שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

העיר באפור/נעמי שמר אם תרצי שאראה לך את העיר באפור בואי ונטייל בה על אבני מרצפות דום נישא את ענינו ליונים שעפות אם תרצי שאראה לך את העיר באפור אז אתן את ידי לך ונרד לרציף ערמות של שלכת שם הרוח יעיף את ודאי תכסי לך את ראשך בצעיף כשאתן את ידי לך ונרד לרציף. על ספסל אז נשבה ועם רדת האור אם תגידי עיפתי מן העיר באפור. אשיבך על כנף-נשר ועל גב עננים, אל עירך שחכתה לך בבתים לבנים. שבת שלום ומבורך:)

לצערי, שיר מיאוש :( אבל אמיתי

במקום שאת עמדת לא נשאר סימן שום דבר כבר לא מוכר לי נעצר הזמן נפשי יוצאת אלייך ולוחש כמעט בלי קול אל תלכי, לא אל תלכי שתיקתך לי מספרת איך עברתי את הגבול שאיתי את לא נשארת וזמני איתך שאול מרחוק אני קורא לך ולוחש כמעט בלי קול אל תלכי, לא אל תלכי ואולי את לא יודעת שיש דברים מעבר לשתיקות ואותי את לא שומעת איך המחשבות אותי שורפות לא אוכל עוד לתאר את דמותך לא לצייר איך טעות אחת גרמה לך ללכת אל הלילה והאור מתסכל מה לעשות ושנינו אולי יוכל לשמור במקום בו את עומדת יש שמיים יש ענן במקום בו את עומדת יש משמעות לזמן מתעורר מתוך חלום ולוחש כמעט בלי קול אל תלכי, לא אל תלכי ואולי את לא יודעת...

Philipil

New member
הרי את מקודשת לי

כל פעם מעביר בי צמרמורת, שיר כל כך יפה ועמוק הרי את מקודשת לי - אברהם שטרן (יאיר) לחן: משה וילנסקי סיון תרצ"ד הרי את מקודשת לי, מולדת, כדת משה וישראל. שפחה שחה, כורעת ואובדת, אני לך בעל וגואל. ורחקו ממך מבלעיך בחיי ובמותי אני - אלין ראשי בחיק הריך; את- בדמי לעד תחיי. ולקראתך, מלכה, ליבי חרד עת תפארתך פי ימלל הרי את מקודשת לי, מולדת, כדת משה וישראל!

שלי...

מלך המגרש/ אייל גולן הייתי נער בשכונה יפה לכדורגל היתה לי אהבה הייתי רץ, מבקיע בין החיבורים ימי ילדות מאושרים. וכשגדלתי לימדו אותי תמיד איך לנצח ואיך לא להפסיד רציתי להיות אלוף האלופים ולכבודי היו שרים או... חולה על כדורגל או... חבל לי על הזמן או... הניפו את הדגל או... הגביע כבר מוכן - יש בי אור, חוגג עד אור הבוקר יש בי אור, קבלו אלוף חדש יש בי אור, אני תמיד בכושר תנו כבוד למלך המגרש תמיד רציתי לתת את הנשמה עם כל הכוח לכבוש את העונה אדם צריך לשאוף לכל התארים זו משנתם של אלופים - או... חולה על כדורגל... יש בי אור, חוגג עד אור הבוקר יש בי אור, קבלו אלוף חדש יש בי אור, אני תמיד בכושר תנו כבוד למלך המגרש

אדון עולם

אדון עולם עוזי חיטמן מילים: מן המקורות לחן: עוזי חיטמן אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה והוא יהיה בתפארה אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה

למעלה