שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

לאט לאט שלום חנוך מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך שומע איך את שרה בשבילי רואה אותך רוקדת לפני דבר כזה במו עיני נוכחותך היא אש בעצמותי מתוך שאת שומטת את בגדי גופך נכסף בכל צבעי הקשת ואת רואה אותי רואה וכמה את יפה כשאת נרגשת את מתקרבת אלי לאט לאט בין לחישה למבט לאט לאט את מגלה מי אני לאט לאט את מגלה לי מי את לאט לאט מפתיע איך גופך כל כך מוכר ואיך נוגעת נפש בבשר דבר כזה לא יתואר אף פעם לא הכרתי בעבר את מתקרבת אלי לאט לאט את נמסה בין ידי לאט לאט גולשים גלים אל החוף לאט לאט בתנועה לאין סוף לאט לאט את מתקרבת אלי לאט לאט בין לחישה למבט לאט לאט את מגלה מי אני לאט לאט את מגלה לי מי את לאט לאט שבת שלום ומבורך:)

אסתר איזה שיר ../images/Emo99.gif

זה הצילצול המדהים שלי בפון... אממ שלי.. עיר של קיץ/ברי סחרוף ימים של קיץ או חורף בלי אביב ובלי סתיו אנ'לא חוזר אלייך זה הסוף זו התחלה רק מלחמה אם תבוא תחזיר אותנו הביתה כמו אהוב לאהובה כמו אחרי המלחמה אם תבוא אם תבוא ועכשיו לאכול לשתות מהיין אחר כך לרקוד ונעלה אלי הבית ועכשיו לצעוק ואחר כך ליפול ליפול בשקט ליפול בזרועותיך והעיר עיר של קיץ בתל אביב אין סתיו הכל חוזר אלייך גם סוף גם התחלה רק מלחמה אם תבוא תחזיר אותנו הביתה כמו אהוב לאהובה כמו אחרי מלחמה אם תבוא אם תבוא ועכשיו לאכול...

JaboGirl

New member
../images/Emo13.gif

לקחת את ידי בידך ביצוע: יהודית רביץ מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: מתי כספי לקחת את ידי בידך ואמרת לי: בואי נרד אל הגן. לקחת את ידי בידך ואמרת לי: דברים שרואים משם - לא רואים מכאן ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד רוח בי קמה, רוח שרה, והזמן כאילו עמד ואני עוד זוכרת כל טעם וריח את חלקת השדה לאור הירח קול התן מן הואדי וכובד הפרי בבוסתן, דברים שרואים משם לא רואים מכאן. הייתי לבדי ודרכי אבדה לי ובאת, באת לי בזמן. הייתי לבדי ודרכי אבדה לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן. נתת לי יד, הראית לי דרך להרבה דברים הבאת חיוך יפה כמו פרח וכח להאמין. ואני עוד זוכרת את השיר ששרת את החלק הטוב מכל מה שאמרת. היי, מלאך ושטן, התשוב לעצור את הזמן דברים שרואים משם לא רואים מכאן.

יש לי 2 אבל הינה הצלחתי לבחור :]

אשם ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן ורועי גפן עכשיו גיליתי שאני אשם אני חושב על זה ולא נושם רוצה לגעת בך ואת רחוקה רוצה לדעת שאת לא בוכה נראה לי שאת עשית הכל בכוונה, רצית יותר ממני ואני במבוכה. זה לא שלא ניסיתי, אני רציתי כן להיות ביחד אני עף ואת עוצרת ומספרת שזה אני ששוב טעיתי עכשיו גיליתי שאני אשם... קיויתי שאולי תראי את הטוב שבי, אבל את לא רוצה את מה שיש לי להביא. חשבתי שעשיתי אבל הייתי זה שמקווה שאת תמיד תהיי כאן, תשארי כאן, ואת פתאום הולכת

אחחחחחחחח איזה שיר.השניה שמעתי אותו

עוד אחד יפההההה של סינרגיה.. לחבק אותך ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן, רועי גפן, אורי רז ובנואה נחייסי אני סולח לך גם אם את לא רואה את זה שלכל דקה יש עוד טעם יושב מלאך גבוה שעוד נותן לי כוח הוא מחזק אותי כשאת איתי. יש אנשים שלא מוצאים אף פעם ויש גם מקומות שאין כבר טעם ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות קשה לראות כשאת צוחקת אני חי כשאת בוכה עצוב מדי אני פותח ת'ידיים לחבק אותך כי זה האור שבענייך שמקרב אותי אלייך כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך יש אנשים לא מוצאים אף פעם מקום שכזה יש מקומות שאין כבר טעם ואין טעם להמשיך את זה ולפעמים לפעמים זה שם גם אם זה גם אם זה קשה לראות ולפעמים לפעמים זה שם כשאת צוחקת אני חי...

