שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

מה תאמרי יזהר אשדות מילים: שמוליק צ'יזיק לחן: יזהר אשדות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש על אוזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז לבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש על אוזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז לבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות

שלי...

אהבה קצרה\ מאיר בנאי מה את מנסה לומר לא אכפת לי מה מאוחר כל כך עכשיו ואין כאן אהבה מבטים נפגשים ואנחנו שני זרים. את היית יפה כל כך אז במסיבה בעינייך השתויות הצעת לי אהבה האורות עמומים ואנחנו כבר עוזבים. רוח בשדרה, את כאן לצידי לילה יעבור בביתך או בביתי ובנגיעה יש בה גם תקווה שאת האחת שחיפשתי בדרכי. אבל זה סיפור נוסף של אהבה קצרה והאש שבערה כמעט מיד כבתה בלי כאב, בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות שוב למעגל בו אני לכוד בן לוקח בת ורוקד איתה ריקוד שוב מהתחלה דלת תיפתח וכשאכנס, להיכן אני נכנס? בלי כאב, בלי דמעות...

והשיר שלי הוא

לילה\שלום חנוך מעל הצמרות אדים העננים כשהירח אל הגן מניד ראשו נותן סימן אפשר לשבת שם בפינה אותו ספסל קלט את כל כמות הטל והתרטב תיקח מגבת אומר הלילה ושוכב הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה בחלונות כבו מזמן כל האורות ושתי עיניים ירוקות שולחות סימפוניית אנקות סולם מינורי בביתני התינוקות מייללים בהפסקות נצבט הלב היי אמא אורי אומר הלילה ושוכב הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה החלה רוח שורקת אלף מנגינות חצר פנייה מליטה עוצרת את נשימתה כי בא אורח הסהר מעגל את פיו במן חיוך כלכך חביב ומסתרק אתה קירח אומר הלילה וצוחק הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה

kylie minogue - Cant Get You Out Of

La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la I just can't get you out of my head Boy your lovin' is all I think about I just can't get you out of my head Boy it's more than I dare to think about La la la la la la la la La la la la la la la la I just can't get you out of my head I just can't get you out of my head Boy your lovin is all I think about Every night, every day Boy it's more than I dare to think about Won't you stay Just to be there in your arms Won't you then stay forever And ever and ever and ever La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la Boy your lovin is all I think about I just can't get you out of my head I just can't get you out of my head Boy it's more than I dare to think about There's a dark secret in me Set me free Don't leave me locked in your heart Feel the need in me Set me free And ever and ever and ever Stay forever La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la I just can't get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la I just can't get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la I just can't get you out of my head La la la la la la la la I just can't get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la

JaboGirl

New member
הייתי נותן לה שק של סנטימנטים...

היא כל כך יפה ביצוע: כוורת מילים: דני סנדרסון לחן: יצחק קלפטר היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי.

שלי...

Snow (Hey Oh)/Red Hot Chili Peppers COME TO DECIDE THAT THE THINGS THAT I TRIED WERE IN MY LIFE JUST TO GET HIGH ON WHEN I SIT ALONE COME GET A LITTLE KNOWN BUT I NEED MORE THAN MYSELF THIS TIME STEP FROM THE ROAD TO THE SEA TO THE SKY AND I DO BELIEVE WHAT WE RELY ON WHEN I LAY IT ON COME GET TO PLAY IT ON ALL MY LIFE TO SACRIFICE HEY OH LISTEN WHAT I SAY OH I GOT YOUR HEY OH NOW LISTEN WHAT I SAY OH WHEN WILL I KNOW THAT I REALLY CAN'T GO TO THE WELL ONCE MORE TIME TO DECIDE ON WHEN IT'S KILLING ME WHEN WILL I REALLY SEE ALL THAT I NEED TO LOOK INSIDE COME TO BELIEVE THAT I BETTER NOT LEAVE BEFORE I GET MY CHANCE TO RIDE WHEN IT'S KILLING ME WHAT DO I REALLY NEED ALL THAT I NEED TO LOOK INSIDE THE MORE I SEE THE LESS I KNOW THE MORE I LIKE TO LET IT GO.....HEY OH DEEP BENEATH THE COVER OF ANOTHER PERFECT WONDER WHERE IT'S SO WHITE AS SNOW PRIVATELY DIVIDED BY A WORLD SO UNDECIDED AND THERE'S NO WHERE TO GO IN BETWEEN THE COVER OF ANOTHER PERFECT WONDER WHERE IT'S SO WHITE AS SNOW RUNNING THROUGH A FIELD WHERE ALL MY TRACKS WILL BE CONCEALED AND THERE IS NO WHERE TO GO WHEN TO DESCEND TO AMEND FOR A FRIEND ALL THE CHANNELS THAT HAVE BROKEN DOWN NOW YOU BRING IT UP I'M GONNA RING IT UP JUST TO HEAR YOU SING IT OUT STEP FROM THE ROAD TO THE SEA TO THE SKY AND I DO BELIEVE WHAT WE RELY ON WHEN I LAY IT ON COME GET TO PLAY IT ON ALL MY LIFE TO SACRIFICE שבת שלום

Philipil

New member
האהבה הישנה

האהבה הישנה שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי האהבה הישנה, זאת שברחה לי, מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפיים, היה עוד משהו פשוט להתגעגע. הכינורות המתוקים לא מנגנים לי, לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר, אין שום פטנטים, העולם נהיה כבר גימיק, אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר. בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו. את יודעת לא הייתי שר לך סתם כך, הנביאים כבר מתו, ואין מי שינבא לי, חלליות עפות למעלה ולמטה, פתאום זה שיר געגועים או שנדמה לי... בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו.

ASTAR3

New member
נכון מאוד...

פיליפ זה שיר ממש אהוב עליי,שמתקשרים אליי שומעים אותו,שלמה ארצי ושלום חנוך יחד. שבוע טוב ומבורך:)

JaboGirl

New member
תפסיקי לקנות דיסקים אור..

אני הפסקתי ביום שהומצא האיי-פוד.

למעלה