אסגור את העיניים חזק עד שתעלם אולי לא מה שקרה שהתאהבתי ומה שרע שלא רציתי להתאהב זה מה שרע שלא רציתי להתאהב זה מה שרע שלא רציתי להתאהב לא רציתי להתקרב לא רציתי להתלהב לא רציתי להתחשב לא רציתי להתאכזב אולי לא...

MS6

New member
שלי

הזמנה לחתונה/אורי בנאי שש עשרה אביבים מלאו לבת ראש הכפר שתי עיניה כוכבים ושערה מפוזר היא יפה על גופה רק כותונת מבד ועדי על צוואר שהיא הכינה לבד ובכפר בחורים וגופם בריא הם תמיד מחייכים כשמביטים בראי וכל אחד מתגאה לי תהיה הבתולה אם צריך את הכל אני אתן בשבילה אתן לה שושנים צרור דובדבנים ושיר עם מנגינה הזמנה לחתונה אך לבת ראש הכפר תוכניות שונות עוד לא לתקוע בשופר עוד לא זמן חתונות היא רוצה בעולם טיול עם שק שינה לא אכפת לה כולם גם אם יתנו מתנה אתן לה שושנים צרור דובדבנים ושיר עם מנגינה הזמנה לחתונה

שלי =\

לפעמים אני מרגיש פזמון: לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אלייך.. רק רוצה להרגיש את מגע שפתיך לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אליך רק רוצה אותך קרובה , אותך קרובה אליי.. בית 1: אני אוהב אותך כל כך , אבל זה לא הולך זה חבל דק שכל אחד לצד אחר מושך אני יודע , את אוהבת ונמאס לך לחכות למה את מקריבה את הדמעות לא שולט ברגשות , הכל מתעקם מרגיש ת'דופק ברכות שלי בפנים פועם אני מזיע, כלום לא מרגיע אף אחד לא מגיע בוכה לא יודע מי אני מה קרא לה הבנאדם עם הכבוד איך נפלתי שוב שרק הצלחתי לעמוד אה? אני עצוב וכועס , אני כועס עלייך שאת כועסת על עצמך במקום לכעוס עליי זוכר את השפתייך שלך רועדות, את העיניים מתמלאות דמעות שאת מתאמצת לא לבכות חושב , כך אני מחזיר לך תודה שאת תמיד היית אליי כל כך טובה.. פזמון: לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אלייך.. רק רוצה להרגיש את מגע שפתיך לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אליך רק רוצה אותך קרובה , אותך קרובה אליי.. בית 2: לקחנו משהו כל כך טוב והפכנו אותו לכל כך מלוכלך השקעתי זמן בלא להיות איתך ועכשיו אני מתגעגע לכל דבר לעיניים לחיוך לריח שלך בצוואר לידיים שלך מחבקות אותי , אוחזות אותי חזק אני רק חושב על זה ונחנק מלאך שלי קטן, איך לעזאזל שהבטתי בעיניים התמימות שלך ראיתי שטן? מהופנט, לא מדבר מתמלא בזעם מעלה מריבה מפעם, לחברות הזו כבר אין טעם הלוואי והיה לי כוח , לחדור לך אל המוח לגנוב לך מהזיכרון, את כל השקרים , את כל הצעקות אל כל הדקות הטובות שבזבזנו על מריבות את כל הקנאה, את כל השנאה מלא רגשות אשמה , עדיין מתבונן בתמונה שלך.. פזמון: לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אלייך.. רק רוצה להרגיש את מגע שפתיך לפעמים אני מרגיש יותר מידי מרגיש שאני מרגיש בלי די לא מצליח לעצור את רגשותיי אליך רק רוצה אותך קרובה , אותך קרובה אליי.. בית 3 : כל דבר חונק, כל דבר כמעט מוריד דמעה כל דבר עוצר את הנשימה המדף שלך הריק, השקית עם הבגדים המברשת שיניים עוד אצלי , גם הבשמים החברים כבר לא יהיו אותו הדבר בלעדינו וכל שיר פתאום נשמע שהוא עלינו 5 שנים תמימות, אין כלום שלא עשינו יחד את לא מסוגלת להיות לבד , את בטח רועדת מפחד ואני כל כך רוצה להיות שם בשבילך רוצה לתמוך ולהגן עלייך ולשמור על כבודך הילה הלב שלי נקרע מתרחק והולך לא מאמין שלא תהיי יותר קורא לך בשמך באוויר מתחכך, רק תבואי אליי רק תתני לי עוד סיכוי אני יורד על ברכיי אני יודע ששיחקתי בך משחק מלוכלך את לא יכולה לגמור את זה כך.. תתקשרו אלי

דרור.. ישרשר לנו

שיר שנתקע לו מהחתונה של אחותו שהיא ברגעים אלה..חחח שיהיה מלא מזל טוב חזיר מותק שלי

JaboGirl

New member
שלי

איפה הן הבחורות כשבגרוש היה חור - והוצאנו את הזמן על ביצות וכבישים, לא היו חתיכות בארצנו - אך היו, יא חביבי, נשים!!! אח! איפה, איפה הן, הבחורות ההן, עם הקוקו והסרפן, עם הטוריה והשבריה. למה כבר לא רואים אותן?!... הן היו אז רוכבות, כך ממעל, על סוסי אגודת "השומר". אך כיום - הן רוכבות על הבעל, וחמור - זה כבר עסק אחר... אח! איפה, איפה הן... הן טמנו בחזה "פרבלום" וכמה רימונים לשעת אש. אך כיום - מחשופים יש כאלו, שבקושי נכנס מה שיש... אח! איפה, איפה הן... הן קראו על הגורן את פושקין וקרעו את הלב, בו בזמן! אך כיום - זה שונה בפירוש, כי הן מיד ניגשות לענין... אח! איפה, איפה הן...