והשיר הכי יפה....

מכירים את המצב הזה שיש שיר שהוא רק של אדם אחד ואין מצב שמישהו אחר יכול לקחת אותו? אוקיי אז השיר הבא הוא אך ורק שלי.... סינרגיה\ צועקים על אהבה את הנסיכה את עם הכתר, העוצמה גרה בארמון בין שומרי הדיכאון חיה לבדך ואף אחד לא לצידך את לבדך צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תיקוות שלנו.. אני מהכפר עובד קשה, דמי ניגר את כל רכושי אני לובש כאן על עצמי את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה. צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תיקוות שלנו חושך כבר ירד אני נשבר ומנסה אלייך מתגנב אלייך כי ליבי כואב נסיכה שלי האהבה הרגה אותי הם הורגים אותי צועקים על אהבה... את הנסיכה, עם הכתר העוצמה, גרה בארמון, בין שומרי, בין שומרי הדיכאון, שמכרסם את החושים, הם קשים, החיים שלי נופלים לתוך תהום בלעדייך, היום, אני לבד, רוצה לקחת את כל מה שאנשים אמרו לי לא לקחת, ואני צועק, ושר, כמו ששאנן סטריט אמר, שזוהר שר...

הדרוששששששששששש

כבר אמרתי לך שאני מתה עלייך? (אל תעלבי) אבל על סינרגיה יותר....ומי שהיה בקונגרס בחיפה יכולה להעיד על כך....

רחלללללללושקה =]

גם אני מתה עלייך
שמעתי מאמי"ר שהייתה הופעה יפה וכו' :] אבל אני לא מופתעת זאת סנרגיה אפילו את משה אני לא אוהבת ככה
מווווווווווואה

עומרגמן

New member
הנה אחד שדיי נדלקתי עליו P:

המתוקות האחרונות ביצוע: אריק ברמן מילים ולחן: אריק ברמן האהבות הראשונות שלי מתוקות, המתוקות האחרונות שלי משונות, לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסה, בלי נרות וכינורות, או לפחות אני מנסה. האחרונה,לא חשובה אבל דוגמא טובה, המסכנה לא אשמה, אלא מה-התאהבה, אמרה "אולי תבוא לפגוש את ההורים?" אמרתי לה "סליחה, תזכירי לי רק איך קוראים לך...". השנה החתונה ממש לא בתמונה, תקראי לי שוביניסט, תקראי לי בן-זונה, אני לא מקפיץ אותך הביתה, כאן למטה, בפינה יש תחנה. האהבות הראשונות שלי... היתה אחת עם תחת משגע, ממודל ומפוסל כמו שרק אלוהים יודע. הכל עומד ומתנדנד ומתעודד לי בתחתונים, היא אומרת "בוא נשכב, רק כמו עכשיו-עם הבגדים". זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס? את לא קולטת-את שורטת לי את הדרדס, תגידי, איפה את חושבת את יושבת, על קרוסלה בקרקס? האהבות הראשונות שלי... למשל הדס... או הדר... נו,עם שיער כזה קצר... לא שתקה לדקה, דיברה בלי הפסקה, "יש כרטיסים לבלט רוסי, אתה צריך להתלבש!", "יש מנצ'סטר וליברפול, חי בערוץ 5..." "נו, אז אתה יכול להקליט ולהביט כשנחזור, זה כדורגל או אני, אדוני, אתה צריך לבחור!". קראו לה הדס או הדר? מוזר, אני לא מצליח לזכור...

ASTAR3

New member
אני רק מזכירה...

לחדשים שמבנינו בפורום...שרשורשיר זה לא בהכרח שיר שהוא הכי יפה בעינייך....אלא זה שיר ש"נתקעתם" בו כל השבוע.... שבת שלום..:)

אסתרוששש

אם צריך לבחור שיר ש"נתקענו" בו במשך השבוע....אז בחרתי את השיר הנכון כי אני כל השבוע שמעתי את השיר של סינרגיה....וביחוד ביום חמישי בלילה כשכל גרעין עול"ם יצא לבלות ואורצ'וק המדהימה שלי הקדישה לי את השיר....

