שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

חשבתם שזה שפיליפ ממוכר לטלנובלה זה מוגזם?!חכו שתתמכרו לשיר הבא
לאן, לאן, לאן שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי ושואל מה את עושה, והם אומרים שהם לא יודעים, ומחפש תירוץ לדבר עלייך, ואחד מציע שאסע, בעקבות הידועים, ולוקח ת'מכונית ונוסע אחרייך. בכניסה לכביש המהיר, שסוללים כל החיים, המכונית היא בית בעולם של קוקה קולה, קונה לך ממתקים שאהבת למצוץ, כי זה טעים, בשביל כוס קפה איתך, הייתי שם גם אלף דולר. אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, את היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן. ושומע את קולך כמו אז, בין הדלת והחוץ, צועקת "אלוהים, רחם עלי, שים לי קצת יוד", חצי חיים עברו, ואיפה הם, מחשב בזהירות, כמה עוד נשאר לבנאדם לחיות. על דרך עפר ספוגת גשמים, עולה כדי לקצר את המסלול, המכונית היא לפעמים כמו גונדולה. חושב על כל המיואשים, שהתאהבו והתחתנו, בשביל כוס קפה איתך הייתי שם גם אלף דולר. אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, פעם היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן. ושואל אם ראו אותך, אף אחד כבר לא ראה, ומחפש תרוץ לדבר עלייך. מטח יריות של מטורף אחד על ראש הממשלה, אני בוכה עליו כשאני בוכה עלייך. מכל החרא בעולם, תראי איך אני נראה, הולך עם כאב בצד מרוב אהבה שלא עוברת, ולאט לאט נרדם במכונית, כי לפעמים היא גם מיטה, וחולם על כוס קפה איתך, על מה את חולמת? אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, את היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן. שבת שלום ומבורך:)

../images/Emo23.gif

מה תאמרי יזהר אשדות מילים: שמוליק צ'יזיק לחן: יזהר אשדות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש על אוזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז לבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש על אוזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז לבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות

להציל אותך

להציל אותך ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי תחת כל שמיים ליד כל עץ עומד הייתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום תמיד אחר הצהרים שאין סימן בחוץ היית צוללת כהרף עין לארץ הילדות היית הולכת לחפש את מה שאין מזמן היית אומרת יש כספת וכולנו שם וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך. Hey! I need somebody Hey! is there anybody hey! I need someone to hey me תחת כל שמיים כולנו בני אדם חיים עם פחד בעיניים בכל גיל ובכל זמן אם צלצלי, אני לוחש לך, אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע, רק מי יציל אותי? וגם אם הייתי...

סבאח אלחיר ../images/Emo6.gif

ילדי הלילה/ אהוד בנאי הם חיים בשטחי ההפקר, בצד האפל של העיר הם קשורים רק אל הצל של עצמם. המרצד על הקיר בלילה בלי ירח, לילה נטול כוכבים בוא תראה איפוה הם מסתובבים הם מוצאים מקלט במרתף, המסתור השיחים שבגן כך כל לילה הפחד רודף, הם חיים במרחב לא מוגן על סף התהום עוד אפשר לעצור ילדי הלילה מבקשים אור אני פרפר בקופסה מנסה לעוף אל העולם אני כל כך זקוקה לחיבוק חם כשהשמש שוקעת אז הכוכבים נותנים ניצוצות חיים ואצלי אין ניצוץ אין קרן אור והכל חשוך לי בפנים אני פרפר בקופסה מנסה לעוף אל העולם. הם מוכרים את עצמם בזול, בעבור תשומת לב, ובתוכם פצע גדול פתוח וכואב. על סף התהום עוד אפשר לעצור. ילדי הלילה מבקשים אור. "רוצה שיהיו לי חוגים בספרות ובדרמה, רוצה שתבוא משפחה עם אמא ואבא, שידליקו שלהבת קטנטונת, שתבוא ותביס את השחור, ופתאום מראה מחזה איזה יופי, אני עף ועולה מן הבור." על סף התהום עוד אפשר לעצור ילדי הלילה מבקשים אור.

=]]]

Beautiful Christina Aguilera Don't look at me Mm, mm, Yeah, oh, ooh, Everyday is so wonderful And suddenly, it's hard to breathe Now and then, I get insecure From all the pain, I'm so ashamed I am beautiful no matter what they say Words can't bring me down I am beautiful in every single way Yes, words can't bring me down, Oh no So don't you bring me down today To all your friends you're delirious So consumed in all your doom Trying hard to fill the emptiness, The pieces gone, Left the puzzle undone, Ain't that the way it is? You are beautiful no matter what they say Words can't bring you down, no, no Cause you are beautiful in every single way Yes words can't bring you down, oh, no So don't you bring me down today No matter what we do (no matter what we do) No matter what we say (no matter what we say) We're the song inside the tune (yeah, oh yeah, yeah, yeah, yeah) Full of beautiful mistakes And everywhere we go (and everywhere we go) The sun will always shine (sun will always, always shine) But tomorrow we might awake On the other side 'Cause we are beautiful no matter what they say Yes, words won't bring us down, oh no We are beautiful in every single way Yes words can't bring us down, oh no So don't you bring me down today Don't you bring me down today Yeah, yeah, ooh, So don't you bring me down, mmm, today

Philipil

New member
בעירי

בעירי - אייל גולן (אירוני בהתחשב בכך שלפני יומיים עבריינים פוצצו פה אוטו) בעירי הרחובות שטופים באהבה וקופידון יושב לו בשמיים כל האוהבים באים ומחפשים תשובה אלפי זוגות שאוחזים ידיים כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך בעירי אין עננים ואין שום מריבה קופידון אוהב ימים של קיץ אם את מרגישה אלי מעט יותר קרובה חבקי אותי חזק בשתי ידייך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך

MS6

New member
עבדים..

על נהר אספירין ישבנו במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו...

JaboGirl

New member
התשובה

התשובה ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי ושלומי ברכה ראיתי כבר את השקיעות בהרים שמעתי גם את זה שיש אלהים ניסיתי הזיות אלף צבעים אילפתי אריות ונמרים הייתי גורו בגלגול הקודם קיבצתי נדבות בעיר ללא רחם הייתי מאושר לרגעים נלחמתי בשדים האפלים אבל לא מצאתי מנוחה לנפשי הפצועה שצריכה אהבה לא מצאתי את התשובה אך אני מאמין, אני מאמין שאמצא בכיתי כבר על נהרות בבל הייתי עבד במכרות הברזל הלכתי בדרכי הטוב והרע ראיתי את הכל חוזר חזרה יצאתי לחפש את התשובה ראיתי איך הים בחול טבע מחשבותיי עפות לכיווני רגלי באדמה איפה אני? אבל לא מצאתי מנוחה... אההה ראיתי כבר את השקיעות בהרים אההה שמעתי גם את זה שיש אלהים אההה אבל לא מצאתי מנוחה...

למעלה