אנה פת 15

New member
שלי =]]

האמת שלי / שורטי זאת האמת שלי לא מפחדת להסביר לכם אותה לא מפחדת להגיד לכם מי אני אני הילה, נעים להכיר וגם אם לא תסכימו אספר לכם שזאתי פה זאת האמת שלי שכולם משחקים אותה גרים בצהלה לא נכנסים למכונית אם היא לא 2004 לא משתמשים בפלאפונים בלי צלצול בטוח כבר שמעתם ת'מקור שלו נטחן בגלגל"צ זאת האמת שלי שכולם נהיו אמריקקים אז ביום העצמאות של ישראל תולים לי דגל של ארה"ב על הרנו מגאן מעשן לי גראס והוא פנאן... מעופף לי כל היום...זאת האמת שלי שכולם נהיו מה שהם לא... כולם היום קצת ראפרים, כי זה קצת אין כולם היום קצת שמאלנים כולם היום מפורסמים וכל אחד שיוצא ל-TLV ל DOME היום חושב שהוא סטייליסט? לא מפחדת מכלום אני לא אסחף לתוך ים של שעמום אני אהיה מי שאני אז היום זאת האמת שלי זאת האמת שלי שאפילו הפרסומות בטלויזיה משדרות סקס יעל יורדת בכיוון החץ ליהודה שתי בנות מתחרמנות ברור ברמנית קצת עירומה קורעים לרומי ת'בגדים אבל לא ת'קסטרו זה בטח טוב כי זה מותג תווית הרי כולם קונים רק דיזל פוקס או TNT האמת שכל אידיוטית בת ארבע עשרה חושפת ניצנים ומשתכרת על כאילו רק מוודקה תפוזים בנות לומדות מגיל חמש כבר איך להיות כשהן רואות את אמא עם מכנסיים קצת צמודות יורדת למוכר בייגלה בגינה כשהיא תגדל אל תתפלאי איך יקראו לה בשכונה זאת האמת שלי היום שכל אחד הוא מתחסד וכל אחד עוצם עיניים כשנוח לו להיות עיוור אז כל אחד בעל מכה, וכל אחד הוא האונס וכל אחד הוא פדופיל ורק אתה הוא האשם! לא מפחדת מכלום... זאת האמת שלי שכל זמר פתאום נהיה פוליטיקאי כל אלבום שלו שנהיה מסע בחירות, עם סיסמאות שמחנכות דוגלות תמיד רק בשלום מניפים דגלים כאלו וכאלו רק בשביל שזה ימכור כולם נהיו פה אומנים של י"חצנות פתאום ארמני, ג'וצי מאני-מאני בא לי SO רק הפפסי בגרון SWATCH על השעון ואם תקנו טמפונים אז תקבלו ת'דיסק שלי היום כולם אומרים שהיפ הופ זה בכלל לא מוזיקה אבל ת'דיסק שלי אני כתבתי בעצמי פוגעת ישירות במקומות שכואבים לך אז אם יש לך בעיה, תדע את מי להאשים זאת האמת שלי וזה המוזיקה שלי וזה המיקרופון שלי וזאת הליריקה שלי וכן הטקסטים אישיים ואני אגרום לך להקשיב כי עכשיו, זה הזמן שלי זאת האמת שלי אל תקבלו אותה ואל תסכימו איתה ואל תשמיעו אותה אבל זאת האמת שלי

בישי89

New member
staind - so far away

this is my life its not what it was before all these feelings i've shared and these are my dreams that i'd never lived before somebody shake me 'cause i i must be sleeping [chorus] now that we're here, it's so far away all the struggle we thought was in vain all the mistakes, one life contained they all finally start to go away now that we're here its so far away and i feel like i can face the day i can forgive and i'm not ashamed to be the person that i am today these are my words that i've never said before i think i'm doing okay and this is the smile that i've never shown before somebody shake me 'cause i i must be sleeping [chorus] i'm so afraid of waking please don't shake me afraid of waking please don't shake me [chorus]

טוב נו...שלי!

מגש הכסף ביצוע: יהורם גאון מילים: נתן אלתרמן לחן: נחום היימן והארץ תשקוט, עין שמיים אודמת תעמעם לאיטה על גבולות עשנים, ואומה תעמוד - קרועת לב אך נושמת לקבל את הנס, האחד, אין שני... היא לטקס תיכון, היא תקום למול הסהר ועמדה טרם יום עוטה חג ואימה. אז מנגד יצאו נערה ונער ואט אט יצעדו הם אל מול האומה. לובשי חול וחגור וכבדי נעליים בנתיב יעלו הם, הלוך והחרש לא החליפו בגדם, לא מחו עוד במים את עקבות יום הפרך וליל קו האש. עייפים עד בלי קץ, נזירים ממרגוע ונוטפים טללי נעורים עבריים... דם השניים יגשו ועמדו עד בלי נוע ואין אות אם חיים הם או אם ירויים. אז תשאל האומה שטופת דמע וקסם ואמרה: "מי אתם?", והשניים שוקטים יענו לה: "אנחנו מגש הכסף, שעליו לך ניתנה מדינת היהודים". כך יאמרו ונפלו לרגלה עוטפי צל והשאר יסופר בתולדות ישראל.

למעלה