Philipil

New member
שומריה

שומריה/דב פרנקל ליל-ירח. נח כל זרד. דומיה. בית"רי עלי משמרת - שומר-יה. הלבנה תשפך אורה, ותאמר בלאט שירה: שומריה. על הדרך כחולמת צועדה בת-חווה נאוה, מקסמת, יחידה, ושפתיה - חוט-שני - תדובבנה שיר-נהי: שומריה. ויחל ליבו קודח לשומר, "את יפה כאור-ירח - לה אומר - תני ליבך למעני, איש-בית"ר, שומר אני", שומריה. ליל-ירח. נח כל זרד. דומיה. בית"רי עלי מישמרת - הוא ושומריה. הלבנה תשפך נגהה, ותאמר שיר אהבה: שומריה. ותודה לציפי שבלעדיה לא הייתי מכיר את השיר המדהים הזה

אתם צצריכים קורס מזורז בחירת שירים?

השיר שלי ושל קארייןןןן זה הכל בשבילך (דון קישוט) דני סנדרסון מילים: דני סנדרסון לחן: דני סנדרסון זה הכל בשבילך, הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה. הכוכבים זורחים חינם כל השנה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי. אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון. עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון, זה הכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי.

../images/Emo12.gif אתה מדבר?!

השירים היחידים הנורמליים שיש לך על המחשב זה זוהר ארגוב ומה שאני הורדתי לך... שנאמר: לא תקין... לא תקין בכלל

ozlevy1

New member
דייייי השיר הזה לא עוזב אותי

תני לי לראות אותך יציאת חרום מהרגע שבו פרצה לליבו הניחה טירוף על עיניו וכך לא שקט הוא החל משוטט מלמל מילים של זהב. הווו נהדרת עכשיו... הווו נהדרת עכשיו... וכך מכושף הניח שפתיו ובא אליו טעם גופה ואז הוא ידע שלנצח איתה עזב כל דבר מלבדה. הווו נהדרת עלי... הווו נהדרת עלי... תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיי שלי בואי, כי קר עכשיו כשאת לא איתי מול המוכר הרגוע, את זעזוע תני לי לראות רק אותך רק אותך, רק אותך... במילים אחדות ללא חששות הניחי ידך הקטנה ובואי אלי אחכה עד בלי די כותב לך שירי אהבה הווו נהדרת אלי... הווו נהדרת מידי...

כבר חודש זה תקוע לי =)

בא מן השתיקה ביצוע: קובי אפללו מילים ולחן: קובי אפללו וחולם על עץ הזית בגינה ובצילו יושב הדשא ורואה שם פרח ואולי זו את מכוסה באור יופיו בעצם. כל אשר אני אומר עכשיו זה עוד ירגיש בכל מצב כמו שאלה שקטה עוד השיר המתנגן באור בצליל מיתר שירת מינור זה בא מן השתיקה. מאזן ברצונות אנושיים את ההגיון ואת הרגש מבקש בתפילותיי מאלוקים הבנה של דעת ושל שקט. כל אשר אני אומר עכשיו... לפעמים השיר אומר במנגינה ומתבטא יותר טוב זו הדרך כי הרי כל צליל שבא במתנה מקבל חיות ויש לו ערך. כל אשר אני אומר עכשיו

בישי89

New member
אחד השירים החמודים ששמעתי לאחרונה

יונתן שפירא / איה כורם בת 24, מטר ושישים וקצת עיניים ירוקות ושיער שחור כמעט מחפשת את האחד ומחכה להתרגש דרוש חתן, שמלה כבר יש בת 24 מעוניינת בחבר גבוה ומבין עד גיל 30 אולי יותר והוא יכול להיות טייס והוא יכול להיות נווט לא משנה, לי לא אכפת ואמא היא תמיד אמרה לי, כל הגברים אותו דבר אם אחד ילך היום אחד אחר יבוא מחר אבל אמא לא הכירה את יונתן שפירא ואם להיות רגע קונקרטיים זה יכול להיות דיסקרטי אם באופן תאורטי כבר יש לו חברה ואפשר להיפגש אצלי לדון על הפרטים רווקה עם ראש פתוח לקשר אמיתי ואמא היא תמיד אמרה לי, כל הגברים אותו דבר אם אחד ילך היום אחד אחר יבוא מחר אבל אמא לא הכירה את יונתן שפריא יושבים ביחד על החוף ים כחול בקבוק של בירה זה רק אני והשחפים ויונתן שפירא הלב שלי דופק חזק מתחת לבגדים יונתן שפירא יונתן שפירא תעשה לי ילדים! כי אמא היא תמיד אמרה לי, כל הגברים אותו דבר אם אחד ילך היום אחד אחר יבוא מחר אבל אמא לא הכירה את יונתן שפירא ............

למעלה